Известие

Collapse
No announcement yet.

Газови уредби... размисли и страсти.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Газови уредби... размисли и страсти.

Опаа оня с бръснатата кофа затри първия пост... ама не му се сърдете, момчето го направи за да се избегне появата на евентуални нови дразги в бъдеще
    Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 21:00.
    BMW E39 528i

Аз съм на твоето мнение като цяло... но само трябва да отбележа 2 неща:

1."газова бутилка в багажника на бегачка говори, че собственика и е голяма работа на приказки, но в действителност е бати Ланко с малката чура!"
    Е тва просто не е вярно на 100%... ДА масово е така, но има и от онея зелени човечета дето си карат 7-ма серия баварец и всъщност наистина ги брига колко СО2 изпускат . В Българя се броят на пръсти такива, но като цяло в европа ги има.

2. Как ще коментират колегите стотиците хиляди бензинови Фиат-чета излезли от завода със вградени газови или метанови уредби .. Явно има начин бензивнов двигател да работи и на газ безпроблемно.
    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
    156 2.4 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
      2. Как ще коментират колегите стотиците хиляди бензинови Фиат-чета излезли от завода със вградени газови или метанови уредби .. Явно има начин бензивнов двигател да работи и на газ безпроблемно.
      За колегите не знам, но аз ще ги коментирам като компромисен варият взимайки се в предвид масовото търсене на автомобили с газови уредби. Всичко това разбира се с цел реклама и популизиране на марката производител.

П.П. Бензиновите двигатели си работят с газ... просто това си има съответните последствия
      BMW E39 528i

Comment

Колега зад тоя неприязън към газта се крие нещо друго сякаш, но ти си знаеш най-добре. В каквато и кола да си - дизел, бензин, газ може да си изгориш заклещен пък и да не си заклещен пак може да си изгориш, не мисля, че е по-опасна от другите горива, за по-евтина, по-евтина си е, за някои хора е много трудно да удържат да карат на бензин, нямат пари хората и си джиткат на газ.

По първия коментар: Вярно е, че са ни много пишман майсторите, но вреда за бензиновия мотор от газовото гориво ми се струва няма, вредата е майстора или пък самия собственик.
        Второто: Ми... те хората БМВ 635D направиха и на мен ми изглежда глупаво кола GT пък нафта, та за газифицираните такива не се чуди и все пак може би да са си направили добре сметката та с икономията от гориво да си свалят мадамите , въпрос на вкус. Все пак си мисля, че щеше да ме е срам по бензиностанцийте да се появя с Jag XJS V12 Convertible и да се наредя на колонката за газ или пък със SL 500. Така и така съм почнал та да си продължа мисълтта лошо е че тия двете коли както са кабриолети на коконата дето е за е****, ъъъъ доставяне на сексуално задоволено състояние де, чепичките няма да могат драскат тавана, щото времето е вече топло и сезона на кърската любов е открит, поне за наше село, другата работа е, че то това 5-6 литровото моторче ще му трябва голяма бутилка може би като бойлер 80-100 литра поне и те това нещо ако гръмне човека не само, че няма да може да гори спокойно на бавен огън ами ще си има безплатен полет до луната, лошото в цялата работа е, че билета е еднопосочен.

За финал рядко се случва да гръмне бутилка, дори при доста катастрофи бутилката се смачква и газта си излита.

За протокола имам две коли, Алфата си ми е на бензин, фиатчето си ми е на газ, имам впечатления и от двете, бензина определено не е евтиното гориво, но с него си имам цялата мощност на мотора и както е цитирано много пъти в тоя форум "Кефа цена няма" предпочитам Алф да си го карам на бензин, пък Уно ще си се шматка на народното гориво.

Ади мир и извинявай ако съм засегнал нещо дето не е трябвало.

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:05 ----------

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
        Е тва просто не е вярно на 100%... ДА масово е така, но има и от онея зелени човечета дето си карат 7-ма серия баварец и всъщност наистина ги брига колко СО2 изпускат . В Българя се броят на пръсти такива, но като цяло в европа ги има.
        Хм това е кола за престиж не за гаджета на S, 7 и компания им е позволено на газчица.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
          Колега зад тоя неприязън към газта се крие нещо друго сякаш, но ти си знаеш най-добре.

