Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо има толкова алфи и толкова малко посетители тук ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
    Г
    Ако стана член на клубът каква ще е моята привилегия ?
    Подарък-куче касичка
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Подарък-куче касичка
      ААААразбрах това е за да събирам за членския внос !
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

За всеки член безплатн цитруси ли да взема да раздавам..Можем ей ся да спретнем едни торбички с портокалче, бананче,ябълка...

Много ми е интересно колко от членвете са ползвали някога отстъпките...
        Range Rover Vogue 4.4
        Rexton 270 cdi
        Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
        Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
          ААААразбрах това е за да събирам за членския внос !
          Стига де,виж че се шегувам
          Симпатичен си ми от това ,което съм чела като мнения ,не се заяждам
          Сериозен отговор ако искаш-ще го получиш от хората,на които сме гласували доверие да управляват КАРБ
          Пичове са до един
          п.п.
          Само че ,не в такава тема,чиято основа е "' 'ква ми е далаверата"
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Автомобил за индивидуалисти, пък тук някой се тревожи що не може да се включи в масовката и масовите мероприятия.
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от vovata
              ....
              Миииии - грешиш
              Не веднъж е разисквана тази тема и съм сигурен, че си чел разсъжденията на повечето от нас, та за това ще го спестя този път
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                Защо има толкова алфи в тая БГ ,а толкова малко посетители във форума? И още по-важното е защо според вас има още по-малко членове на клуба?
                БМВ-тата са повече в БГ, както и да го погледнем, юзърите във форума им също, отделен е въпроса че форума им мисля е доста по ранен от този ако не ме лъже паметта.....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

честно казано, дори идеалистичните писания не обясняват каква е разликата между това да си луд фен на марката и това да си член на клуба и луд фен на марката едновременно.

щото тея 60 лв на година отгоре ако засвидетелстват по-голяма любов към Алфа Ромео... хехе нал' ся, ай са уважаваме

инак ми се чини, че не е нужно да си член на клуба за да помагаш в дейностите, да ? (въобще не се пъна, за съжаление нямам времето а и не преливам от желание, което не ме прави по-малко луд по марката)
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Колеги, наблюдавам едно много смущаващо "клиентско" мислене! Клуб Алфа Ромео България не е търговско дружество и не предлага услуги! Тук не важат правилата плащам- получавам!
                    Има направен клуб и хората в него са решили, че трябва да има някакъв членски внос, за да може да се организират разни мероприятия и да се обслужват нуждите на клуба.
                    Нещата, които КАРБ прави за членовете си не може да са по-различни от това, което членовете правят за КАРБ!
                    Колкото повече помагаме на клуба, толкова повече КАРБ ще има възможност да предлага разни "гъделчета" на членовете си.
                    п.п.
                    Лично мое мнение е, че членската такса трябва да бъде 100 лв. и ме е яд че нямам много голяма възможност да помагам при организирането на мероприятията.
                    Алфа Ромео за мен е като ЦСКА за "болните" ЦеСеКа-ри и Левски за "болните" Левскари, като мъжка дума дадена на някого, като онова момиче в пети(щести,седми..)клас, което ти взе акъла и сърцето, и до ден днешен си го спомняш, като...абе разбрахте ме!
                    Е тоя клуб е сборище на такива "болни мозъци", които приемат Алфа Ромео по подобен на мен начин и тук някакви въпроси като" ако дам 60 лева какво ще получа" ми звучат не на място.
                    Поздрави на всички Алфисти!
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Молив някой да ми обясни тоя начин на мислене:
                      "Като съм член какво ще прави клуба за мен?"
                      Аланкоолу като си член, клуба не е нещо друго отделено от теб нещо си. Ти си клуба и клуба е в теб. Клуба не е група от десет човека дето ше се въртят на пета само щото си дал членски внос. Как па на никого не му се завъртя главата лекия въпрос "Като стана член какви ще са моите задължения?" "Какво мога да правя?" Или всичко се изчерпва с парите членски внос?
                      Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                      ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                      Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                        Нещата, които КАРБ прави за членовете си не може да са по-различни от това, което членовете правят за КАРБ!
                        Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        Аланкоолу като си член, клуба не е нещо друго отделено от теб нещо си. Ти си клуба.........
                        Само се абонирам, надявам се че не преча.
                        sigpic
                        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                          Колеги, наблюдавам едно много смущаващо "клиентско" мислене! Клуб Алфа Ромео България не е търговско дружество и не предлага услуги! Тук не важат правилата плащам- получавам!
                          Има направен клуб и хората в него са решили, че трябва да има някакъв членски внос, за да може да се организират разни мероприятия и да се обслужват нуждите на клуба.
                          Колкото повече помагаме на клуба, толкова повече КАРБ ще има възможност да предлага разни "гъделчета" на членовете си.
                          п.п.
                          Лично мое мнение е, че членската такса трябва да бъде 100 лв. и ме е яд че нямам много голяма възможност да помагам при организирането на мероприятията.
                          Алфа Ромео за мен е като ЦСКА за "болните" ЦеСеКа-ри и Левски за "болните" Левскари, като мъжка дума дадена на някого, като онова момиче в пети(щести,седми..)клас, което ти взе акъла и сърцето, и до ден днешен си го спомняш, като...абе разбрахте ме!
                          Е тоя клуб е сборище на такива "болни мозъци", които приемат Алфа Ромео по подобен на мен начин и тук някакви въпроси като" ако дам 60 лева какво ще получа" ми звучат не на място.
                          Поздрави на всички Алфисти!
                          Цял ден гледам накъде ще се развие темата и се чудех с какви думи да напиша мойто мнение за клуба, но bager го е написал най-точно и затова ще се присъединя към неговото мнение.
                          Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                          sigpic
                          http://vbox7.com/play:884c5234
                          http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Само едно ще кажа - откакто бях на БМВ събора на 7ми и 8ми Май разбрах колко е жалък Алфа клуба всъщност и какво можем да бъдем с подходящите хора начело! Само можем да съжаляваме, че по другите форуми единствено ни се подиграват за липсата на каквато и да било организация....
                            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                            BMW 328i

