Известие

Collapse
No announcement yet.

Международно Авиошоу - 23.05.2010 - Долна Митрополия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Чаках Алекс да пусне нещо, но все още няма, затова няколко любителски кадри от мен :
    Attached Files
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Ето де ... пускам и аз най-сетне малко снимки. Забавих се малко, защото снимах доста - както авиошоуто, така и демото на отбора ни в Супер Мото и дрифта на баварците - обаче от последния екшън бях доста далеч, а и статична снимка на дрифт някак не ме кефи
      Ето малко от шоуто :

AS-532L "Cougar" от 24 ваб - Крумово

Pitts 2B на полковник от резерва Свилен Иванов

Pilatus PC-9 - тренировъчния самолет на ВВУБ и ВВС

МиГ-29 от 3 ИАБ - Граф Игнатиево

IAR-99 на Румънските ВВС

F-15C на USAF - на гости за съвместното учение с 3-та ИАБ

И малко от шоуто на Супер Мото отбора :

Всички снимки - на този линк - приятно гледане !
      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Гледах един румънски Миг-23 отвътре - то голяма теснотия. Иначе приборите не ми се сториха нещо, кой знай какво особено, но той си е доста старичък, има - няма 30 тодини.
        Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:16.
        sigpic

Comment

Шоуто беше страхотно!
          Особено много се изкефих на червения Pitts 2B с пилот Свилен Иванов, беше наистина виртуозно шоу, а изпълненията му - шедьоври на летателните похвати, които породиха в мен неописуемо вълнуващо изживяване . А убедена съм, че и не само в мен.
          Ще се въздържа от постване на снимки, зашото пред тези на Алекс, моите бледнеят и е несериозно да ги набутвам.
          Но мога да си позволя да постна някои, правени пак от него, в които успях да се набутам и аз между самолетите и вертолетите
          Па нека ми е зле
          А това жълтото по средата, ми е направо идеално
          Attached Files

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

Миленка, бегачката от първата снимка - много ти ходи!!!

Comment

Tова жълтичкото ми се чини че ти е тясно

Жалко, че пропуснах явно си е струвало.
              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Малко късно виждам темата за жалост. Аз бях с МиГ 29 на статичния показ и можех да обърна повече внимание на всеки съфорумец, жалко. Инъче се получи горе долу добър празник, снимки ще сложа и аз по късно. Това шоу беше правено "без пари". За пръв път персонала бяхме настанени в "конюшните на долна" . Добре че някои изпълнения във въздуха замазаха общото лошо впечатление. А алфата ми беше редом до (зад самолетите) Гледам и колежката се е снимала с мен за фон без да разберем и двамата че сме алфисти
                Attached Files
                Last edited by fulcrum; d.m.y г., 22:46.
                http://www.youtube.com/watch?v=3mv14T6i9UI

Comment

Малко снимки от мен, последната е на Ф15 да го видите по от близо правих я на работа. Като цяло са малко по големи от МиГ 29 и по шумни, но тва не им пречи да ядат бой всеки ден )))
                  Attached Files
                  Last edited by fulcrum; d.m.y г., 22:59.

Comment

Е как не се обади бе, колега! Със сигурност сме се разминали там. А твоята Алфа да не би да беше бордо 156 с пловдивски номер?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

От година на година все по зле. Иначе като става въпрос за f-15, кефи ме какви стълбички си имат.
                      Attached Files
                      Alfa Romeo 146 1.4Junior; Alpine 113BT; Hertz
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Е как не се обади бе, колега! Със сигурност сме се разминали там. А твоята Алфа да не би да беше бордо 156 с пловдивски номер?
                        Точно тя ))) колегите дойдоха с Кугара а аз с нея, после ги прибирах

Comment

Той горкия Кугар за сефте носеше картечници и сигурно му е тежало
                          Ако знаехме, че си там, непременно щяхме да се обадим и да се запознаем лично !
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от fulcrum Покажи съобщение
                            Малко късно виждам темата за жалост. Аз бях с МиГ 29 на статичния показ и можех да обърна повече внимание на всеки съфорумец, жалко. Инъче се получи горе долу добър празник, снимки ще сложа и аз по късно. Това шоу беше правено "без пари". За пръв път персонала бяхме настанени в "конюшните на долна" . Добре че някои изпълнения във въздуха замазаха общото лошо впечатление. А алфата ми беше редом до (зад самолетите) Гледам и колежката се е снимала с мен за фон без да разберем и двамата че сме алфисти
                            Ихаааа, ама това ти ли си ))?Лелеле, кефа сега ми стана още по голям
                            А аз съвсем не случайно исках да се снимам точно на фона на МИГ 29 , е няма как да съм знаела, че именно колега е вътре, но това само може да ме радва и да ми носи поводи за гордост

Аз за шоуто мога само хубави неща да кажа, както съм написала по-горе и се възхищавам на всички като тебе, които макар кризисните условия и като цяло нааканото положение в българската армия, продължават да дават всичко от себе си и да бъдат професионалисти

---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:24 ----------

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                            Той горкия Кугар за сефте носеше картечници и сигурно му е тежало
                            Ако знаехме, че си там, непременно щяхме да се обадим и да се запознаем лично !
                            Е не дей да обиждаш картечните, те му стояха невероятно добре, аз затова и настоявах да имам засекретени фотуси точно с картечниците на Кугара
                            Last edited by milenamr; d.m.y г., 01:29.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                            Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Гледах един румънски Миг-23 отвътре - то голяма теснотия. Иначе приборите не ми се сториха нещо, кой знай какво особено, но той си е доста старичък, има - няма 30 тодини.
                              40 колега,40.
                              Тук май е мястото да питам,най-вече Алфа Юзър-а и Фулкрум,в България МиГ 25 идвал ли е изобщо.Като единствен опонент на СР-71 /като приблизителна макс. скорост/ми е страшно интересно и любопитно да го видя на живо,въпреки,че май няма как да стане,защото до колкото знам тук такива на въоражение не е имало,пък и в Русия вече не се ползват.
                              2011 Giulietta MA-ex
                              1995 155 1.8 TS 8V
                              2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

От както го разглобиха американците май нещо го спряха, пък и не бяха много маневрени.
                                Спомням си на времето когато ги гледахме със станциите - като почне да прави завой от Варна и чак на Козлодуй успяваше да завие, обаче го виждажме само 2-3пъти.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X