Ади мир и извинявай ако съм засегнал нещо дето не е трябвало.
          хаха ами зад тоя неприязън към газта не се крие нищо друго (каквото и да значи това друго). Просто ми е забавен момента с "Аз съм големия пич с кинтите и колите... ма карам на газ"

Няма как да засегнеш каквото и да било тъй като темата е именно за свободни дискусии
          BMW E39 528i

Comment

1 - Колега ти забравяш и пренебрегваш правото на личен избор и на какво гориво ще си караш колата.

2 - Като повисиш малко в адските софииски задръствания
            и като знаеш колко хубава е цената на бензина ,друга песен ще запееш.

3 - Аз защо ли си мисля ,че си има тема за Газта и в тази тема си има раздел Общи Приказки?
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

.

нищо ново не ни казваш мой човек (boxer power),мислиш ли че никой не знае това за което говориш!?

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                1 - Колега ти забравяш и пренебрегваш правото на личен избор и на какво гориво ще си караш колата.
                Нищо не съм казал по въпроса

2 - Като повисиш малко в адските софииски задръствания
                и като знаеш колко хубава е цената на бензина ,друга песен ще запееш.
                Ми той Бойко за това ви строи метро в София - да не се оплаквате от задръстванията и цените на горивата

3 - Аз защо ли си мисля ,че си има тема за Газта и в тази тема си има раздел Общи Приказки?
                Тук съм пас.
                BMW E39 528i

Comment

Мдааа, интересно ми е автомобилите със заводско газово дали са със специално изработени газови двигатели...
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=fBXS21uh6lc

Явно не всичките LPG са толкова опасни.

Comment

Първоначално публикувано от robkobg Покажи съобщение
                      http://www.youtube.com/watch?v=fBXS21uh6lc

Явно не всичките LPG са толкова опасни.
                      Ами до колкото се разбира от клипчето, тестваните автомобили са бензинка, бензинка с професионално инсталирано газово и бензинка с не до там добре монтирано такова (явно в БГ ). Като цяло интересен тест с още по-интересни резултати
                      BMW E39 528i

Comment

За мен газовата бутилка е все едно да си сложа бомба в колата.Затова минах на дизел.
                        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                          Знаете ли, че... сега ще разлая кучетата

А я сега ми обясни смисъла на темата ти? Що си мислиш, че ни интересува мнението ти за газта, че чак и цяла тема си отворил?

Карай си боксера и остави хората с МЛ-лите да си карат на газ спокойно Пък нека ти имаш пари, а те да нямат
                          Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 22:08.
                          Lexus IS200

Comment

хаха ами зад тоя неприязън към газта не се крие нищо друго (каквото и да значи това друго). Просто ми е забавен момента с "Аз съм големия пич с кинтите и колите... ма карам на газ"

Няма как да засегнеш каквото и да било тъй като темата е именно за свободни дискусии
                            Като каза "... големия пич... " та се сетих, много ме дразни едър мъж, със злато и прочее претенций, че е нещо повече пъхнат в тигра направо избива рибата.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Ами до колкото се разбира от клипчето, тестваните автомобили са бензинка, бензинка с професионално инсталирано газово и бензинка с не до там добре монтирано такова (явно в БГ ). Като цяло интересен тест с още по-интересни резултати
                              А незнам дали разбра, но последната кола избухна 14 мин. след началото на пожара, голфа 12 мин, а бензиновата 3.5 мин след началото на пожара!! Сега имаш материал да си преосмислиш мнението. Дори некъдърно монтирана газова е по- безопасна от бензинова кола.

Да не споменаваме, че 30 секунди след като си бил в огъня ще се молиш да се взривиш, за да ти свършат мъките и това, че след 10 мин газовата бутилка евентуално може да се взиви ще ти е последният проблем.

Извод: теорията ти гърми от всякъде.

Ко, речи? Че газта не върви? http://www.youtube.com/watch?v=VZoaF...eature=related

И само като си представя, че тоя пич плаща по- малко пари на 100 км от теб и ме напушва смях.
                              Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 22:37.
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X