Известие

Collapse
No announcement yet.

Жените и Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Този следобед си пастирах и полирах колата и в изневиделица една пчела се опита да кацне на предния капак, но за жалост се хлъзна, падна по гръб, разкикери се безпомощно и благодарение на разперените си крила се обърна - ако някоя дама беше седнала на капака щеше да се случи същото и предполагам, че щеше да бъде по-доволна, отколкото на някоя мръсна и кална скъпоструваща кола.
    Олди, днес да не си на нещо забранено.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
      Колега ти си пазарджиклия и да те убеждавам в каквото и да е ,е безмислено,ма хобитата и то свързани с автомобили ,са превилегия само на много богатите хора и ние сме хора дето се мъчим да живеем живота на генерала ма с воинишка заплата.Ако съм милионер или ако ти си милионер със сигурност няма да имаш грижи около подобни хобита,ма при положение ,че вадиш кинти от семеиния бюджет ,който е краино не достатъчен за нормален живот а ти трее да задоволяваш хобито си е кофти.
      Казваш, че бюджета е недостатъчен за нормален живот, но в същото време си съгласен да купиш на жена си айфон за 1000лв? Прощавай, ама нещо не те разбирам. А това от къде съм не виждам каква връзка има с темата. Казвали са ми, че съм нърд с малка пишка, но на пазарджиклия не са ме обиждали до момента.
      Last edited by Doomguy; d.m.y г., 22:39.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
        Казваш, че бюджета е недостатъчен за нормален живот, но в същото време си съгласен да купиш на жена си айфон за 1000лв? Прощавай, ама нещо не те разбирам. А това от къде съм не виждам каква връзка има с темата. Казвали са ми, че съм нърд с малка пишка, но на пазарджиклия не са ме обиждали до момента.
        То не беше обида колега просто подчертах ,че е трудно да убедиш някои от пазарджик в нещо в което не е убеден ,аз също съм от Пазарджик и просто ако тръгнеш да ме убеждаваш в нещо в което се съмнявам ще имаш слаб успех Пазарджиклии не сме лоши хора ма сме много инат,това е лошото.
        По темата ,сигурно аз съм превел не точен пример ще опитаме с друг.Представи си ,че сервираш на гаджето или жена си ,че тази година няма да ходите на море,а ще отидете за 2 или 3 дни на звъничевския гьол понеже трее да тунинговаш Алфата или понеже им е слабо място на тези коли трее да се отваря мотора.за едно от поредните му отварания което по твоя преценка трее струва около 600 лева ма винаги до сега е струвало 1000 лева понеже така и така го бяхме отворили и просто нямаше как да не сменим и еди какво си още.Всяко нормално момиче ще ти отговори ,че с предишното си гадже са ходили на море всяка година и не е имало проблеми разликата е само че тои е имал голфче или кадетче или корсичка и тн и според нея харчиш много пари по тази кола,и не би го възприела като хоби.
        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

А бе у Пазарджик да не ви свърши пиенето ...та се дърляте,....

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Олди, днес да не си на нещо забранено.
          Нямам думи.....морският направи едно от най добрите си попадения...евала Капитане...тия на Клептуза, не могат да плуват......Олди това е само хумор...нне се засягай))
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            А бе у Пазарджик да не ви свърши пиенето ...та се дърляте,....
            Не се дърлим Боби само си говорим ,а пиенето в Пазарджик няма свършек никога сега ако си бях в къщи щях да си пия вместо да се кьоросвам в компа.

Наздраве.
            155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
              То не беше обида колега просто подчертах ,че е трудно да убедиш някои от пазарджик в нещо в което не е убеден ,аз също съм от Пазарджик и просто ако тръгнеш да ме убеждаваш в нещо в което се съмнявам ще имаш слаб успех Пазарджиклии не сме лоши хора ма сме много инат,това е лошото.
              По темата ,сигурно аз съм превел не точен пример ще опитаме с друг.Представи си ,че сервираш на гаджето или жена си ,че тази година няма да ходите на море,а ще отидете за 2 или 3 дни на звъничевския гьол понеже трее да тунинговаш Алфата или понеже им е слабо място на тези коли трее да се отваря мотора.за едно от поредните му отварания което по твоя преценка трее струва около 600 лева ма винаги до сега е струвало 1000 лева понеже така и така го бяхме отворили и просто нямаше как да не сменим и еди какво си още.Всяко нормално момиче ще ти отговори ,че с предишното си гадже са ходили на море всяка година и не е имало проблеми разликата е само че тои е имал голфче или кадетче или корсичка и тн и според нея харчиш много пари по тази кола,и не би го възприела като хоби.
              FORZA Звъничево ебем ти и морето...да се изпружиш под тополите...
              Attached Files

