Известие

Collapse
No announcement yet.

Трима мърсоли заснети да крадат капачки за джанти....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
    Хубаво де,ами ако родителите на мърсолчетата мислят като вас и кажат майната му това са лапешки работи.Какво правим тогава? Не говоря,че трябва да има бой ама определено трябва да бъдат сериозно стреснати.Още повече,че днешните 12-13 годишни са безкрайно нагли,арогантни и с чувството за безнаказаност.
    Никой не е казал "майната му", но ако си мислиш, че знаеш възпитателен метод на въздействие още на 20...... Ще си народиш деца, и ще омекнеш като нас.
    Last edited by Доко; d.m.y г., 22:30.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Никой не е казал "майната му", но ако си мислиш, че знаеш възпитателен метод на въздействие още на 20...... Ще си народиш деца, и ще омекнеш като нас.
      Аааа не,напротив,много съм далеч от мисълта,че знам възпитателен метод.Все пак както каза съм на 20.просто съм на мнение,че трябва малко да се стреснат иначе ефект никакъв.
      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Аааа не,напротив,много съм далеч от мисълта,че знам възпитателен метод.Все пак както каза съм на 20.просто съм на мнение,че трябва малко да се стреснат иначе ефект никакъв.
        Стряскане нямат, дори напротив, това е ефект от възпитание. Вероятно ако им набиеш по-един шамар примерно, на другия ден ще гледаш клипче как ти размазват с тухла предното стъкло. Трябва да се търси отговорност от родителите, те ще ги оправят. Преди година две на мой приятел сина му счупил стъкло на кола, наложи се да го плати.... след това не съм чул за втори опит. Пък знае ли човек може да се пази хлапето вече...

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Стряскане нямат, дори напротив, това е ефект от възпитание. Вероятно ако им набиеш по-един шамар примерно, на другия ден ще гледаш клипче как ти размазват с тухла предното стъкло. Трябва да се търси отговорност от родителите, те ще ги оправят. Преди година две на мой приятел сина му счупил стъкло на кола, наложи се да го плати.... след това не съм чул за втори опит. Пък знае ли човек може да се пази хлапето вече...
          Бахти. Ей такива преди месец ми разбиха алфата и и ми взеха неща - съкровени спомени.... Не ме разбирайте погрешно - БИХ Ги Утрепал ...
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Хубаво де,ами ако родителите на мърсолчетата мислят като вас и кажат майната му това са лапешки работи.Какво правим тогава? Не говоря,че трябва да има бой ама определено трябва да бъдат сериозно стреснати.Още повече,че днешните 12-13 годишни са безкрайно нагли,арогантни и с чувството за безнаказаност.
            Ми още кат видиш родителите и мой да прецениш за кво става въпрос и колко пари струват, а дори и първото впече да не е обективно, то след като поговориш малко с тях ще ти стане ясно що за хора са...........
            Ако те не могат да вземат мерки и филма продължи, мтоди много..........
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

Понеже ми писна, следващият който спомене думата бой или нещо подобно изхвърча за неопределен срок от форума.
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Най-добрия вариант е Детска педагогическа! Ако куките си свършат работата като хората, тея лапенца ще се замислят друг път преди да правят глупости!

п.п. Казвам го от собствен опит!
                www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

моят съвет е следния (впрочем не успях да гледам клипчето, просто не ми го отваря) : - аз поне щях да отида при директорката на училището, да й пусна клипа и да я помоля да се заеме със случая. предполагам, че щом живееш до училище, логично е децата да учат там. НО пак си остава риска от тухлата в предното стъкло, както някой колега по-нагоре те бе предупредил.

sigpic
                  Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                  http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

моят съвет е следния (впрочем не успях да гледам клипчето, просто не ми го отваря) : - аз поне щях да отида при директорката на училището, да й пусна клипа и да я помоля да се заеме със случая. предполагам, че щом живееш до училище, логично е децата да учат там. НО пак си остава риска от тухлата в предното стъкло, както някой колега по-нагоре те бе предупредил.

sigpic
                    Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                    http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Тъкмо излязох да дам на един колега нещо пред нас, и гледам мърсолчето с червената раничка минава с още един хайван покрай мен, и небрежно отминава.....понеже имах 5-6 секунди да го огледам и да сверя това което видях от клипа той отмина, но със къс спринт го прегърнах "приятелски" за вратлето, съснах на аверчето му да си плюе на петите, щото определено не отговаряше на никой от другите трима......хайвана се опита да отрича, но за кратко, тъй като това което му обясних че видях набързо го сломи и поизтегли кръвчицата от фейсчето му.......разясних му че няма да им троша главите, че няма да раздувам историята из училището му и из квартала, няма да лепим снимки по ъглите и прочее страхотии който му описах, но ако още веднъж изчезне нещо от коя да е от колите, отивам първо при него и жална му майка.....
                      Сега с кеф отивам да си бодна 8 нови капачки, и да видим дали им е дошъл акъла.....
                      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Поздравления за проявения разум , дано нямаш повече ядове . А иначе ако стане нещо имаш поне видео материял , на който биха му се зарадвали много хора дори и тв предавания.
                        Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                        Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

Е добре де ,
                          А не си ли изиска всичко изчезнало от колата ?
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Мне, аз прежалих 4-5 комплекта докато ги науча да ми ги взимат всеки ден за да мога да ги фана в кадър като хората, а и така или иначе имах други, пък и аверчето ме чакаше бързаше, и беше по важно да очертая на мърсола какво ги чака ако още нещо изчезне от колите, и в интерес на истината дори не ми и мина през ум да ги питам за тия дето са ги взели.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Добра душа си ти явно , незлоблива.
                              А то никога не е късно де
                              КАто го видиш следващият път.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Бе не знам но мисля можеше да се разходи до Витоша и да се прибира гол.То разходките са полезни.Да го питат техните къде са му дрехите.
                                1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                                2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                                1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Working...
                                X