Известие

Collapse
No announcement yet.

Пазете се от червен Opel Astra в Разград

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз за стационарните камери съм чувал за над 30 само, че снимат, щото тогава се вземат книжки. Не знам до колко са верния тия неща, но със сигурност няма много смисъл да те снимат с под 20, щото до 10 няма глоба, а между 10 и 20 беше фиш - сега да те търсят и да те викат в КАТ за да ти връчат фиша, едва ли Има достатъчно бързаци с по-големи превишения, с които да си отварят работа
    Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
    Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Всичко това е много хубаво, стига да е двустранно, но КАТ няма кой да ги проверява и затова тези хора ще си говорят по телефона докато карат, ще са без колан и ако ги спрат ще размахат "карта" и кой от къде е.
      Това е дразнещото в цялата работа. Т.е. правилата са създадени за обикновенните хора, а много други са над закона.
      Last edited by 1115; d.m.y г., 12:46.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
      Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
        Аз за стационарните камери съм чувал за над 30 само, че снимат, щото тогава се вземат книжки. Не знам до колко са верния тия неща, но със сигурност няма много смисъл да те снимат с под 20, щото до 10 няма глоба, а между 10 и 20 беше фиш - сега да те търсят и да те викат в КАТ за да ти връчат фиша, едва ли Има достатъчно бързаци с по-големи превишения, с които да си отварят работа
        По принцип е така в 90%, но все пак има и някои стационарки, които дебнат и за над 20км превишение. В момента така е тук в София на цариградско (преди орлов мост) с "умната" камера, която щрака ако се движиш над 80км/ч, а там ограничението е 60км. В началото ограничението беше 50км и тогава хващаше само тия, които са над 30км. Предполагам, че бързат да източат максимум пари от нея, защото ще я махат, че нямало пари предвидени от общината за да я купят и ще я връщат обратно на фирмата.
        Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
        Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
        Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
        Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Тея радари все някакво отклонение от истината дават и за това за 10км/ч не спират.
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Fiat Bravo II 1.4 90hp
          sigpic
          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Много ми е интересно законно ли е това? И ще се заинтересувам и то сериозно...Кой е той в никаква си кола без отличителни белези да ме снима и после да ме глобява за това!!! Тук в Нова Загора имаме една бяла, която само се чуди къде да се скрие...Това вече за мен това е чудене на държавата от къде да вземе още пари!!!

А по темата с червените Астри...
            Карам си Стара Загора-Нова Загора заедно със Софийски Опел Вектра и поддържаме нормално около 110-120км/ч както и почти всички останали и правим поредното изпреварване на автомобил движещ се около 80-90км...и точно в момента в който го заднинавам по глеждам и очите ми станаха така и в този момент осъзнах как съм изгорял и то не само аз, а всички...Баси кажете ми кой ще кара зад тях с 80-90 много е ясно че всеки ще ги задмине, а това означава нарушение...
            Ако на снимката се вижда лице нищо не могат да ти направят ( питал съм полицаите )

Comment

Още малко информация - има и поне една Honda Accord V-TEC от предпоследния модел оборудвана с най-модерна техника, висококачествени HD камери, доста мощни светкавици, радар и радиостанция....беше ми дошла за обслужване с сервиза миналото лято. Като я видях щях да припадна За нея се оглеждайте по магистралите - казаха ми, че с нея гонят, може и да не е само една, така че пазете се! Светкавицата е точно под огледалото за обратно виждане на предния джам и се забелязва!
              Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
              Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
              BMW 328i

Comment

Преди малко ходих до КАТ да си взема талона.

50 лв. + 6 точки от талона... ей това ми коства едно спешно обаждане по телефона в неподходящ момент...

Никога няма да му го простя на тоя мл. автоконтрольор БИСЕР ИВАНОВ БОТЕВ към Сектор ПП-Разград, който без да му мигне окото си попълни наказателното постановление бидейки му през х*я за какво изобщо съм се обадил по телефона в него момент.

Жив и здрав, той, жена му и децата му, и дано им увеличат заплатите с нашите пари, че да могат на море да идат!

П.П. Най-тъпото в цялата история е това, че ако някой ден по случайност спрат въпросния господин БИСЕР ИВАНОВ БОТЕВ, извършвайки същото провинение, просто колегиално ще го пуснат да си ходи по живо по здраво...
                Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 19:20.
                BMW E39 528i

Comment

И защо трябва да му мига окото, че според ЗЗДвП си в нарушение, колега?
                  156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                  Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

заради послеписа ми...
                    BMW E39 528i

Comment

Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение

50 лв. + 6 точки от талона... ей това ми коства едно спешно обаждане по телефона в неподходящ момент...

Никога няма да му го простя на тоя мл. автоконтрольор БИСЕР ИВАНОВ БОТЕВ към Сектор ПП-Разград, който без да му мигне окото си попълни наказателното постановление бидейки му през х*я за какво изобщо съм се обадил по телефона в него момент.

Жиб и здрав, той, жена му и децата му, и дано им увеличат заплатите с нашите пари, че да могат на море да идат!

