Известие

Collapse
No announcement yet.

Трима мърсоли заснети да крадат капачки за джанти....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ODB Покажи съобщение
    То пък кой не е крал капачки от вентили? Или модерните тапи за оцет слагани на чистачките
    Аз не съм например.....ние крадяхме сливи и череши от дворовете на квартала, и не че е оправдание, а го правехме да похапнем, и не се запасявахме с чантите, за разлика от тия дето дори и да имат 1-2-3 колелета, свиха общо към 40 капачки.....
    Помня че на едно аверче му беше крива каплата, и бяхме приклекнали 5-6 лапетии до една лада петичка, тогава бяха фешън, и отстрани изглеждаше че ръчкаме нещо по предната гума.....от близкия двор като разярен глиган с нечленоразделни звуци изкочи един джингиби с юнашка сопа, а нас практиката ни беше научила че при такава гледка трябва само да се бяга.......джингибито ни погна, но завивайки зад ладичката си не видя изоставеното колело на земята, оплете кокили в него, и се просна тържествено на земята......решил че му сваляме металните капачки на вентилите - тогава металните бяха рядкост, сигурно много им се е радвал.......3-ма бащи викнахме докато се тушира скандала.......
    Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 09:49.
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Адаш, много си изпати тази година... Стопове, капачки.... Дано до тук да се свърши! Но както казва народа - "Всяко зло - за добро!"
      Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V 114 kW + LPG Tartarini - бившата и непрежалима

Fiat Multipla 1.9jtd 110 hp. - м'глата, вече с полиуретан.

Comment

малее ако ги видя на моята кола да взимат капачките ще ги заключа в мазето и 1 седмица ще им давам хляб и вода
        Алфа Ромео 145 ТД 97г.

Comment

А сексуални услуги няма ли да им предложиш ?
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от garner58 Покажи съобщение
            малее ако ги видя на моята кола да взимат капачките ще ги заключа в мазето и 1 седмица ще им давам хляб и вода
            Щи дам една информация, за която тряя да ми купиш брера ...
            От военна болница убиват за черен дроб, а бъбреците по Гърция като кюфтета ги зимат ...
            „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

еее доста изгрубяхте ... аз точно поради тази причина не смея да си сложа капачките с емблема на алфа ... данеби случайно някое дете колекционер да си ги хареса ... Имам един случей когато тъкмо свършвах работа и отивам до един авер да пием кафе . Докато го чакам в колата и си слушам музика даже прозореца ми беше леко отворен гледам 2 момченца и 1 момиченце обикалят из паркинга и оглеждат колите за капачки ... викам охоооо сега ще ги насера от страх тея ... и в следващия момент гледам едното се приближава до моята кола и вобще не ме вижда , че съм вътре и слушам музика кляка до предна лява гума и в този момент аз изкачам от колата с крясъци " Ко прайш там бе мама ти лапешка " в същото това време го гледам как отскача назад и пада по гъз ( ама супер "насрано" ) едното избяга пък на момиченцето викам не си мисли да бягаш щото ще те стигна ... и тя замръзна хахаха едвам се сдържах да не избухна в смях особенно като ми казаха "извинявай чичко повече няма да правим така" поразпитах ги малко що праят така това онова и им викам следващия път ако ви видя ще ви заведа при родителите ви да видят какви деца имат ... едното даже се разплака и им казах да върнат капачките по колите и да си ходят голямо шоу беше ... ( Много се разписах бе пууу )
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                А сексуални услуги няма ли да им предложиш ?
                Не сам педофил, не ме обиждаи така просто и аз съм патил много като колегата с капачките, и само като си помисля, че някои ще барне нещо по колата ми и полудявам

---------- Post added at 12:31 ---------- Previous post was at 12:27 ----------

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                Щи дам една информация, за която тряя да ми купиш брера ...
                От военна болница убиват за черен дроб, а бъбреците по Гърция като кюфтета ги зимат ...
                Баце тази информация я запази са себе си
                Алфа Ромео 145 ТД 97г.

Comment

Working...
                X