Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо има толкова алфи и толкова малко посетители тук ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• и все пак пропускам да видя смисълът от членството в КАРБ, и далеч не заради някакви си облаги... за тях не ми пука особено

член съм на 3 клуба, и или те не са клубове или КАРБ реално не функционира като такъв, ама не знам кое от двете ще да е (два от които, членове на доста голяма общност)

не виждам разликата между лудия фен , който не е член на клуба, и лудия фен, който е член на клуба... поне за момента, единия просто има една карта + дава 60 лв на година, за организация на събитията през годината... ама като се замисля, те посетителите на събитията си заплащат входовете, т.е. като се разхвърли на 2-3-4 събития, дори обикновените посетители си плащат един вид членски внос

да, има няколко души, които може би са по-съпричастни към идеята НА КЛУБА, и които организират нещата жертвайки от собственото си време и нерви, но във всяка организация с идеална цел е така... никъде няма тотално делегиране на задълженията по всички членове на даден клуб.

а към този, който ще се заяде с мен без причина, първо прочети внимателно и вникни в това, което пиша преди да ме цитираш и да избълваш врели некипели
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

• Странни хора сме ние. Някой, като не е на нашето мнение и трябва веднага да почваме с майните. Трябва всички да мислим еднакво. Само четях темата с интерес и дори /признавам си без бой/ имах някаква бегла идея да стана член на клуба. Но като гледам какви хора има там, или поне тези, които пишат - не, благодаря. Никаква толерантност към другите, че и някакво чувство на превъзходство, което не е много ясно на какво се базира. Напълно възможно е да си фен на нещо и без да си член на клуб. От друга стрна си мисля, че са в правото си хората да не искат повече членове в клуба. Няма лошо. Има много затворени общества /клубове/. Щом като така са решили. Все едно някой да ми каже аз дали да приемам гости или не у нас.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
        Никаква толерантност към другите, че и някакво чувство на превъзходство, което не е много ясно на какво се базира. Напълно възможно е да си фен на нещо и без да си член на клуб.
        от някои постове на членове на клуба, точно това лъха... и ми е непонятно откъде накъде, аджеба.....

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
        От друга стрна си мисля, че са в правото си хората да не искат повече членове в клуба. Няма лошо. Има много затворени общества /клубове/. Щом като така са решили. Все едно някой да ми каже аз дали да приемам гости или не у нас.
        и това е така, това е клуб, не е доброволческа организация, някой ако не ти е симпатичен - вратата и чао !
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• Само не забравяйте,че всеки вижда това,което иска да види
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Странни хора сме ние. Някой, като не е на нашето мнение и трябва веднага да почваме с майните. Трябва всички да мислим еднакво. Само четях темата с интерес и дори /признавам си без бой/ имах някаква бегла идея да стана член на клуба. Но като гледам какви хора има там, или поне тези, които пишат - не, благодаря. Никаква толерантност към другите, че и някакво чувство на превъзходство, което не е много ясно на какво се базира. Напълно възможно е да си фен на нещо и без да си член на клуб. От друга стрна си мисля, че са в правото си хората да не искат повече членове в клуба. Няма лошо. Има много затворени общества /клубове/. Щом като така са решили. Все едно някой да ми каже аз дали да приемам гости или не у нас.
            Е хайде сега де точно ако познаваш хората в клуба и видиш какви са пичове ще искаш да станеш член не се връзвай на това което пишат буквално при доста има натрупана негативна инерция щото са дали адски много от себе си като усилия и ентусиазъм и продължават да дават и е нормално всяко хахаво мнение да ги дразни ич не се връзвай ами ставай член и си гледай кефа
            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Че кой ви кара насила да правите нещо?!
              20-30-50 човека са решили да станат членове и са го направили.
              Други 200-300-500 са решили да не го правят.
              Къв е проблема и кво точно искате?
              И какъв изобщо е смисъла от тая тема? Който иска да прави нещо, няма нужда от клуб
              Миналата година, като беше замръзено всичко около КАРБ, нещо липсваше ли, срещи ли нямаше, събори ли нямаше, Италфест ли нямаше? Или може би за една година не сте били приятел с някого, понеже не е имало клуб?

