Чаках Алекс да пусне нещо, но все още няма, затова няколко любителски кадри от мен :
Известие
Collapse
No announcement yet.
Международно Авиошоу - 23.05.2010 - Долна Митрополия
Collapse
X
-
Ето де ... пускам и аз най-сетне малко снимки. Забавих се малко, защото снимах доста - както авиошоуто, така и демото на отбора ни в Супер Мото и дрифта на баварците - обаче от последния екшън бях доста далеч, а и статична снимка на дрифт някак не ме кефи
Ето малко от шоуто :
AS-532L "Cougar" от 24 ваб - Крумово
Pitts 2B на полковник от резерва Свилен Иванов
Pilatus PC-9 - тренировъчния самолет на ВВУБ и ВВС
МиГ-29 от 3 ИАБ - Граф Игнатиево
IAR-99 на Румънските ВВС
F-15C на USAF - на гости за съвместното учение с 3-та ИАБ
И малко от шоуто на Супер Мото отбора :
Всички снимки - на този линк - приятно гледане !
Comment
-
Гледах един румънски Миг-23 отвътре - то голяма теснотия. Иначе приборите не ми се сториха нещо, кой знай какво особено, но той си е доста старичък, има - няма 30 тодини.Last edited by old alfist; d.m.y г., 00:16.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Шоуто беше страхотно!
Особено много се изкефих на червения Pitts 2B с пилот Свилен Иванов, беше наистина виртуозно шоу, а изпълненията му - шедьоври на летателните похвати, които породиха в мен неописуемо вълнуващо изживяване . А убедена съм, че и не само в мен.
Ще се въздържа от постване на снимки, зашото пред тези на Алекс, моите бледнеят и е несериозно да ги набутвам.
Но мога да си позволя да постна някои, правени пак от него, в които успях да се набутам и аз между самолетите и вертолетите
Па нека ми е зле
А това жълтото по средата, ми е направо идеално
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Малко късно виждам темата за жалост. Аз бях с МиГ 29 на статичния показ и можех да обърна повече внимание на всеки съфорумец, жалко. Инъче се получи горе долу добър празник, снимки ще сложа и аз по късно. Това шоу беше правено "без пари". За пръв път персонала бяхме настанени в "конюшните на долна" . Добре че някои изпълнения във въздуха замазаха общото лошо впечатление. А алфата ми беше редом до (зад самолетите)Гледам и колежката се е снимала с мен за фон без да разберем и двамата че сме алфисти
Last edited by fulcrum; d.m.y г., 22:46.
Comment
-
-
Е как не се обади бе, колега! Със сигурност сме се разминали там. А твоята Алфа да не би да беше бордо 156 с пловдивски номер?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеЕ как не се обади бе, колега! Със сигурност сме се разминали там. А твоята Алфа да не би да беше бордо 156 с пловдивски номер?))) колегите дойдоха с Кугара а аз с нея, после ги прибирах
Comment
-
Той горкия Кугар за сефте носеше картечници и сигурно му е тежало
Ако знаехме, че си там, непременно щяхме да се обадим и да се запознаем лично !
Comment
-
Първоначално публикувано от fulcrum Покажи съобщениеМалко късно виждам темата за жалост. Аз бях с МиГ 29 на статичния показ и можех да обърна повече внимание на всеки съфорумец, жалко. Инъче се получи горе долу добър празник, снимки ще сложа и аз по късно. Това шоу беше правено "без пари". За пръв път персонала бяхме настанени в "конюшните на долна" . Добре че някои изпълнения във въздуха замазаха общото лошо впечатление. А алфата ми беше редом до (зад самолетите)Гледам и колежката се е снимала с мен за фон без да разберем и двамата че сме алфисти
))?Лелеле, кефа сега ми стана още по голям
А аз съвсем не случайно исках да се снимам точно на фона на МИГ 29, е няма как да съм знаела, че именно колега е вътре, но това само може да ме радва и да ми носи поводи за гордост
Аз за шоуто мога само хубави неща да кажа, както съм написала по-горе и се възхищавам на всички като тебе, които макар кризисните условия и като цяло нааканото положение в българската армия, продължават да дават всичко от себе си и да бъдат професионалисти
---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:24 ----------
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеТой горкия Кугар за сефте носеше картечници и сигурно му е тежало
Ако знаехме, че си там, непременно щяхме да се обадим и да се запознаем лично !Last edited by milenamr; d.m.y г., 01:29.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеГледах един румънски Миг-23 отвътре - то голяма теснотия. Иначе приборите не ми се сториха нещо, кой знай какво особено, но той си е доста старичък, има - няма 30 тодини..
Тук май е мястото да питам,най-вече Алфа Юзър-а и Фулкрум,в България МиГ 25 идвал ли е изобщо.Като единствен опонент на СР-71 /като приблизителна макс. скорост/ми е страшно интересно и любопитно да го видя на живо,въпреки,че май няма как да стане,защото до колкото знам тук такива на въоражение не е имало,пък и в Русия вече не се ползват.2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
От както го разглобиха американците май нещо го спряха, пък и не бяха много маневрени.
Спомням си на времето когато ги гледахме със станциите - като почне да прави завой от Варна и чак на Козлодуй успяваше да завие, обаче го виждажме само 2-3пъти.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment