Първоначално публикувано от VFTI
Покажи съобщение
...
Tattoo е с резистивен екран и от там идва ефекта, че не му е "чуствителен" толкова екрана, но това е за да може цената да му е такава ниска и защото ОС-а е проектиран за допир с пръст (оптимизиран), а резистивните екрани..не съвсем подхождат на това

HTC Desire е почти най-доброто, което можеш да вземеш и е със Snapdragon процесор...пускаме го и на над 1,2Ghz

Самата Операционна Система е градена и идеята е взаимодействието с потребителя да е чрез пръстите, не стайлъси.....но то дори и WinMo 7 го прекроиха вече да е така, че спада им е грандиозен и искат да наваксат.
А абсолютна база е вече екрана да поддържа Мултитъч....това е наситина полезно.
Проблем за стайлуса при Tattoo не трябва да има от към ползване, защото Резистивните екрани изискват просто допир от нещо и двата му слоя на екрана (проводници) се допират и системата определя координата къде е протекъл тока. Въпроса е прецизността при теб, защото ОС-а не очаква ти да ползваш стайлъс.
Трудността ти е и от към софтуер...защото малко са хората, които имат нужда и желание да ползват стайлус на Андроид телефон... мисля, че ти си първия, поне около мен.
Вариант за теб има и друг ако пък вземеш Андроид с капацитивен екран.
Понеже на капацитивните екрани самият принцип им е да отчита допир от обект, който е проводник на електричество до теб (пръста ти) ти трябва специален стайлъс (има и такива), който да е и проводник! Но пък самото им използване е малкооо.... и дали наистина ти се налага прецени?
Ти ръкописно ли искаш да изписваш буквите (думите) или просто искаш да можеш да ползваш стайлус, а не пръст, с който да пишеш по нормалната клавиятура на екрана пак???
Драсни ми, какво точно искаш и ще търсим вариант.
Comment