Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте някаква идея за смартфон - пда или както му се вика.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
    ...И на едно Татоо дали няма да може да се качи програмка за ръчно въвеждане на текст с писалка Ама май ми се струва че дисплея не е много чувствителен...
    Венци, ако искаш нещо съвет за Android OS драсни ми на лично, не знам дали знаеш но имам дял в най-големия сайт за Андроид и мога с всичко, което знам да ти дам съвет.
    ...
    Tattoo е с резистивен екран и от там идва ефекта, че не му е "чуствителен" толкова екрана, но това е за да може цената да му е такава ниска и защото ОС-а е проектиран за допир с пръст (оптимизиран), а резистивните екрани..не съвсем подхождат на това Повечето Андроид телефони са си с капацитивни екрани. Последните пък са и AMOLED и качеството е съвсем на друго ниво.
    HTC Desire е почти най-доброто, което можеш да вземеш и е със Snapdragon процесор...пускаме го и на над 1,2Ghz

Самата Операционна Система е градена и идеята е взаимодействието с потребителя да е чрез пръстите, не стайлъси.....но то дори и WinMo 7 го прекроиха вече да е така, че спада им е грандиозен и искат да наваксат.
    А абсолютна база е вече екрана да поддържа Мултитъч....това е наситина полезно.

Проблем за стайлуса при Tattoo не трябва да има от към ползване, защото Резистивните екрани изискват просто допир от нещо и двата му слоя на екрана (проводници) се допират и системата определя координата къде е протекъл тока. Въпроса е прецизността при теб, защото ОС-а не очаква ти да ползваш стайлъс.
    Трудността ти е и от към софтуер...защото малко са хората, които имат нужда и желание да ползват стайлус на Андроид телефон... мисля, че ти си първия, поне около мен.

Вариант за теб има и друг ако пък вземеш Андроид с капацитивен екран.
    Понеже на капацитивните екрани самият принцип им е да отчита допир от обект, който е проводник на електричество до теб (пръста ти) ти трябва специален стайлъс (има и такива), който да е и проводник! Но пък самото им използване е малкооо.... и дали наистина ти се налага прецени?

Ти ръкописно ли искаш да изписваш буквите (думите) или просто искаш да можеш да ползваш стайлус, а не пръст, с който да пишеш по нормалната клавиятура на екрана пак???

Драсни ми, какво точно искаш и ще търсим вариант.
    Last edited by proper; d.m.y г., 04:18.
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
      HTC HD2 няма стилус
      Това е така,понеже е с капацитивен дисплей и не реагира при допир с тънките стилуси които вървят с повечето телефони.
      За HD2 има спец.стилуси с дебелина почти колкото един показалец.
      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщение
        нокиа Е71 мисля че също може да ти свърши работа
        Тва е телефона - всичко в едно с отличен GPS
        http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

Още един глас за Аndroid + HTC

Аз ползвам Тattoo и съм очарован , преди него ползвах 4 години HTC 3300 и не съжалявам за нито един лев вложен в него !!!
          Alfa 147 Q2 1.9 150 hp, Alfa GT 2.0JTS '05 ex, Alfa 159SW 1.9JTDM 150hp+ ex, Alfa 156SW 1.9JTD FL '04ex, Alfa 156 2.0 TS 16V 155hp '99 ex, Alfa 147 1.9JTD 115hp+ '04ex

Comment

А кой е по-добър като модел По-скоро някакво сравнение, на кой кои са му силните страни
            HTC Hero, Magic, Legend

Нямам желение да губя часове в четене на едни обширни ревюта на всеки един от моделите и да ги сравнявам, та ще съм много благодарен ако някой хвърли малко кратко инфо и не му представлява трудност
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

HTC Hero, Magic, Legend
              Magic - малко памет има и по-малка камера, няма и 3.5 жак за слушалки... по-добре за сходни пари геройчето.
              Най-доброто от тия е легендата (рам, процесор, светкавица, алуминиев корпус), но и най-скъп.
              За по-малко пари, Hero... магьосника го забрави.

А понеже помня, че за Мтел промоциите се говореше... Magic / Hero = 20 левчета на месец, Legend = 25 лв. на месец.
              Last edited by morfius; d.m.y г., 11:40.
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Няма по-добро от iPhone. Не съм чел всички мнения, но от няколко ми стана ясно, че повечето от вас са си купили даден телефон заради характеристики. 4.1 инча, 4.3 инча... е, и?

