Известие

Collapse
No announcement yet.

Дайте някаква идея за смартфон - пда или както му се вика.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

аз предпочитам Нокиа

особено Е сериите, доста са удобни за работа и не изглеждат като позьорски телефончета или гийк-машинки като го оставиш на масата
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
      Ще ти каза защо - защото похвалих iPhone, а тук явно трябва да се хвали само ХТЦ (стои като ХЛЪЦ ).
      НЕ защото го похвали, а защото го обяви за единственото
      Всеки има право да избира, дали технически показатели, дали софтуерна съвместимост или дизайн и мода.
      Щом на теб ти е удобен айфона и ти върши работа, ОК... но не е единственото и не е най-доброто по доста показатели.
      А като намесим и фактора цена... нещата стават доста спорни.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

За пореден път интерпретирате думите ми, както ви е удобно Написах най-добър, не единствен. По какво според вас един телефон е най-добър? По кой показател се определя това? Според мен по приложимост! А в това отношение iPhone е ненадминат. И тук пак трябва да се върна на това, което написах в първото мнение - приложения! За какво изобщо трябваше да се пишат 2 страници

Сега пак ще ми кажете, че същите неща ги има и в другите телефони - ми не, няма ги. Все още чакам да ми предложите алтернатива под Андроид и Уиндоус за дистанционно управление на DSLR. И това е само малък пример.
        Отделно стои въпросът, че софтуерът, освен функционален, трябва да е приятен и удобен за работа. Нещо, което липсва в другите платформи, особено при Windows. Удобно и приятно обаче са разтегливи понятия, за които можем да напишем още 3 страници
        Last edited by wwweb; d.m.y г., 18:33.

Comment

Колега, аз ДСЛР нямам ти искаш дистанционно да му търся
          Пропусна просто да напишеш - за мен е най-добър... това имам предвид, за теб ДСЛР а ... за мен друго, за трети трето... и после смятаме цена/полза
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Колега, аз ДСЛР нямам ти искаш дистанционно да му търся
            Не случайно включих изречението - "И това е само малък пример" Още доста могат да се посочат.

Пропусна просто да напишеш - за мен е най-добър... това имам предвид, за теб ДСЛР а ... за мен друго, за трети трето... и после смятаме цена/полза
            Да, абсолютно съгласен съм, че телефонът се избира според нуждите. И тук идва точно това, че по-голямата приложимост на iPhone, покрива повече от различните нужди на различните потребители. Нататък няма смисъл да продължавам...
            Last edited by wwweb; d.m.y г., 18:43.

Comment

За пореден път интерпретирате думите ми, както ви е удобно Написах най-добър, не единствен. По какво според вас един телефон е най-добър? По кой показател се определя това? Според мен по приложимост! А в това отношение iPhone е ненадминат. И тук пак трябва да се върна на това, което написах в първото мнение - приложения! За какво изобщо трябваше да се пишат 2 страници

Сега пак ще ми кажете, че същите неща ги има и в другите телефони - ми не, няма ги. Все още чакам да ми предложите алтернатива под Андроид и Уиндоус за дистанционно управление на DSLR. И това е само малък пример.
              Отделно стои въпросът, че софтуерът, освен функционален, трябва да е приятен и удобен за работа. Нещо, което липсва в другите платформи, особено при Windows. Удобно и приятно обаче са разтегливи понятия, за които можем да напишем още 3 страници
              Ти май наистина не умееш да четеш между редовете (дори собствените си). В случая казвайки "най-добър" и използвайки превъзходната степен "най" автоматически го определяш като "единствен". Наистина си изпуснал "за мен" в тези си изречения.
              И защо реши, че като на този етап няма дистанционно за dSLR няма да се появи след месец или два? Развитието на софтуера търпи промени нон-стоп, така че този довод за една единствена програма е меко казано неоснователен. Наличието на дадена "екстра" (ако въобще може да се нарече така) която липсва (но със сигурност се задава като добавянето и не изкисква жертви от страна на позлвателя) при аналогичен модел на друга фирма не прави даден продукт "най-добър" в каса си! На същия принцип можеш да обявиш линукс за скапана система защото някои дистрибуции не са никак user friendly, a факта, че е невероятно гъвкав и с практически неограничени възможности няма никакво значение! Ще прощаваш, но пак ти повтарям, че това е меко казано смехотворно!
              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                Ти май наистина не умееш да четеш между редовете (дори собствените си). В случая казвайки "най-добър" и използвайки превъзходната степен "най" автоматически го определяш като "единствен". Наистина си изпуснал "за мен" в тези си изречения.
                И защо реши, че като на този етап няма дистанционно за dSLR няма да се появи след месец или два? Развитието на софтуера търпи промени нон-стоп, така че този довод за една единствена програма е меко казано неоснователен. Наличието на дадена "екстра" (ако въобще може да се нарече така) която липсва (но със сигурност се задава като добавянето и не изкисква жертви от страна на позлвателя) при аналогичен модел на друга фирма не прави даден продукт "най-добър" в каса си! На същия принцип можеш да обявиш линукс за скапана система защото някои дистрибуции не са никак user friendly, a факта, че е невероятно гъвкав и с практически неограничени възможности няма никакво значение! Ще прощаваш, но пак ти повтарям, че това е меко казано смехотворно!
                Специално теб не те чета от предната страница, така че не се хаби. Подобно агресивно отношение може да пробваш с някой друг, примерно връстник. Ще прощаваш!
                Last edited by wwweb; d.m.y г., 19:45.