П.П.
              Живко, каква е официалната позиция на КАРБ?
              Сигурен, че на всички ще е интересно да я прочетат!
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                и все пак пропускам да видя смисълът от членството в КАРБ, и далеч не заради някакви си облаги... за тях не ми пука особено

член съм на 3 клуба, и или те не са клубове или КАРБ реално не функционира като такъв, ама не знам кое от двете ще да е (два от които, членове на доста голяма общност)

не виждам разликата между лудия фен , който не е член на клуба, и лудия фен, който е член на клуба... поне за момента, единия просто има една карта + дава 60 лв на година, за организация на събитията през годината... ама като се замисля, те посетителите на събитията си заплащат входовете, т.е. като се разхвърли на 2-3-4 събития, дори обикновените посетители си плащат един вид членски внос

да, има няколко души, които може би са по-съпричастни към идеята НА КЛУБА, и които организират нещата жертвайки от собственото си време и нерви, но във всяка организация с идеална цел е така... никъде няма тотално делегиране на задълженията по всички членове на даден клуб.

а към този, който ще се заяде с мен без причина, първо прочети внимателно и вникни в това, което пиша преди да ме цитираш и да избълваш врели некипели
                Скифтари как сега няма да те заям без причина Ами Стояне разбирам те, мен, обаче как ще си фен като не си член на клуба, което е елементарния начин да изразиш себе си като фен членството в клуба не е и никога не е било заради облаги, карти и други - членството е да станеш част, да помагаш, да влияеш, да Участваш в една организация създадена около любимата ти марка така си мисля аз
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                  Е хайде сега де точно ако познаваш хората в клуба и видиш какви са пичове ще искаш да станеш член не се връзвай на това което пишат буквално при доста има натрупана негативна инерция щото са дали адски много от себе си като усилия и ентусиазъм и продължават да дават и е нормално всяко хахаво мнение да ги дразни ич не се връзвай ами ставай член и си гледай кефа
                  Аз лично бих предпочел повече такива постове. Ако е възможно . След цялата помия, която се лее по телевизия, вестници и изобщо, се надявам, че тук, в този форум положително настроените хора са повече.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                  ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

и все пак пропускам да видя смисълът от членството в КАРБ, и далеч не заради някакви си облаги... за тях не ми пука особено

В момента КАРБ, се опитва да хване правилната посока, не случайно темата съществува още!Хората си го написаха, ако има желаещи да помогнат са добре дошли.Ако искаме да има действащ клуб, на който бихме станали членове, трябва да се постараем.Това че отделни членове имат претенции, не означава нищо.Така са се научили,все пак до сега са били в "разграден двор".

Мисля че пика на страстите отшумя, съдя по контролния ми панел,не мига като пешеходен светофар.
                    sigpic
                    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Аз лично бих предпочел повече такива постове. Ако е възможно . След цялата помия, която се лее по телевизия, вестници и изобщо, се надявам, че тук, в този форум положително настроените хора са повече.
                      Виж сега то не е въпрос на положителни хора ами за хора, които не са негативни само помисли - далеч по-добре е да приемаш нещата такива каквито са и вникваш в мнението на хората отколкото да хабиш нерви в спорове и поддържане на цели с изместен център всяка организация особена тази с нестопанска цел се създава в нашата страна изключително трудно - всеки има виждания за всяко нещо, всеки си има своите подбуди, всеки сам си избира филмите в които участва и така - трудно е а за тези години в които съществува клуба негативизма се е натрупал и то в повече отколкото трябва но това не трябва да се взима предвид ни най-малко, че сега вече нещата започват да е поправят...
                      Сега да не ме превърнете в някакъв бесен агитатор пиша това което мисля
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
                        членството е да станеш част, да помагаш, да влияеш, да Участваш в една организация създадена около любимата ти марка така си мисля аз
                        Е това е истинско мнение,на човек,който знае защо е в тоя клуб и какво приказва,без да си лае едно и също