П.П. Най-тъпото в цялата история е това, че ако някой ден по случайност спрат въпросния господин БИСЕР ИВАНОВ БОТЕВ, извършвайки същото провинение, просто колегиално ще го пуснат да си ходи по живо по здраво...
                      заради послеписа ми...
                      То аз бих се радвал ако вместо, като ме спрат нощно време да ми напишат акт или да гледат дали съм пил на дрегер, да просят пари... Според мен е по-правилно да се надяваш следващия път като спрат колега, мутра или богаташче да му напраскат акта, а не да минава с почерпка или поздрав на "колега"
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                      BMW 316 Compact '95

Comment

Жиб и здрав, той, жена му и децата му, и дано им увеличат заплатите с нашите пари, че да могат на море да идат!

Дреми му на х.я на Бисер Ботев за твоите клетви. На мен също не ми дреме, ако ще и 10000 хиляди точки да ти отнемат и ако ще да ти отнемат акта за раждане.....дръж се поне мъжки като си направил нарушение си плащай, а не да ревеш......
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Днеска точа по околовръстното на СТЗГ, карам с 60-70, и изведнъж Валентин писна по К банд, напълни цялата скала, индикирайки че сигнала идва отзад, и скромния ми опит подсказа че червената кола в огледалото ме обстрелва с приятни вълници.......сурнах се веднага до 50, свих рязко наляво надясно като натиснах спирачки, да си помислят че нещо дупка съм избягнал.......карат си хайваните 100 метра зад мен.......Вальо пищи.......видях два ксенона как нагло изпревариха червеното Астре, и след 5-6 секунди сиво баварче ме мина и мене........куките моментално сгърчиха опелчето си, подминаха ме без да ги е еня че ме изпревариха на непрекъсната линия, и без да са в спешъл режим на движение(така или иначе не си личи че колата е полицейска), лепнаха се зад баварчето, десния му показа палка и го спря........цунках си Валентинчето и отново минах в режим 60-70.......да знаете ако се разкарвате през околовръстното в СТЗГ, пътя е перфектен, широк и гладък, и куките приятно се възползват от нагъсто поставените напълно излишно знаци 40кмч - 50кмч.......
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Дреми му на х.я на Бисер Ботев за твоите клетви.
                            Първо колега не знам как реши, че съм клел човечеца... дори напротив! В държавата в която аз съм роден (България), "Да си жив и здрав" е едно добро пожелание. Не те знам ти от къде си, ама ако при теб "Да си жив и здрав" ознчава нещо друго, проблема не е мой.

На мен също не ми дреме, ако ще и 10000 хиляди точки да ти отнемат и ако ще да ти отнемат акта за раждане.....
                            Викаш седиш си на РС-то, човъркаш форума, гледаш неква тема, явно не ти дреме за нея, не ти дреме и за 10-те хиляди точки и акта за раждане на автора, бе като цяло ти си пич и не ти дреме за нищо.... обаче видиш ли, толкова не ти дреме и си горд с това, че решаваш да споделиш и с останалите колеги колко не ти дреме... ами... евала........

дръж се поне мъжки като си направил нарушение си плащай, а не да ревеш......
                            Аз не рева колега. Отивам в КАТ плащам си кат пич и си взимам талона защото ми се драйфааа... драйфа ми се като знам, че седи в мазните суполиви пръсти на тия дето са ми го прибрали... защото ми се драйфа колега... драйфа ми се от мисълта, че манафи дето по цял ден седят на сянка, бъркат си в носа и чакалят спонсори като мен, ми пипат документите... драйфа ми се като знам, че барат с потните си мазни ръце хубавата ми книжка и талонче... драйфа ми се само като си помисля, че оставих невинното си талонче в гнусните им ръчички почти цял месец... Хах ревал съм каза... реват тия дето нямат пари да си платят актовете и карат без талони с месеци... аз не рева колега, аз се възмущавам, че има ш*бан двоен стандарт! Но ти си толкова задрЕмал от това, че много ти дреме и четеш между редовете... Хах ревал съм.........
                            Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 19:18.
                            BMW E39 528i

Comment

Няма значение кава е била причината за разговора по телефона, това е нарушение.В закона е регламентирано как може да се осъществяват разговорите по телефон докато шофираш. Щом не си спазил това, немаш право да се жалваш, защото точно това правиш. Мрънакането и хейтърството спрямо полицайте никак не ме кефи.

За да не си помислиш нещо, само ще ти кажа, че карам без колан, с превишена скорост,говоря без хендс фри и още куп други неща..Но когато ме спрат и ме глобят не мрънкам, и не се оправдавам, а отивам и си плащам глобата.

"Манафите" ако не беше извършил нарушение нямаше да ти вдигнат палката нали така?
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi
                              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                                "Манафите" ако не беше извършил нарушение нямаше да ти вдигнат палката нали така?
                                Ами те това поне да бяха направили... да ме спрат както се прави по закон, а не да набие спирачките на улицата без мигачи без нищо точно пред мен, да слезе от колата и да ми дойде на прозореца... Ами я си представете, че в подобна ситуация както си лафя по тел-а и съм се заблял на някъде и оня така ми бие спирачките пред мен и в последствие аз го натиря отзад?! А?! Ам тогава ко прайм?! Сигурно пак аз съм виновен за дето "неманафите" спазват стрикто правилника за движение по пътищата! Или викаш той щот е униформен може дори пред колата да скочи кат карам със 100 и кат го видя да закова на място... стига глупости...
                                BMW E39 528i

Comment

Working...
                                X