Андроид, мандроид, уиндоус... никога няма да стигнат iPhone, колкото и да го копират. Най-ценото при него са базата от приложения, а другите в това отношение издишат.

Хайде, като намерите алтернатива на това в друг телефон, обадете ми се:

http://www.youtube.com/watch?v=giMu77-ldEw

И това е първото, което хванах и което ползвам. Други примери бол...

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  Magic - малко памет има и по-малка камера, няма и 3.5 жак за слушалки... по-добре за сходни пари геройчето.
                  Най-доброто от тия е легендата (рам, процесор, светкавица, алуминиев корпус), но и най-скъп.
                  За по-малко пари, Hero... магьосника го забрави.

А понеже помня, че за Мтел промоциите се говореше... Magic / Hero = 20 левчета на месец, Legend = 25 лв. на месец.
                  Mного благодаря

Значи легена е по-добър Аз незнам защо все на легени попадам Legenda e 25лв. , ама договора му е 16лв. и пак се изравняват цените с героя

Някой да даде някой проверен сайт за софтуер...Най-вече искам да кача навигацийка на сестра ми на татуировката
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
                    Няма по-добро от iPhone. Не съм чел всички мнения, но от няколко ми стана ясно, че повечето от вас са си купили даден телефон заради характеристики. 4.1 инча, 4.3 инча... е, и?

Андроид, мандроид, уиндоус... никога няма да стигнат iPhone, колкото и да го копират. Най-ценото при него са базата от приложения, а другите в това отношение издишат.

Хайде, като намерите алтернатива на това в друг телефон, обадете ми се:

http://www.youtube.com/watch?v=giMu77-ldEw

И това е първото, което хванах и което ползвам. Други примери бол...
                    Софтуер дал господ, а твоето мнение ме навежа на мисълта, че дори не си пипвал WM/Android телефон и си си взел iPhone заради едната програма. Софтуера в последно време не е най-определящия фактор да си вземеш даден телефон, тъй като рано или късно излизат съответните аналози на съответните програми за съответните телефони.
                    A ти можеш да ми се обадиш когато ми покажеш друга по-голяма фирма с безмислено скъпи глезотии чиито потребители се усмихват и радват когато хвърлят поредната тлъста пачка по поредната глезотия!

........
                    Някой да даде някой проверен сайт за софтуер...Най-вече искам да кача навигацийка на сестра ми на татуировката
                    http://forum.mobilism.org/
                    http://4pda.ru/forum/index.php?act=idx
                    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                      A ти можеш да ми се обадиш когато ми покажеш друга по-голяма фирма с безмислено скъпи глезотии чиито потребители се усмихват и радват когато хвърлят поредната тлъста пачка по поредната глезотия!
                      HTC!

Нямам ти номера, иначе щях да ти се обадя

Comment

HTC!

Нямам ти телефона, иначе щях да ти се обадя
                        HTC, драги ми колега, отдавна намалиха цените и станаха все по-популярни на пазара у нас. Така че с това си изказване все още не си заслужил да ти дам номера си, че да ми се обадиш

Comment

iphone толкова да не си заслужава, че думи нямам

eye-candy, което да продава на двойни цени

и като цяло всички продукти на apple са ми безсмислени
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                            Така че с това си изказване все още не си заслужил да ти дам номера си, че да ми се обадиш
                            Тогава не ме карай да ти се обаждам

Comment

Тогава не ме карай да ти се обаждам
                              Казах го в случай, че имаш основателни доводи, а това което ти каза съвсем не е основателен довод!
                              Не ме разбирай погрешно, но изказвания от типа "iPhone е най-добрия телефон" са меко казано смехотворни. Не толкова заради марката колкото заради изказването!

Comment

а не знам защо реши, че всички копират iphone при положение, че iphone изкопира удобните функции от 4-5 телефона преди него.

нито е първия с голям тъч-дисплей, нито е първия с подобни менюта, нито е първия с приложения, че да твърдиш, че всички го копират

да не говорим, че това че има много plug&play глезотийки, въобще не го прави толкова функционален, много е ограничен всъщност и доста му липсва гъвкавостта, която другите операционни системи за мобилни телефони имат.

да, добро решение, е за човек, който не ползва кой знае какво на телефона си, няма против да даде хилядарка за мобилен и иска да е "модярен"
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X