Comment

Ми стой си на Звъничевиския гьол, тука пием бира докато жените фанат кефала.
                Attached Files
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Тази тема е уникална, направо не знам откъде да започна.

Първо, за алфите и жените. Това е като за бирата и жената, препратки няма да правя, намират се навсякъде, не съм ги измислил аз. Да оставим несериозните разговори настрана - любов, щастие, не знам си какво, все пак БГ rules. Порастнете.

Алфата е номер едно и в това няма две мнения. Швабите да го духат, джапанките същото, но под вода, за американците въобще не ми се говори.

Второ, какво все ви е в устата Пазарджик? Е, центъра на Вселената сме, повече от ясно е и е научно доказано, в нищо никой не може да но убеди, защото винаги сме прави, много се пие, малко се работи, но ние пак сме тук и така ще бъде за в бъдеще. Едва колегата Doomguy е пуснал пост и всички атака върху него, считам това за изключително неправилно, да не говорим, че няма абсолютно нищо общо с темата.

Та, Alfa Forever и на колегата, който започна темата, моите поздравления, рядко се случва да събереш толкова много индивиди с различни мнения в кратки срокове, да пишат и да блъскат по клавишите.

За теб специално, удари някоя лотария, вземи една жулиета турбобензин над 200 к.с, а ако удариш правилно, взимай 4С и да видим кой къде ще го зареже патица. Поздрави, момък, бъди жив и здрав и пусни още някоя зарибяваща тема скоро.

Comment

Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщение
                    Здравейте колеги . Искам да попитам нещо. Та вие имате ли проблеми със жените, откакто имате алфи. Не знам дали е от колата , но след като я взех и нещата се обърнаха . Жената ме заряза , върна се при стария си (първо малко ревнуваще , после мрънкаше , след това искаше да я потроши , а накрая ме остави ) , а това да ме загледа момиче докато карам е невъзможно. Добре че ми потраква колата та се обръщат от любопитство, да видят каква косачка минава покрай тях . А като мине ГоУфО и направо се разтапят , пък за БМВ да не говорим .
                    Земи си 8C и мноу моми шъ клъвнат......по колата де не по теб...
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                      Земи си 8C и мноу моми шъ клъвнат......по колата де не по теб...
                      Има го и този вариант.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                        FORZA Звъничево ебем ти и морето...да се изпружиш под тополите...
                        А бе на теб, майка ти е хвърлила пъпната връв у някой гъол след като ге е родила.....
                        Румба, гледай на Митака как му кълве в интернет....наслагал ги е за всеки вкус......дърт пезевенин.....
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Абе нещо това море и на мен почна да ми омръзва, тегли мe Балкана, както се казва, а не тополите
                          А свястна жена няма да остави човек с алфа.
                          Last edited by fred; d.m.y г., 17:42.
                          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                          Нагоре по стълбата, която води надолу
                          sigpic

Comment

• Абе в тая тема отново (както е практика и в много други теми в нашия форум) възникнаха разни полемики и спорове, та и леки отклонения от темата, ма аз тая тема я разбирам горе-долу по този начин: http://www.simonbolz.com/series/drive-my-body/
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Уцелил си, спор няма
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                                Абе в тая тема отново (както е практика и в много други теми в нашия форум) възникнаха разни полемики и спорове, та и леки отклонения от темата, ма аз тая тема я разбирам горе-долу по този начин: http://www.simonbolz.com/series/drive-my-body/
                                Да ти кажа, напълно съм съгласен с теб.

Comment

Working...
                                X