If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм на твоето мнение като цяло... но само трябва да отбележа 2 неща:
1."газова бутилка в багажника на бегачка говори, че собственика и е голяма работа на приказки, но в действителност е бати Ланко с малката чура!"
Е тва просто не е вярно на 100%... ДА масово е така, но има и от онея зелени човечета дето си карат 7-ма серия баварец и всъщност наистина ги брига колко СО2 изпускат . В Българя се броят на пръсти такива, но като цяло в европа ги има.
2. Как ще коментират колегите стотиците хиляди бензинови Фиат-чета излезли от завода със вградени газови или метанови уредби .. Явно има начин бензивнов двигател да работи и на газ безпроблемно.
147 2.0 Selespeed51%Sofia Driving Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving 156 2.4 JTD - ex
2. Как ще коментират колегите стотиците хиляди бензинови Фиат-чета излезли от завода със вградени газови или метанови уредби .. Явно има начин бензивнов двигател да работи и на газ безпроблемно.
За колегите не знам, но аз ще ги коментирам като компромисен варият взимайки се в предвид масовото търсене на автомобили с газови уредби. Всичко това разбира се с цел реклама и популизиране на марката производител.
П.П. Бензиновите двигатели си работят с газ... просто това си има съответните последствия
Колега зад тоя неприязън към газта се крие нещо друго сякаш, но ти си знаеш най-добре. В каквато и кола да си - дизел, бензин, газ може да си изгориш заклещен пък и да не си заклещен пак може да си изгориш, не мисля, че е по-опасна от другите горива, за по-евтина, по-евтина си е, за някои хора е много трудно да удържат да карат на бензин, нямат пари хората и си джиткат на газ.
По първия коментар: Вярно е, че са ни много пишман майсторите, но вреда за бензиновия мотор от газовото гориво ми се струва няма, вредата е майстора или пък самия собственик.
Второто: Ми... те хората БМВ 635D направиха и на мен ми изглежда глупаво кола GT пък нафта, та за газифицираните такива не се чуди и все пак може би да са си направили добре сметката та с икономията от гориво да си свалят мадамите , въпрос на вкус. Все пак си мисля, че щеше да ме е срам по бензиностанцийте да се появя с Jag XJS V12 Convertible и да се наредя на колонката за газ или пък със SL 500. Така и така съм почнал та да си продължа мисълтта лошо е че тия двете коли както са кабриолети на коконата дето е за е****, ъъъъ доставяне на сексуално задоволено състояние де, чепичките няма да могат драскат тавана, щото времето е вече топло и сезона на кърската любов е открит, поне за наше село, другата работа е, че то това 5-6 литровото моторче ще му трябва голяма бутилка може би като бойлер 80-100 литра поне и те това нещо ако гръмне човека не само, че няма да може да гори спокойно на бавен огън ами ще си има безплатен полет до луната, лошото в цялата работа е, че билета е еднопосочен.
За финал рядко се случва да гръмне бутилка, дори при доста катастрофи бутилката се смачква и газта си излита.
За протокола имам две коли, Алфата си ми е на бензин, фиатчето си ми е на газ, имам впечатления и от двете, бензина определено не е евтиното гориво, но с него си имам цялата мощност на мотора и както е цитирано много пъти в тоя форум "Кефа цена няма" предпочитам Алф да си го карам на бензин, пък Уно ще си се шматка на народното гориво.
Ади мир и извинявай ако съм засегнал нещо дето не е трябвало.
---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:05 ----------
Е тва просто не е вярно на 100%... ДА масово е така, но има и от онея зелени човечета дето си карат 7-ма серия баварец и всъщност наистина ги брига колко СО2 изпускат . В Българя се броят на пръсти такива, но като цяло в европа ги има.
Хм това е кола за престиж не за гаджета на S, 7 и компания им е позволено на газчица.
Колега зад тоя неприязън към газта се крие нещо друго сякаш, но ти си знаеш най-добре.
Ади мир и извинявай ако съм засегнал нещо дето не е трябвало.
хаха ами зад тоя неприязън към газта не се крие нищо друго (каквото и да значи това друго). Просто ми е забавен момента с "Аз съм големия пич с кинтите и колите... ма карам на газ"
Няма как да засегнеш каквото и да било тъй като темата е именно за свободни дискусии
Мдааа, интересно ми е автомобилите със заводско газово дали са със специално изработени газови двигатели...
Range Rover Vogue 4.4 Rexton 270 cdi Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500 Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Ами до колкото се разбира от клипчето, тестваните автомобили са бензинка, бензинка с професионално инсталирано газово и бензинка с не до там добре монтирано такова (явно в БГ ). Като цяло интересен тест с още по-интересни резултати
хаха ами зад тоя неприязън към газта не се крие нищо друго (каквото и да значи това друго). Просто ми е забавен момента с "Аз съм големия пич с кинтите и колите... ма карам на газ"
Няма как да засегнеш каквото и да било тъй като темата е именно за свободни дискусии
Като каза "... големия пич... " та се сетих, много ме дразни едър мъж, със злато и прочее претенций, че е нещо повече пъхнат в тигра направо избива рибата.
Ами до колкото се разбира от клипчето, тестваните автомобили са бензинка, бензинка с професионално инсталирано газово и бензинка с не до там добре монтирано такова (явно в БГ ). Като цяло интересен тест с още по-интересни резултати
А незнам дали разбра, но последната кола избухна 14 мин. след началото на пожара, голфа 12 мин, а бензиновата 3.5 мин след началото на пожара!! Сега имаш материал да си преосмислиш мнението. Дори некъдърно монтирана газова е по- безопасна от бензинова кола.
Да не споменаваме, че 30 секунди след като си бил в огъня ще се молиш да се взривиш, за да ти свършат мъките и това, че след 10 мин газовата бутилка евентуално може да се взиви ще ти е последният проблем.
Comment