Comment

• В нашата страна всеки се чувства недооценен. На всеки, някой му дължи нещо - поне къща с гараж Както и да е. Аз лично бих бил част от клуб на любимата марка. Не е нужно някой да ме агитира. Само е нужно да почувствам, че това ще е добър избор

Comment

• бобо, много добре знаеш, че може да си фен и без да си член на даден клуб ама айде да не навлизаме в спорове по темата, че дълга и широка и общо взето е въпрос на лично виждане и мнение, та прав или крив няма ...

вики, мисля, че сама много добре знаеш за какво говоря... пренебрежението и гледането от високо не е нещо нетипично или скандално, не ми прави чак такова впечатление, не ме и вълнува особено, просто ми е странно

аз съм на принципа - фен на марката ? - страхотно. още един ! човек може да е съпричастен по други начини, не само чрез един клуб, който реално до момента не виждам резултати. дори и да ги има налице, явно популяризирането куца.

сегаааа, ще дойде отново аргумента - ми стани член и промени нещата. е, да ама, това че съм член на клуба, не ме прави повече фен от останалите не-членове ? а време особено и желание нямам да се занимавам с още нещо, да организирам и да хабя нерви....

който му се занимава, евала за ентусиазма.

ако нещата се променят, може и да почуствам потребност да се "приобщя" към клуба, но дотогава, просто не виждам смисъл...

както във всеки пост до сега, ще помоля да не се заяждате и да осъзнаете, че има и други гледни точки ...

струва ми се, че до момента клубът е на етап първоначална организация и създаване на лице... много интересен период, който ще донесе голямо удовлетворение накрая на учредителите и най-дейните. но е характернен с това, че малко хора ще бъдат повлечени отначало.

аз разглеждам клуба, като инвестиция в идеята. няколко души инвестират време и нерви, за да създадат нещо, което ги вълнува и подкрепят. от техния успех в реализацията ще зависи дали ще ги последват другите, които са нямали идеята или първоначалното желание да вложат усилия.

нали не мислите, че всички клубове са тръгнали от 500 члена учредители ? или пък, че всичките им членове са били оптимистично настроени, а скептиците не са си променили мнението ?
                            Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 16:46.
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

както във всеки пост до сега, ще помоля да не се заяждате и да осъзнаете, че има и други гледни точки ...
                              Абе нещо нервен ми се струвашАз защо не виждам да има напрежение!?
                              sigpic
                              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Аз продължавам да съм на мнение, че просто трябва някой от клуба спокойно и нормално да обясни какво точно става и се случва в и заради него, а не да се зъбят всички как нищо никой не бил разбирал и какви сме муфтаджии.
                                Аз лично нямам грам представа какви са инициативите и т.н., които един такъв клуб предприема и към които се стреми. Да кажем, че за момента нещата са в зародиш и тепърва ще се уточняват. Следователно, когато вече всичко е ясно ще е хубаво да се каже:
                                Ние сме Клуб Алфа Ромео България.
                                Набираме членове.
                                Много е яко, защото:
                                Може да помогнете с:
                                Задълженията са ви:
                                Ние ще ви информираме, когато:
                                Имате тези предимства:
                                и т.н. и т.н.

За момента простия шофьор на Алфа, който не е член на клуба може да попълни някакъв файл, да плати 60лв и евентуално сигурно като се срещне с останалите членове и се запознае отвътре с нещата, ще му стане ясно. Ама това всичко е евентуален постфактум. Просто не ясно, за какво иде реч, освен за 60 лв. Ако попитаме някой какво знае за Клуб Алфа Ромео България, какво идва първо на ум: ами 60 лв е членският внос.
                                Last edited by DerMeister; d.m.y г., 16:47.
                                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                                Mazda 6 2.3 2005
                                sigpic

Comment

Working...
                                X