Първоначално публикувано от Kuker
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо има толкова алфи и толкова малко посетители тук ?
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеНямам намерение никого да обвинявам, просто някой се опита мен да ме изкара първо че не чета внимателно и второ че съм звучал като комсомолски секретар.
Не ти орговорих по-горе, защото си въобразих, че ще се замислиш над казаното от мен. Явно не се е получило.
Явно и не си живял активно в оная епоха и нямаш база за сравнение.
Споменавайки за комунизма, имах в предвид тоталитаризма, а ти живееш точно в такова общество , но не го виждаш.
Привидната подредба и охолство е само статута на роба!
Той трябва да се храни вкусно, да се облича добре и не го интересува нищо друго.
Управляващите имат грижа индивида да затъпее до степен, че теорията за еволюцията да се опровергае напълно!
Аз ако живеея в САЩ ще си купя Аскона 1.3 ес.Повече и не ми трябва.
Къде по дяволите ще карам Алфата си в САЩ!!!!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеА трябва да четеш по-внимателно!
Не ти орговорих по-горе, защото си въобразих, че ще се замислиш над казаното от мен. Явно не се е получило.
Явно и не си живял активно в оная епоха и нямаш база за сравнение.
Споменавайки за комунизма, имах в предвид тоталитаризма, а ти живееш точно в такова общество , но не го виждаш.
Привидната подредба и охолство е само статута на роба!
Той трябва да се храни вкусно, да се облича добре и не го интересува нищо друго.
Управляващите имат грижа индивида да затъпее до степен, че теорията за еволюцията да се опровергае напълно!
Аз ако живеея в САЩ ще си купя Аскона 1.3 ес.Повече и не ми трябва.
Къде по дяволите ще карам Алфата си в САЩ!!!!
Относно това къде че караш Алфата си в САщ не се притеснявай има щатове в които няма ограничение на скоростта пък и писти има доста.Last edited by pavlin; d.m.y г., 01:58.
Comment
-
Колега, небивалиците ги чакам всеки момент!
Тия дни ще пристигнат от САЩ.
Балдъзата с племенничките ми.
Тамън се оправят децата и пак на там.
Добре, че идват, та не затъпяват напълно.
Добре е, че и балдъзата не е вързана, та се качва да кара и нормални коли, а не само мотокари!
Това за другите щатове не го и споменавай!
Аз говоря за останалите!
Ти си знаеш, но и аз имам мнение!
Фактите го потвърждават!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениев САщ има щатове в които няма ограничение на скоростта.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеПоименно, колега, поименно.
Comment
-
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЗа Аризона съм сигурен, и мисля, че има още един само без ограничения.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЗа Аризона съм сигурен, и мисля, че има още един само без ограничения.Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеLast edited by Доко; d.m.y г., 22:48.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеНе беше ли на две магистрали на кръст това без ограничение?Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеДемек навсякъде има ограничения, аLast edited by Доко; d.m.y г., 22:51.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеНе знам дали са на кръст, но за Аризона съм 100% сигурен, и знам от местни, че има и друг такъв път. Под път разбирайте участъци от магистрала над 200-300 мили. Участъка в Аризона с това ограничение на минимална скорост в лява лента е напълно безлюден район в пустинята, пътя е прав от където и да го погледнеш, само камъни. А между другото съм обикалял доста из Америка и не си мислете, че там спазват ограниченията уставно, а разликата е само една-размера на глобите...... много кофти "размер"
Не в лизайте в подробности!
Тука , като вдигнех 120 с Алфи и балдъзата се подмокряше, да не ни спипат катаджиите.
Двама приятели, компютърни корифеи избягаха от там и пак си бачкат за германските фирми.
Те поназнайват, туй-онуй.
Единия беше избягал в една гръцка таверна, да се бе отял и отпил.Това намерил човека от балканите. Другия се беше нахранил в сръбска кръчма.
Абе спомнете си Алеко , да не ви досаждам с празн ословиеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
И къде е връзката на темата с последните мнения.
Явно не ги чувам напоследък извънземните лъчения.
Ама така е то , с та некачествена стока дето я продава кварталният дилър...Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment