Известие

Collapse
No announcement yet.

Пазете се от червен Opel Astra в Разград

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Неспазване на дистанция ще е най малкото провинение
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Боксер, разсмя ме от сърце!!! Жив и здрав да си пич!
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ама може би проблема наистина е в мен и в това, че и представа си нямам кой какви права има и няма. Защото ако знаех с точност един полицай какви права има, къде, кога и как може да ме спира, поне щях да знам как да се защитя в подобна ситуация... и в акта освен подпис, щеше да има и възражения. Но наистина май мога сам на себе си да се сърдя за дето съм неук.

---------- Post added at 19:51 ---------- Previous post was at 19:49 ----------

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
        Неспазване на дистанция ще е най малкото провинение
        Да. Представяш ли си в града кола зад кола колко голяма дистанция се спазва. Или викаш ако недай си боже стане верижна заради подобна маневра сички да го отнесат за неспазване на дистанция

---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:51 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        Боксер, разсмя ме от сърце!!! Жив и здрав да си пич!
        А така
        Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 19:54.
        BMW E39 528i

Comment

Чакай малко сега, докато караш си се заблял и някой пред теб набива спирачки и ти му се натрисаш?? Прочети това което си написал моля те...Смешно е.

Ами ако пред тоя отпред е излезнало дете нещо? Нека да мислим малко а..Дистанция тва-онова...Дека ще се заблееш докато караш, ами ако докато се заблееше пред теб скочи тва дете...Като сме започнали с примерите нали..

Така както си го написал, направо си за лишаване..
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Дистанцията следва да бъде съобразена със скоростта на движение.
            Ако някой не може да си я преценява и не следи пътя пред себе си...
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Бе лишаване, нелишаване, свиди ми за бавареца иначе с удоволствие по същия начин бих нацепил спирачките пред някоя патрулка без мигач без нищо, за да видим кат ми влезе в багажника дали няма пак аз да съм виновния.

Мисля, че има един тънък момент, който до сега много малко от колегите явно са проумели. Аз, както предполагам и много други като мен, сме ЗА спазване на правилника! Но ПРОТИВ спазване на правилника и налагане на санкции само на обикновенните хора. Това чичо Пагон да е хванал Господ за шлифера и да може да си прави каквото си иска, а мен да ме дерат се нарича ДВОЕН СТАНДАРТ! Е аз не го харесвам това понятие и за това съм хейтърски настроен към синята униформа. Не защото ме санкционират и са ми взели 50 кинта... разберете го това (тези които още не са го разбрали)!

---------- Post added at 20:24 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

Между другото отидохме много в Off-а. В темата се говореше, че трябва да сте внимателни ако попаднете на червен Opel Astra в Разград или околните села. И като добавка към нея ще напиша, че Opel-а не е един, а няколко. Отделно тия дни разбрах, че ще ги сменят с други цивилки, понеже тук вече всички ги познават.
              BMW E39 528i

Comment

Какъв двоен стандарт??? Мислиш, че има двоен стандарт? Предложиха ли ти да "оправите нещата", демек да им дадеш некой лев и да забравите станалото? Да са ти надписали нещо освен нарушението което си извършил? Няма двоен стандарт..Ако щеш караи и совалка, ако полицая е полицай и не е лайно което иска пари ще ти напише актчето и това е..

Санкциите са за всички и са еднакви.
                Range Rover Vogue 4.4
                Rexton 270 cdi

Comment

Наско, няма как по-ясно да го обясни момчето. Двоен стандарт е, че в същата ситуация, на полицай нищо няма да му кажат.
                  I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                  Roosevelt

Comment

И откъде го знаеш това ?
                    Нещата се променят.
                    Като им нацъъкат в колите камери които не могат - когото спрат ще трябва да го режат.
                    Какво правим тогава ?
                    Пагонче, нашивка, униформа - все тая.

Comment

Изместваме темата, но е относително..Познавам полицай с актове от колеги.Обратното е злоупотреба със служебно положение..И двете ги има и винаги ще ги има. Ако спазваш правилника точно и нямаш нарушения, може да изискваш. Но при тази ситуация неможе да мрънкаш. Предупреждаваш, че има таква дебнеща кола и това е..
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi

Comment

Или в общи линии се сещам за 2 поговорки.
                        Не е важното аз да съм добре - важното е Вуте да е зле.
                        И другата за сламката и гредата.

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                          Ако щеш караи и совалка, ако полицая е полицай и не е лайно което иска пари ще ти напише актчето и това е..
                          Бе аз що все си мислех, че и фишове пишат... или тези времена са отминали и вече директно на актовете се хвърлят? Деазнам... по едно време питаха дали да ти напишат фиш, който не се обжалва, или да ти съставят акт в който може да посочиш възражения...

Edit: Хах кога изписахте още 100 коментара... аз се заблях на едно друго място и закъснях с моя

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                          Наско, няма как по-ясно да го обясни момчето. Двоен стандарт е, че в същата ситуация, на полицай нищо няма да му кажат.
                          А аз вече започнах да се страхувам, че само аз се разбирам какво имам в предвид под двоен стандарт.

---------- Post added at 20:57 ---------- Previous post was at 20:55 ----------

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          И откъде го знаеш това ?
                          Нещата се променят.
                          Като им нацъъкат в колите камери които не могат - когото спрат ще трябва да го режат.
                          Какво правим тогава ?
                          Пагонче, нашивка, униформа - все тая.
                          Ами аз ще ти дам пример Мен са ме видели в задното огледало. Не са ме снимали с камера. Ако на моето място беше униформен дори нямаше да си направят труда да спрат... нищо, че са го видели да говори по телефона.
                          Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 20:52.
                          BMW E39 528i

Comment

Камерите снимат нон-стоп...
                            Range Rover Vogue 4.4
                            Rexton 270 cdi

Comment

Офффф. Оправданието е като задника- всеки си го има.
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

@BLUE1
                                И монетата винаги има две страни .
                                Има свестни и съвестни полицаи , но във всяко стадо си има мърша и от там цялото стадо му викат ,че било мършаво .
                                Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                                Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                                Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                                X