така ли позволява закона,аз незнаех,значе по твоята логика и в най лявата лента на магистралата мой да си кюфкаш с 90 и никой няма да пречиш?!!!пък и ням нищо за разбиране ако не бях ударил огледалото му сега трябваше да си търся из форума врати калници носачи!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Що за удоволствие е това!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениетака ли позволява закона,аз незнаех,значе по твоята логика и в най лявата лента на магистралата мой да си кюфкаш с 90 и никой няма да пречиш?!!!пък и ням нищо за разбиране ако не бях ударил огледалото му сега трябваше да си търся из форума врати калници носачи!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
аз не се ядосвам,просто то тва вече не се издържа!имам чувството че са коне с капаци тези хора и квито и маневри да правят огледала не им трябват за тях!кво го интересува "чепа" че има някой в страни или зад него,той нали не е в нарушение по-Закона!!и да за да е културен един водач на път с две платна и скорост по малка от 50 което е ограничението трябва сам да реши къде да кара,но не и в двете платна или по осовата линия!!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениетака ли позволява закона,аз незнаех,значе по твоята логика и в най лявата лента на магистралата мой да си кюфкаш с 90 и никой няма да пречиш?!!!пък и ням нищо за разбиране ако не бях ударил огледалото му сега трябваше да си търся из форума врати калници носачи!
Comment
-
дали за града или за село,ако се кротнеш пред някой полицейска кола с 10 в дясна лента,какво ли ще ти кажат господата ашколсун ей така трябва да се кара!!или да ти надуят главата от клаксони и какво ли не!всичко си е до култура,и моето не е мн правилно да изпреварвам от дясно но като не ти оставят избор го правиш!alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Колега най-вероятно въпросния индивид просто не те е забелязал и хич не мисли , че като го изпреварваш е хубаво да не ускорява и на мен ми се е случвало и е доста тъпо. Обаче много ми е интересно някакви индивиди като ми се лепнат за задната броня, а аз примерно карам с 120, е тогава ми идва да върна на 4та дори на 3та и да не им дам да ме изпреварят,защото съгласи се 120 км/ч си е доста голяма скорост и с нашия остарял авто парк въпросният индивид настъпва от 120 да ме изпреварва като по този начин може лесно да стане предпоставка за птп.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Това за десетте километра не е точно така. Ясно е записано, че е забранено да се кара с твърде ниска скорост без причина. А в подобни случаи просто трябва да се изпреварва от дясна лента.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
А такива, които се движат все едно са сами на пътя, има и на магистралата. Любимо ми е както си карам в лява лента със 130и някой отпред да е заел и двете платна и да не може да реши къде иска да кара. Или да реши да ме засече с 60 примерно, на 20-30 метра пред мен. А тези, които се лепят за бронята ми, обикновено им пускам по едно-две примигвания със задните халогени
някои се хващат и веднага се дръпват. Правя път когато и където е безопасно, а не където на тях им скимне. В крайна сметка летището е на друго място и си има някакви закони за движение по пътищата... може би...
GTV 2.0 TS '95
Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеда но по интерестното е,че когато ти тръгнеш да изпреварваш от дясно индивида решава и той да се прибере,и ако недай си Боже стане беля виновният си ти!I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Боже , елате в Пазарджик , да видите как правилник е нещо относително . Тук важи правилото на по-скъпата кола . Ако си с джип и гола глава си много , много голям .
Правилата не важат за полицаите . На тях огледалата и мигачите им са за красота .
Забравих... ако возиш абитиуренти... не се съобразяваш с нищо ... светофара е табууу145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Класика от събота. Пътуваме към Калофер. На равното един юначага с ренде газ газ и ме минава. Аз се возя с около 100 и общо взето се наслаждавам на пейзажа. Точно преди отбивката за Калофер е бая байр с допълнителна лента за изпреварване на изкачващите се. Локомотива естествено този байр не го впечатлява и след 2 завоя онзи с рендето бива застигнат и подминат. ауууу каква муцуна направи и като зарева онова рено (ама то само с реване не става). А пред нас един чичо с лада, намалих а човека се дърпа да ми направи път да мина. В този момент нашенеца с рендето като се засили да ме изпреварва от дясно щеше баш в него да се набие. После пък на отбивката докато намалявах за да завия в ляво на детелината мина през насрещното и той наляво само и само да е отпред. И за какво беше цялата щуротия така и не разбрах защото из дупките на малкото им градче с повече от 20 км не може да се минеAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Имал съм случаи с такива дето са с разни малки скапани коли - напъва се пред теб и гледаш как се занася по завоите, скача по дупките, в населени места кара с разни скорости дето ако му искочи някой изобщо не може реагира, само и само да покаже колко е велик.
Понякога ги оставам на по-голяма дистанция, ако не намали - направо ще се пребие някъде и после ще ми тежи на съвестта.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеЧшшш, альууууу, нещо - май, а?!?
Ае да не се обиждаме на 40 годишни, ако може ...
---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 13:59 ----------
А ако видите сребриста 156, с ухилен "чичка на 40"и ви показва
, да знаете, че съм аз и ви поздравявам ...
пп Обикновено откъм купето се разнася здрав метъл или хард рокНо се имам за младолик и си мисля, че годинките не ми личат толкова
Иначе по темата - какви ли не идиоти и комплексари съм виждал на пътя. Последната случка беше точно с Опел, който ми беше запушил лявата на път за работа (в общи линии извънградско). Намалих зад него, щото следва една отбивка в ляво и си помислих, че може да не се е сетил за мигача си, макар че точно там много се дразня на такива, които се престрояват за завой няколко километра по-рано. Е, подминахме отбивката, ама този не зави, а продължи да ме запушва. Не присветкам с фаровете, но си мисля, че е редно като видиш в огледалото, че те настига някой по-бърз, да отбиеш в другата лента. Естествено не всички са длъжни да разсъждават като мен, ама... Използвах момента, в който онзи шареше между лентите (заради дупките може би) и си го надминах най-културно, като се направих, че не забелязах как щеше да ме отнесе с мерака си да се върне отново в лявата лента. Продължих си пътя напред и погледнах в огледалото чак десетина километра по-нататък, малко преди да завия в дясно на отбивката за паркинга пред работа. И какво виждам - онзи е пришпорил немощното Опелче и държи твърдо осовата линия -беше се амбицирал нещо. Е, ама аз там карам вече бавно и се подготвям да завивам, щото там ми е пътя. А то не бяха фарове и клаксони от негова страна -явно искаше да ми каже нещо. Дано да съм го направил щастлив, като ме е изпреварил! Но на това място, насрещните пък се престрояват за същия този завой (който пък на тях им е ляв) и най-често на такива тарикати им се налага да скачат на спирачките, щото подминавайки ме, връхлитат на спрелите насреща автомобили. То и затова там си има подходяща маркировка, знаци, ограничения и пр., с които обаче рацерите не са запознати.
Comment
Comment