http://www4.fsc.bg/insn/ тук може да си проверите дали ви е валидна гражданската,ако имата полица и не се виждате тук, значи ли, че агента си е прибрал парите за себе си и вие реално сте без застраховка.А ако имам 2 коли и с едната блъсна другата -какво става?Ако това за годините е в сила -никой под 25 няма да има кола на негово име и ще кара колите на баща си или майка си-нали!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подневни санкции за липсваща ”Гражданска отговорност”
Collapse
X
-
Интересен сайт, аз съм застрахован в ЛевИнс, и преди няколко дена дори си оправх едни документи и съм на 100% уверен, че вс по ГО ми е ок. Според сайта аз нямам застраховка, или набирам нещо некоректно или сайта е леш!sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеИнтересен сайт, аз съм застрахован в ЛевИнс, и преди няколко дена дори си оправх едни документи и съм на 100% уверен, че вс по ГО ми е ок. Според сайта аз нямам застраховка, или набирам нещо некоректно или сайта е леш!Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:54.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Ами според сайта нямам ГОЩе си направя нова май.
Полицата ми е към Лев инс и от автокъщата казаха, че са им брокери.
пффф тъпа работа
то добре, че не е станала катастрофа, да ме хванат без валидна ГОAlfa Romeo 146 1.4 TS `98
Ex: Lancia Dedra 1.9 TD `90
Comment
-
Първоначално публикувано от eli89bg Покажи съобщениеВсе пак преди да обвинявам ще видя дали с рамата няма да излезе нещо и ако и тогава нищо не стане ще ги докладвам.
Благодаря, колеги, за оказаната помощ.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Преди да правиш др. полици, защо не отидеш да провериш в ЛевИнс дали иамш или не !!
Еми на мен ми излиза, че нямам, ма аз съм сигорен, щото в Кат ми проверчваха полицата, заради друга причина.
Пробвах регестрация, рама...Last edited by rusiq86; d.m.y г., 00:33.sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеабе пак българска работа. да си пишеш номера , който е на кирилица на латиница. търсете по рама.? Казаха това на хората, но реално си е латиница, нито един "кирилски" символ няма в номерата.
ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеИ откъде знаеш че е на кирилица? Казаха това на хората, но реално си е латиница, нито един "кирилски" символ няма в номерата.
А на теория номерата ни са на кирилица, но за съвместимост се ползват само тези букви които графично не се отличават от латинските.
Но за СМС, WWW и т.н. - латинските...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment