Известие

Collapse
No announcement yet.

Жените и Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Леко, леко и право там.... даже може и без каска да кара, че да го познават в квартала после
    sigpic

Comment

ама каската трябва да я носи със себеси поне , че като седне в кафенето и дойде някоя нова мадама да познае по каската , че той е човека с матора
      ...
      даже може и кош да му сложи ... или два коша и ремарке , че да може да вози всички фенки ... пък той ако е пистарка ще ги тегли хахах
      sigpic
      33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
      Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

мАтор с два коша ще е е*ати гледката (особено погледнато отгоре...)
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

Ще прилича на формичка от играта тетрис
          sigpic
          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Варианти много.... жени нема
            Last edited by Kuku; d.m.y г., 02:25.
            sigpic

Comment

Понеже гледам, че темата се е върнала към конкретния проблем на колегата hunter1989, ще си позволя да попитам в края на краищата тая раздяла имаше ли нещо общо с колата или беше по друга причина а присъствието на колата беше просто съвпадение, а пък ти си ги свързал по някакъв начин
              Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
              Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Досега момиче лош коментар за колата не е направила , всички само я хвалят била много спортна,бърза,красива и т.н. , а това че скърцат носачите им казвам , че е със спортно окачване и съм забравил да я смажа щото там трябвало , а за спирачките , че като карам бързо се нагряват и почват да свирят... Ех колко е лесно като не разбират от коли
                Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

я па ги не лъжем за спирачките

като питат шо пищят и викам - шото е много бърза и много съм ги пънал спирачките те за това скърцат на 1/4 от предвидения им ресурс

шо тропа интериора ? - щото то българското не са пътища ми офроуд трасета
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    я па ги не лъжем за спирачките

като питат шо пищят и викам - шото е много бърза и много съм ги пънал спирачките те за това скърцат на 1/4 от предвидения им ресурс

шо тропа интериора ? - щото то българското не са пътища ми офроуд трасета
                    Интериора ти тропа????
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

тъй де , поскърцва тук там , и потропва от време на време

не ми е останало време да я дам да я стегнат в сервиза

да не делейрираме темата за проеден път ;D
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        тъй де , поскърцва тук там , и потропва от време на време

не ми е останало време да я дам да я стегнат в сервиза

да не делейрираме темата за проеден път ;D
                        Тя отдавна се превърна в разказ по картинка.
                        Maма им Леля им мога да им кажа на тия дето не харесват колите ни.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Дограмата ти хлопа , дограмата ти хлопа
                          За интериора е лошо ... и аз си намирам извиниение с пътищата , няма начин .
                          Пежото е с махнат катализатор в Италия още , и сега е с тръба и дрънчи грозно ... та като ме питат кво е това и да не би да има някой с флекс под колата ги лъжа , че е така щото е спортна
                          145 1.6 ТС '97 ех.
                          145 1.9 JTD '00
                          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                            Тя отдавна се превърна в разказ по картинка.
                            Maма им Леля им мога да им кажа на тия дето не харесват колите ни.
                            Maрияно.. вика се- син да им се роди... ЗЕТ да им доведее
                            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от gkalinov Покажи съобщение
                              Аз лично харесвам жените ,които гледат мъжа в очите и се опитват да разберат какво и колко има в черепната му кутия а не какви екстри има в автомобила му и колко струва.А колегата HUNTER 1989 мога да посъветвам да изчака известно време и тогава да направи анализ на ситуацията,породена от случилото се.Все пак в момента все още е под влияние на емоциите и оценката му няма да е обективна.Повелавам му поговорката ,,Всяко зло за добро,, да е изцяло валидна в добрия смисъл за него.Дано!И следващия път обръщай повече внимание на жените,които гледат ,,шофиращия,, в очите ,а не марката на автомобила му.Дори и да става въпрос,, за един път,, е за предпочитане да е с нещо по- стойностно и на ниво.И тръпката, и удоволствието са по-големи.Абсолютно сигурен съм в това.
                              Много добре казано колега .

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:50 ----------

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                              Понеже гледам, че темата се е върнала към конкретния проблем на колегата hunter1989, ще си позволя да попитам в края на краищата тая раздяла имаше ли нещо общо с колата или беше по друга причина а присъствието на колата беше просто съвпадение, а пък ти си ги свързал по някакъв начин
                              Еми колега не знам как да ти отговоря. След като я взех имаше много проблеми с жената , заради колата . Доста ревнуваше и мрънкаше защото отделях много време и нерви за нея . Но в края на краищата вече ми мина и ми е добре сам . Все пак имам Алфа Ромео , няма място за друга жена в сърцето ми

Comment

Малей, разказахте му играта на това момче.
                                Човек да стане пишман, задето е изокал

Младежо, гледам, че вече си в релси (или поне така твърдиш). Зевзеците тук те поошамариха малко, ама то е с лечебна цел Зарежи ги и не им се връзвай кой, какво и как - радвай се на ефекта: хилотиш се и си се постегнал.

А женките сме си непрогнозируеми.
                                И, повярвай ми - мъж-капацитет няма.
                                Освен един, ама той е художествена измислица и беше праснат от ток (за да се случи).
                                Та, в този смисъл - не ги слушай.

Казвала съм го преди, ще го повторя и сега: любов не е, когато харесваш качествата на този до себе си, а когато недостатъците му не са от тези, които не можеш да преглътнаш. Ама след време - когато е поотшумяла еуфорията на първите дни, в които си склонен да примижаваш при прояви, които принципно те дразнят.

Така че, действай според интуицията си (колкото и това да е слаба страна на мъжете).
                                Ако тази не става, просто я сменяш и толкова.
                                И така, докато намериш своята.
                                А тя ще те обича такъв, какъвто си.
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X