If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами тоя М комплект 33, не го знам, но собственикът му водеше навремето предаване по едно радио, дали не беше Експрес, не съм сигурен, но в едно съм сигурен-пълен идиот е, иначе спред мен там най много за смяна на гърне може да се ходи, все пак тук има теми за сервизи в раздел общ технически и особено колегите от София може да се ориентиерат, вместо да обикалят по разни бездарници
емкомплект ауто и емкомплект сервиз 33 са два нямащи нищо общо помежду си сервизи,общото между тях е че са на една улица
"Ем комплект АУТО" и "ЕМ КОМПЛЕКТ СЕРВИЗ" не са един сервиз
"Ем комплект АУТО" и "ЕМ КОМПЛЕКТ СЕРВИЗ" са два различни , нямащи нищо общо , освен това , че се намират на една улица и са един срещу друг.
"Ем Комплект Ауто" използува името на "Ем Комплект" за да измами и краде клиенти на "Ем Комплект сервиз" и както е видно , успява .
Тъй , тъй ... и аз съм си патил от "МАЙСТОР" ... ама поне вече се научих де да ходя ... може на 40 км. да е от мен ама поне знам , че ще ми свърши работа като хората
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Тук му е мястото да обясня как се припасват клапани.Вадиш старите клапани, слагаш новите, след което се взема бронзов дорник и чук.Слагаш дорника в/у клапана и бой с чука.Така се припасват клапани.Ако некой има зор, давам адреса на сервиза.Също, откачена броня се закрепя с помощта на видии за гипскартон.Много добре стои ако колата е сребрист металик.Тва е .
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Тук му е мястото да обясня как се припасват клапани.Вадиш старите клапани, слагаш новите, след което се взема бронзов дорник и чук.Слагаш дорника в/у клапана и бой с чука.Така се припасват клапани.Ако некой има зор, давам адреса на сервиза.Също, откачена броня се закрепя с помощта на видии за гипскартон.Много добре стои ако колата е сребрист металик.Тва е .
Тва да не е станало с твоята кола..?...и затова си сменил аватара...?
п.п. според мен всеки е патил от пишман майстори.....докато намери верният човек...
Сорри, имах гости.Не е с моята.Ладата сам си я правя,Алфата което мога, което не,с един приятел, за всичко друго в сервиза на АР. А теэи са двама пишман майстори в един гараж в блока.Те все едни и същи коли правят.А аватара го смених че ми омръзна стария.
Е, щом сте свикнали със стария...Между другото това дето ми е аватар мисля да ми го нарисуват на предния капак.Само се притеснявам как да го опазя щото нямам гараж.Някой да знае къде във Варна могат да го направят?
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Сорри, имах гости.Не е с моята.Ладата сам си я правя,Алфата което мога, което не,с един приятел, за всичко друго в сервиза на АР. А теэи са двама пишман майстори в един гараж в блока.Те все едни и същи коли правят.А аватара го смених че ми омръзна стария.
Comment