Comment

в 20:00 беше официалното представяне на новия iPhone 4G. Всъщност, все още продължава.

Ето линкове за любопитните:

http://www.apple.com/iphone/
                  http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=16214

Comment

в 20:00 беше официалното представяне на новия iPhone 4G. Всъщност, все още продължава.

Ето линкове за любопитните:

http://www.apple.com/iphone/
                    http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=16214
                    Това по темата или просто реклама на телефона?

п.с. Венци, май сам ще трябва да избереш )
                    Arena Coast Customs

Comment

• Хайде и аз да кажа моето виждане , от 2007г съм със Iphone , през ръцете ми минаха и трите модела , дори сега без да се замислям края на месеца когато пуснат във продажба модела за 2010г ще си го закупя.Успоредно със ябълката ползвах HD2 и Тату , но просто ябълката за мен е много по удобна

п.п Не вземам ничия страна , споделям моето мнение относно "смартфон"

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                        Аз да ти дам един съвет, който беше от значение при моя избор. Повечето телефони дето са в тая тема са с тъчскриин, което с една ръка да го ползваш си е трудно. Ако си в движение, както каза, си помисли дали ще разполагаш с 2 ръце за да го ползваш...
                        Аз на хората, които търсят съвет за някакъв смартфон, това е първото, което им казвам Имах извезстно време едно HP с тъч скрийн и изобщо не можах да свикна с него, особено когато съм в движение. Пък в колата да не говорим - докато карам да си вдигна телефона и да включа високоговорителя с една ръка и без да го гледам с клавиатурата е в пъти по-лесно отколкото на тъч-скрийна, и то щото на тъч-скрийна е почти невъзможно да не го погледнеш
                        Сега вярно, че iPhone и някой модели HTC, имат много по-добри тъч-скрийни и все пак аз не можах да свикна Така, че преди да си купите такава играчка, пробвайте да вземете от някой познат и да я ползвате 1-2 дни, може да не ви допадне

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        ...да, добро решение, е за човек, който не ползва кой знае какво на телефона си, няма против да даде хилядарка за мобилен и иска да е "модярен"
                        На мене тоя iPhone (във всички аспекти от които можем да го гледаме) ми прилича повече на играчка за богати тийнейджъри, отколкото на смартфон, чиято основна цел са бизнес-клиенти или някакви сериозни хора с по-натоварено ежедневие, ама явно има и такива на които им е удобен Не че е лошо устройство, много си е хубаво, но за мен и iPhone-а и подобните му си остават някви прекалено сложни играчки Пък който е навит да им отделя време и внимание да ги ползва, няма лошо

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        аз предпочитам Нокиа

особено Е сериите, доста са удобни за работа и не изглеждат като позьорски телефончета или гийк-машинки като го оставиш на масата
                        Абсолютно. Бих препоръчал Е сериите на всеки, който иска добър смартфон, който да може да си ползва по-старомодния, но изпитан начин. И ако естествено не е толкова важно да се набиваш на очи каква нова играчка имаш Пък и Симбиан нито е лоша ОС, нито пък страда от недостиг на приложения На мен като ми мина увлечението по оная тъч-изгъзица, я смених с една Е серия и от тогава си живея живота спокойно и щастливо поне по отношение на мобилното устройство в джоба ми
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                          Това по темата или просто реклама на телефона?
                          Както искаш го приемай, Спамер

Comment

• викам да се прегърнем задружно всички и да си счупим телефоните
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                              викам да се прегърнем задружно всички и да си счупим телефоните
                              Ритуално
                              Arena Coast Customs

Comment

• Колега аз съм с такъв от година и нещо. Много съм доволен, а и доста работа ми върши!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X