Известие

Collapse
No announcement yet.

Матури 2010

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Thunder Покажи съобщение
    А де, и аз това питам. На мене лично ми е гадно, защото има хора, които не са си мръднали и пръста, ама ще имат 85-90 точки. Ей това ме дразни най-много, ама трябва да се свиква, "нали животът е несправедлив".
    Няма какво да те дразни...Аз си спомням че през всичките години в училище някои просто така си изкарваха оценки...а сега матурата я възприемат просто като една контролна, на която отново съвсем спокойно могат да си препишат...Но здраве да е!
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Добре де, не ми е ясно как точно става преписването и визирам въпроса си конкретно за тази година, при наличието на камери и квестори, задължително на разменен принцип.
      Няма вариант учители от дадено училище да квесторират в същото.Примерно в нашето училище бяха дошли квестори от музикалното, от някои други гимназии и т.н.
      Та някак си не виждам как точно ще става това преписване

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

Зависи какви са учителите. Има такива на които не им пука дали познават учениците или не няма значение. Тяхна лична преценка е просто да позволят да се преписва.
        А как учениците преписват няма да издам, че горките ти ученици после
        .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
          Зависи какви са учителите. Има такива на които не им пука дали познават учениците или не няма значение. Тяхна лична преценка е просто да позволят да се преписва.
          А как учениците преписват няма да издам, че горките ти ученици после
          Спокойно Мирела Аз никога не съм квестор, защото винаги съм в техническата комисия по разкодирането, размножаването и проверяването на материалите
          Така, че квесторите да му мислят

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
            Добре де, не ми е ясно как точно става преписването и визирам въпроса си конкретно за тази година, при наличието на камери и квестори, задължително на разменен принцип.
            Няма вариант учители от дадено училище да квесторират в същото.Примерно в нашето училище бяха дошли квестори от музикалното, от някои други гимназии и т.н.
            Та някак си не виждам как точно ще става това преписване
            Ами, в нашето училище има камери само в коридорите, а за квесторите - съдейки по действията им преди и по време на матурата.... По време на учебната година сме правили пробни матури и не можеше да се гъкне, а този Държавен зрелостен изпит... пълна пародия... поредна... и за съжаление няма да е последна
            '02 Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8v

Comment

Ама аз не се притеснявам нали завърших вече хи-хи
              А ти бъди по благосклонна като проверяваш ( за отворените отговори) хи-хи
              .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Ами, в нашето училище има камери само в коридорите, а за квесторите - съдейки по действията им преди и по време на матурата.... По време на учебната година сме правили пробни матури и не можеше да се гъкне, а този Държавен зрелостен изпит... пълна пародия... поредна... и за съжаление няма да е последна
                Е това, което казваш е ужасно, но щом твърдиш, че си наясно, значи е истина, за съжаление.
                Язък за целия цирк и психотропия около организацията на изпита, в която някои едва не получиха инфаркт.
                И цялата тая психария за какво- накрая да им се подиграят и изплюят в очите...за това, че са се правели на "добри".
                Е поздравления за тях, сигурно спят спокойно и удовлетворително.
                Не, не са виновни учениците, виновни са тези, които позволяват тази пародия да се случва.
                А учениците просто се възползват от безхаберието и невежеството на тези "колеги".И аз да съм на тяхно място и аз така ще процедирам естествено.
                Не е луд тоя, който яде 5 баници, луд е тоя който му ги даде

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                  ...
                  Аз съм твърдо убеден, че голяма част от учителите, които са били квестори, са си свършили добре работата. Просто с нас случая не беше такъв.
                  '02 Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8v

Comment

Аз съм твърдо убеден, че голяма част от учителите, които са били квестори, са си свършили добре работата. Просто с нас случая не беше такъв.
                    Е няма нищо, ти си достаъчно съвестен и интелигентен човек, че каквото и да се е случило при вас, няма да се отрази негативно върху твоето развитие, понеже то така и така е подплатено с пълноценния ресурс, който носиш.
                    Та затова съм спокойна, че има светлина в тунела

Comment

аз бях на матура колеги ,мерси за положителните пожелания.
                      малко съм ядосан ,защото се говори ,че вечерта преди матурите ,била изтекла информация с/у 400 или 600 лв ,ще ви излъжа..
                      Потресен съм,щото си сцепих гъза ,а те накрая ще ми я анулират :Ь
                      Дай боже ,да не я махат и ще напиша колко съм изкарал
                      Утре е другата ,лично за мен Английски
                      155 96' 1.6 16v 1++hp???
                      Mazda 626 84'
                      Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
                      ex' 145 97' 16V TS

Comment

Няма никакъв шанс да анулират матурите,защото тогава оставате без оценки в дипломата и няма да ви казвам какво следва от там.Няма как и да насрочат нова,защото това значи огромно количество работа да се свърши за 1-2 седмици макс,понеже после има и кандидат-студентски и няма как да има матура и 2 дни по-късно изпит за университет.Не се плашете и от това,че е изтекла матурата.Всяка година я има тая далавера с някой от изпитите,с тази разлика,че сега се вдигна шум до небесата.Които е учил през годините и е седнал малко преди матурата да почете няма да има абсолютно никакъв проблем.
                        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Матурата по БЕЛ няма да бъде анулирана. Но се надявам утре изпита по география да бъде лесна. Че се надявам на тази матура да изкарам поне 5-ца. И успех на колегите, които са на изпит утре.
                          VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
                          Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

Пожелавам ви успех и на втората матура колеги!

Comment

Успех и от мен колеги. И дано случите на читави квестори. дори и да не разрешават да се преписва, ако поне се държат човешки и не гледат със страшна злоба и не говорят през зъби, то това поне ще ви гарантира спокойствие и за вас ще е по-лесно да си съберете мислите и да творите по темата, която ви е зададена! Успех на всички
                              In God we trust, all others pay cash.
                              Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                              Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

то е ясно че няма да анулират първата
                                ясно също че и на втората пак ще се преписва
                                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
                                X