Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде ще почиваме това лято
Collapse
X
-
-
Прибрахме се от морето. В Сл. бряг бях в апартамент на мой приятел, така , че ще го почерпя и това е сметката ми за 9 дена. Мястото е близо до стадиона и е тихо и спокойно, с място за паркиране пред блока. Аз съм с глезени жени, тъй че си джиткаме с колата, макар да плащам паркинги вечер. Но денем ходим на плажа на Хотел Европа. Винаги има свободни между 1 и 3 места за паркиране. Плажа е широк и спокоен и не е гъз до гъз, както по южното черноморие
Тъй, че тези твърдения, че като е Сл. Бряг, е лудница, за мен не са верни.
Отделно, че бистрото на стадиона работи и за обяд и за вечеря и храната идва тънко, а е прясно сготвена. Аз съм си доволен.
И в Х-л Ясен сме изкарали няколко лета, и там е супер, че има и басейн.
Идете, вижте и тогава съдете.
Кофти са задръстванията между Сл. Бряг и Ахелой, в пик час, ама се преживяват.
След 2 дни ще съм на Рилския манастир и 7-те Рилски езера.
Някой?Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеСлед 2 дни ще съм на Рилския манастир и 7-те Рилски езера.
Някой?
Comment
-
На 15-ти е храмовият празник на Рилския манастир - Голяма Богородица и там ще е ужас.
Хубаво място за релакс или събиране с компания в планината - Априлци, в Троянския Балкан. Даже там си правим сбирките на 166-ците.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Съвпадение или...... ?
Решихме да отморим за няколко дена из троянския балкан. Развъртях няколко телефона по обяви за нощувки и набелязах няколко варианта. Единият от които в с. Черни Осъм - на 2 км над троянския манастир.
Намясто установих, че мястото надхвърля очакванията ми а на всичкото отгоре хазяинът кара АР 147(Не се мотка из форума)
Допреди малко си бъбрихме сладко-сладко на бутилка домашен гроздомицин
Това алфистите са особена категория, изцяло стойностни хора!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ха, и аз бях в Троянския Балкан, но в Априлци, по-конкретно Видима. В съседното хотелче имаше паркирани една русенска 166 фейслифт - бежова и една старозагорска 156 фейслифт - сива.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеХа, и аз бях в Троянския Балкан, но в Априлци, по-конкретно Видима. В съседното хотелче имаше паркирани една русенска 166 фейслифт - бежова и една старозагорска 156 фейслифт - сива.
Днес се изкатерихме до Зелениковския манастир.
Освен приятния излет, занесохме и една торба с провизии на баба Дана, която от 30 г. живее сама там. Тя пък ни направи кафе - най-хубавото кафе, което съм пил. Да е жива и здрава!
Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:53.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеХа, и аз бях в Троянския Балкан, но в Априлци, по-конкретно Видима. В съседното хотелче имаше паркирани една русенска 166 фейслифт - бежова и една старозагорска 156 фейслифт - сива.
Тези ги знам, болни саAR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
За поредна година ще се кача в Пирин планина над Сандански. Имаме семеен фургон в местността Попина Лъка,писна ми да ме скубят по морето,мръсотията и какво ли още не.
През деня си слизаме в Сандански на плаж,а вечерно време си отмаряме на ладовиня.Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеАз ще почивам на вилата ( старата ), не тая, която намерих скоро. Басейн, орех, барбекю.... какво му трябва на човекПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеЗа поредна година ще се кача в Пирин планина над Сандански. Имаме семеен фургон в местността Попина Лъка,писна ми да ме скубят по морето,мръсотията и какво ли още не.
През деня си слизаме в Сандански на плаж,а вечерно време си отмаряме на ладовиня.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
Comment