Comment

Без да ми се сърдите, но много от настоящите членове, имат грешна представа за това що е то автомобилен клуб.Но напълно ги оправдавам, всеки си има някакви убеждения, а и всичко зависи от това какво предлага самия клуб.Въпросът "Ако стана член, ще имам ли някаква изгода?" е напълно реален и уместен, мога да дам примери от чужди /извън Бг./ клубове.Примерно, в чужбинско, оригинални части които се намират много трудно, се продават само на членове.Има хора за които това е достатъчна мотивация да станат член на клуб, вместо да "побългарят", те предпочитат да поддържат автомобила си в оригинален вид.Това мисля че автоматично ги прави "Алфисти", "Трабантисти" и т.н.Но това е само един пример, който е извадка от живота на еди-кой си клуб.
                              Ако според вас, достоен за член на клуба е някой който е карал цял живот Алфа /прочетох подобно мнение/, или трябва, като види друга такава, да мига да светка и да се хили, то май скоро КАРБ няма да се разшири.Или ще трябва да почакаме, да напреднат годинките, и да се напълни с членове в напреднала възраст и привидно луди.
                              Тук има и млади момчета, току що изкарали книжка, дайте им шанс!
                              Има и още едни, хора с ограничени възможности които си обичат и харесват колите, и напук на всичко не искат да ги продадат.Те обаче също имат нужда от поддръжка.И е напълно нормално, да се задават подобни въпроси.
                              sigpic
                              "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
                                Само едно ще кажа - откакто бях на БМВ събора на 7ми и 8ми Май разбрах колко е жалък Алфа клуба всъщност и какво можем да бъдем с подходящите хора начело! Само можем да съжаляваме, че по другите форуми единствено ни се подиграват за липсата на каквато и да било организация....
                                Колега не сравнявай Алфа с БМВ. Безмислено е БМВ-тата основно ги карат, защото разбираш ли са със задно и много вървящи В клуба влизат, заради това че са си направили сметката какво ще получат предварително. Еми съжалявам много, но за мен идеята на клуб, който не е търговско дружество, не е да дава отстъпки, и да ти организира безплатни състезания.

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                                Без да ми се сърдите, но много от настоящите членове, имат грешна представа за това що е то автомобилен клуб.Но напълно ги оправдавам, всеки си има някакви убеждения, а и всичко зависи от това какво предлага самия клуб.Въпросът "Ако стана член, ще имам ли някаква изгода?" е напълно реален и уместен, мога да дам примери от чужди /извън Бг./ клубове.Примерно, в чужбинско, оригинални части които се намират много трудно, се продават само на членове.Има хора за които това е достатъчна мотивация да станат член на клуб, вместо да "побългарят", те предпочитат да поддържат автомобила си в оригинален вид.Това мисля че автоматично ги прави "Алфисти", "Трабантисти" и т.н.Но това е само един пример, който е извадка от живота на еди-кой си клуб.
                                Ако според вас, достоен за член на клуба е някой който е карал цял живот Алфа /прочетох подобно мнение/, или трябва, като види друга такава, да мига да светка и да се хили, то май скоро КАРБ няма да се разшири.Или ще трябва да почакаме, да напреднат годинките, и да се напълни с членове в напреднала възраст и привидно луди.
                                Тук има и млади момчета, току що изкарали книжка, дайте им шанс!
                                Има и още едни, хора с ограничени възможности които си обичат и харесват колите, и напук на всичко не искат да ги продадат.Те обаче също имат нужда от поддръжка.И е напълно нормално, да се задават подобни въпроси.
                                Съгласен съм, но някой добър човчец трябва да почне да внася тия части и да е готов да бачка за жълти стотинки за да може еди кой си да има "оригинални" части.

Разберете всеки клуб трябва да има членски внос само и единствено за да функционира. Сметнете колко пари годишно се дават само за да функционира клуба, домейн, хостинг, организация на някакво мероприятие и т.н.

Вие искате на готово да получите всичко. Еми като всички имате толкова креативни идеи 'що не станете членове, не загубите 1-2 месеца от личното си време в преговори с търговци, от джоба си извадите пари за гсм разговори, а чакате на готово? Не вярвам някой от настоящите членове да са против. Не искам да се заяждам с никой, но темата придоби смисала: какво ще получа, ако ги дам тия пари. И всичко се върти само около това. Ами това не е идеята на клуба според мен (и не става въпрос за този, а принципно).
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X