Известие

Collapse
No announcement yet.

Матури 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Брейй само умни деца сте се събрали в този форум
    Alfa Romeo Alfetta GTV 1800
    Alfa Romeo 164 3.0 V6

Comment

Щот ни мъ познаваш ...
      Компенсирам с простотия в едно стабилно ниво
      „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
        Е ... ако знаеш какво е УАСГ ... с 4.50 и една диплома 5ца влизаш всичко ...
        4.50 е АДСКИ висока оценка за тоз университет ...
        Макар, че сега уча там и ме боли главата
        Миналата годна на моята матура по БЕЛ не преписвах нищо ... в периода от 8 до 12 клас не съм прочел повече от 4 реда ... имахме някакъв цитат от произведение, което не бях чел ... всичко, което написах беше от обща култура ...
        Имам 5.26 ... е за какво говорим ? Класната ми беше по БЕЛ и с 300 зора я накарах да ми пише 4ка, а на матурата имам 5.26 ... е ... каква е таз матура ?
        И привсе отгоре ... криво ляво отсъствията са ми колкото присъствията в училище ... Вярно е и че общата култура ми е малко над наборите, ама чак пък толкоз ...
        Колега от любопитство каква спецялност си във ВИАС и кои курс, че ми е приятно да видя колега от Университета.
        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
        sigpic
        http://vbox7.com/play:884c5234
        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Ами някои колеги от форума казаха, че контролът от страна на квесторите е затегнат, обаче аз такова чудо днес не видях. Иначе матурата не беше особено трудна.
          '02 Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8v

Comment

Ето я матурата с отговорите:
            http://www.alfa.bg/?id=452

П.П: Не се лъжете, линкът не води до Алфи
            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
            и делта

Comment

Първоначално публикувано от M.Gruev Покажи съобщение
              Брейй само умни деца сте се събрали в този форум
              Съвсем си прав
              Щом може един ученик(като Ichkin ), да изкара оценка 5 и нещо на матура по български език, без да е преписвал и без да се е утрепал от четене, това говори за похвално високо ниво на интелигентност и грамотност
              Няма как да си зле с правописа и да изкараш оценка над 5

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

През 2008 държах матура по БЕЛ и по география съответно изкарах 5.18 и 6.
                Сега реших матурата по БЕЛ за тази година и имам 3 грешки. Тази матура е малумна
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                  През 2008 държах матура по БЕЛ и по география съответно изкарах 5.18 и 6.
                  Сега реших матурата по БЕЛ за тази година и имам 3 грешки. Тази матура е малумна
                  Аз имам 4 грешки на сегашната като това е първата матура, на която прочетох повече от 5 въпроса

По френски ще е още по-весело. Там текстовете за слушане са общо три изречения...
                  и делта

Comment

Като гледам отговорите на матура събирам някъде около 50-58 точки. Та се надявам че ще имам поне 4 и 50.
                    VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                    Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Гледахте ли новините...Отново се изложи нашата държава...Готови отговори вечерта преди матурата срещу 600лв....
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                        Аз имам 4 грешки на сегашната като това е първата матура, на която прочетох повече от 5 въпроса

По френски ще е още по-весело. Там текстовете за слушане са общо три изречения...
                        Succès))
                        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                          Succès))
                          Merci beaucoup!
                          и делта

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                            Гледахте ли новините...Отново се изложи нашата държава...Готови отговори вечерта преди матурата срещу 600лв....
                            А, срещу 600? Тая сутрин в 01:00 часа половината от съучениците вече знаеха вариантите, които ще се паднат.

Comment

Първоначално публикувано от Thunder Покажи съобщение
                              А, срещу 600? Тая сутрин в 01:00 часа половината от съучениците вече знаеха вариантите, които ще се паднат.
                              Баси мафията е всичко...Е за какво ги правихте тогава???
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                                Баси мафията е всичко...Е за какво ги правихте тогава???
                                А де, и аз това питам. На мене лично ми е гадно, защото има хора, които не са си мръднали и пръста, ама ще имат 85-90 точки. Ей това ме дразни най-много, ама трябва да се свиква, "нали животът е несправедлив".

Comment

Working...
                                X