Известие

Collapse
No announcement yet.

Внимавайте къде оставяте колата си за ремонт!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колега не се притеснявай , важното е че колата вече е наред и ще ти доставя удоволствие от карането.

П.С Поздрави от Ромпетрол с. Долни Богров

Comment

ЕМ Комплекта на Бул. Сливница в Зона Б-18 е същата помия да знаете !
      BUSHON RACING SERVICE

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        Ами тоя М комплект 33, не го знам, но собственикът му водеше навремето предаване по едно радио, дали не беше Експрес, не съм сигурен, но в едно съм сигурен-пълен идиот е, иначе спред мен там най много за смяна на гърне може да се ходи, все пак тук има теми за сервизи в раздел общ технически и особено колегите от София може да се ориентиерат, вместо да обикалят по разни бездарници
        емкомплект ауто и емкомплект сервиз 33 са два нямащи нищо общо помежду си сервизи,общото между тях е че са на една улица

Comment

"Ем комплект АУТО" и "ЕМ КОМПЛЕКТ СЕРВИЗ" не са един сервиз

"Ем комплект АУТО" и "ЕМ КОМПЛЕКТ СЕРВИЗ" са два различни , нямащи нищо общо , освен това , че се намират на една улица и са един срещу друг.
          "Ем Комплект Ауто" използува името на "Ем Комплект" за да измами и краде клиенти на "Ем Комплект сервиз" и както е видно , успява .

Comment

Не знам кой къФ ... но на времето шефа на М комплект 33 спамеше де що види форум само и само да го забележат.
            Едно на ум ...
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Къф М, къф Комплект, ето отношение към италианските марки...стр119, пост#1783 на PEPI-2ALFA http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...411#post873411
              Last edited by Доко; d.m.y г., 11:53.

Comment

Тъй , тъй ... и аз съм си патил от "МАЙСТОР" ... ама поне вече се научих де да ходя ... може на 40 км. да е от мен ама поне знам , че ще ми свърши работа като хората
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Форумът си има правила, касаещи рекламата.
                  Last edited by Ранобудниче; d.m.y г., 17:31. Основание: Реклама

Comment

Това ГОРЕ, какво значи?
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Това ГОРЕ, какво значи?
                      Реклама
                      ...

Comment

Като че ли сте прави.
                        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                        My Red Love
                        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Тук му е мястото да обясня как се припасват клапани.Вадиш старите клапани, слагаш новите, след което се взема бронзов дорник и чук.Слагаш дорника в/у клапана и бой с чука.Така се припасват клапани.Ако некой има зор, давам адреса на сервиза.Също, откачена броня се закрепя с помощта на видии за гипскартон.Много добре стои ако колата е сребрист металик.Тва е .
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Тук му е мястото да обясня как се припасват клапани.Вадиш старите клапани, слагаш новите, след което се взема бронзов дорник и чук.Слагаш дорника в/у клапана и бой с чука.Така се припасват клапани.Ако некой има зор, давам адреса на сервиза.Също, откачена броня се закрепя с помощта на видии за гипскартон.Много добре стои ако колата е сребрист металик.Тва е .
                            Тва да не е станало с твоята кола..?...и затова си сменил аватара...?
                            п.п. според мен всеки е патил от пишман майстори.....докато намери верният човек...
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Сорри, имах гости.Не е с моята.Ладата сам си я правя,Алфата което мога, което не,с един приятел, за всичко друго в сервиза на АР. А теэи са двама пишман майстори в един гараж в блока.Те все едни и същи коли правят.А аватара го смених че ми омръзна стария.

Е, щом сте свикнали със стария...Между другото това дето ми е аватар мисля да ми го нарисуват на предния капак.Само се притеснявам как да го опазя щото нямам гараж.Някой да знае къде във Варна могат да го направят?
                              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 01:01.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Сорри, имах гости.Не е с моята.Ладата сам си я правя,Алфата което мога, което не,с един приятел, за всичко друго в сервиза на АР. А теэи са двама пишман майстори в един гараж в блока.Те все едни и същи коли правят.А аватара го смених че ми омръзна стария.
                                И все пак имат клиенти....?)
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X