Известие

Collapse
No announcement yet.

Подневни санкции за липсваща ”Гражданска отговорност”

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://www4.fsc.bg/insn/ тук може да си проверите дали ви е валидна гражданската,ако имата полица и не се виждате тук, значи ли, че агента си е прибрал парите за себе си и вие реално сте без застраховка.А ако имам 2 коли и с едната блъсна другата -какво става?Ако това за годините е в сила -никой под 25 няма да има кола на негово име и ще кара колите на баща си или майка си-нали!
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Интересен сайт, аз съм застрахован в ЛевИнс, и преди няколко дена дори си оправх едни документи и съм на 100% уверен, че вс по ГО ми е ок. Според сайта аз нямам застраховка, или набирам нещо некоректно или сайта е леш!
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

на колежката, най-вероятно са и направили ГО когато си е купила колата, но са я пуснали да влиза в сила няколко дена по-късно. то си пише на полицата.

ПП
        на сайта ми излиза информация само с рамата на разширено търсене.
        Last edited by kolev; d.m.y г., 16:51.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          Интересен сайт, аз съм застрахован в ЛевИнс, и преди няколко дена дори си оправх едни документи и съм на 100% уверен, че вс по ГО ми е ок. Според сайта аз нямам застраховка, или набирам нещо некоректно или сайта е леш!
          сайта е точен -моите коли са там,но имам приятели и техните ги няма.моите застраховки са правени в централен офис -техните при квартални дилъри??!!И ИЗЛИЗАТ МИ ВСИЧКИ ЗАСТРАХОВКИ ОТКАКТО Е ВНЕСЕНА КОЛАТА И Е РЕГИСТРИРАНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ.
          Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:54.

Comment

Сайта си е напълно редовен!
            От момента на пускане на Г.О. до 5 дни след това я виждам на сайта на КФН като активна
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ами според сайта нямам ГО Ще си направя нова май.
              Полицата ми е към Лев инс и от автокъщата казаха, че са им брокери.
              пффф тъпа работа
              то добре, че не е станала катастрофа, да ме хванат без валидна ГО
              Alfa Romeo 146 1.4 TS `98
              Ex: Lancia Dedra 1.9 TD `90

Comment

Да те измамят така е доста опасно.В сайта имаше поле да им пишеш за нередности-нищо не губиш,може дори да предпазиш други хора.Може да провериш някоя кола на познат да видиш какво се вижда,или произволна кола от паркинга.

Comment

Все пак преди да обвинявам ще видя дали с рамата няма да излезе нещо и ако и тогава нищо не стане ще ги докладвам.
                  Благодаря, колеги, за оказаната помощ.

Comment

Първоначално публикувано от eli89bg Покажи съобщение
                    Все пак преди да обвинявам ще видя дали с рамата няма да излезе нещо и ако и тогава нищо не стане ще ги докладвам.
                    Благодаря, колеги, за оказаната помощ.
                    това го пише в сайта- Липсата на данни или неточните данни за Вашата полица „ГО” на автомобилистите не я правят невалидна и биха могли да се дължат на обстоятелството, че сте въвели символи на кирилица, малки букви или разделител, или, че данните по нея не са подадени незабавно от Вашия застраховател.

Comment

Преди да правиш др. полици, защо не отидеш да провериш в ЛевИнс дали иамш или не !!
                      Еми на мен ми излиза, че нямам, ма аз съм сигорен, щото в Кат ми проверчваха полицата, заради друга причина.
                      Пробвах регестрация, рама...
                      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 00:33.
                      sigpic
                      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

И аз съм към лев инс и на мен не ми излиза.Началото на януари си внесох последната вноска и то в офиса им на Павлово.Пробвах и с разширеното търсене ама ...
                        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Казусът е решен - по рамата ми излиза, че имам ГО и смятам да не се занимавам да си правя нова. Благодаря, колеги

Comment

абе пак българска работа. да си пишеш номера , който е на кирилица на латиница. търсете по рама.
                            точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              абе пак българска работа. да си пишеш номера , който е на кирилица на латиница. търсете по рама.
                              И откъде знаеш че е на кирилица ? Казаха това на хората, но реално си е латиница, нито един "кирилски" символ няма в номерата.
                              ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                              ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                              ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                              ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                                И откъде знаеш че е на кирилица ? Казаха това на хората, но реално си е латиница, нито един "кирилски" символ няма в номерата.
                                Компютъра прави разлика м/у символите... нищо, че графично са еднакви
                                А на теория номерата ни са на кирилица, но за съвместимост се ползват само тези букви които графично не се отличават от латинските.
                                Но за СМС, WWW и т.н. - латинските...
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X