Известие

Collapse
No announcement yet.

Трима мърсоли заснети да крадат капачки за джанти....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Трима мърсоли заснети да крадат капачки за джанти....

......след като се започна със капачето на задния вътрешен стоп, наглите посегателства върху скромните ми колици продължи юнашки, като за близо 2 седмици, ми бяха свалени поне 9-10 комплекта, от по 4 капачки за винтилите на джантите......свалят ги денем, без значение сутрин, обед или вечер........аз естествено моментално купувам нови, тъй като е необходимо на мърсолите да им се създаде мнението че винаги пред нас има 2 алфи, който смирено чакат да бъдат лишени от капачки. И докато ненадейно боднах камера на джама, и за няма и два часа 8 капачки отново изчезнаха, а гадовете бяха доволно заснети, въпреки че ясно само на единия се вижда лицето, след кратко разследване се разбра че са ученици в намиращото се на 50 метра от нас училище, и е въпрос на време леля и още една позната ми учителка да ги види точно кой са рибките......
    Това е скромното видео, след първия рейд, се качиха нагоре за да видят дали случайно не се мотам из двора и после се върнаха да вземат капачките и от другата страна на колите, щото междувременно за техен късмет 5 минути преди това минах покрай колите на път за един магазин, и като се върнах след още 5, със задоволство видях че капачките ги няма, и ощастливен хукнах да гледам въпросното видео.....
    http://www.polyurethan.me/lapeta.MPG
    Очаквайте скоро снимки на живо, тъй като мисля да ги навестя да се снимам за спомен, и да им обясня някой неща.......
    Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 13:39.
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Ще им строша малките , тънки , гнусни и бели пръстчета !
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Интересно, че всичките отиват при тоя с червената раница, явно е някакъв голям тарикат, аз пък си мислех, че си ги делкат
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

какви лапенца малки долни ! смяяяятай!

ПП: раздутите калници на червената са много добре, евала !
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Бой бой бой ..... и тук таме малко шамари .... ако не им се даде урок сега(мисля ,че е вече късно) ще задълбават с престъпленията в бъдеще .....
          Alfa156 Against All

Comment

Светло бъдеще ги очаква тези 3 пюнки.Какви ли още части от коли имат в раничката?Главата си залагам, че вътре няма нито една тетрадка.А капачето на задния вътрешен стоп си го търси пак от тях.

Comment

Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
              Интересно, че всичките отиват при тоя с червената раница, явно е някакъв голям тарикат, аз пък си мислех, че си ги делкат
              Мда, явно той е шеф на "организираната престъпна група"......но пък неговия фейс е най - ясно на камерата, ако имах повече време и нерви утре сутринта бих се залостил в някоя от двете, че и на двете задните им джамци са тъмни, и да им образувам инфаркт по "време на акция", но пък тъй като групировката действа в момента сутрин, тъй като 5-6-7 клас са тогава на смяна, мисля да се изтегна на столче с кафенце в градинката и да ги изчакам на теферич, като минат първо ще ги поканя любезно в двора, с надеждата да поемат от първия път.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Моя съвет е да не ги шамариш , колкото и много да ти се иска , а ги разбери кои са и единият вариянт е да говориш с родителите им а другия е да ги изпратиш в детска педагогическа стая. Кажи , че са ти изчезнали 10 комплекта капачки , като единият е по 20 лева
                Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Ферариста добре го каза, първо ще ги поканя, а после
                  Децка педагогическа стая нищо няма да им направят, ще ги мъмрят, ще им четат 4 часа, ще викнат родителите им, но тези деца са изпуснати и от родителите си.
                  Онова дето първо сваляше капачките на черната Алфа много "професионално" пропълзя от предна лява до задна лява гума. това сигурно го учат в училище гадовете малки гнусни. винаги съм мразел тарикатчетата от училище, а сега именно те таражат апартаменти, коли,гаражи и т.н.
                  Last edited by ves_v8; d.m.y г., 14:43.
                  In God we trust, all others pay cash.
                  Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                  Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Ако хванат такъв супол като тия го мятам в багажника, карам го на витоша, събличам го и го оставям д асе прибира без бой.
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Чудно Ми Ники аз съм ти съсед ама мен не са ме набарали още,но поне ще знам ако ми изчезне нещо кой да търся
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 / 2.4JTD / '99 / 100kW + чип мунинг

Comment

Баси те чак и организирани Малииии искам хубаво да ги напердашиш, то разбирам 1 път да ти ги вземат, ама постоянно...Само бой...
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

С бой няма да стане работата, аз бих им направил още 2-3 клипа и после ще ги поканя да си видят снимките, и накрая да си платят за всички комплекти които са ти изчезнали. Е тогава ако не искат вече ще има здрави шамари, барабар с бащите им.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Да знаеш, че някой ги е подкупил да ги правят тия неща редовно и то все на теб, някой завислив съсед
                            145 QV ex.
                            146 Boxer TOTAL ex.
                            147 T.S. Sele top

Lancia Dedra 2000 16

Comment

Първоначално публикувано от zdravio Покажи съобщение
                              Да знаеш, че някой ги е подкупил да ги правят тия неща редовно и то все на теб, някой завислив съсед
                              Надали, щото са смотани, плюс това са страхливи, плюс това знаят че рискуват ако ги фана да излезе наяве, и тогава колкото е хубаво да съм нечии съсед, толкова е и лошо......Просто келеменцата са ме набелязали, щото поне 5-6 месеца нищо не се е пипнало по тия коли, дори нощем съм ги забравял и двете отворени......

---------- Post added at 16:44 ---------- Previous post was at 16:42 ----------

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                              С бой няма да стане работата, аз бих им направил още 2-3 клипа и после ще ги поканя да си видят снимките, и накрая да си платят за всички комплекти които са ти изчезнали. Е тогава ако не искат вече ще има здрави шамари, барабар с бащите им.
                              Е бой така или иначе няма да има, не мога да рискувам да отпера на някое от тях по як шамар, и ако вземе за падне на врата си, после да го сърбам за 30 капачки......натиска ще бъде психологически, страха е най успешния манипулатор в световен мащаб, мисля да го приложа със пълна сила.......

Comment

Working...
                              X