If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Този следобед си пастирах и полирах колата и в изневиделица една пчела се опита да кацне на предния капак, но за жалост се хлъзна, падна по гръб, разкикери се безпомощно и благодарение на разперените си крила се обърна - ако някоя дама беше седнала на капака щеше да се случи същото и предполагам, че щеше да бъде по-доволна, отколкото на някоя мръсна и кална скъпоструваща кола.
Олди, днес да не си на нещо забранено.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Колега ти си пазарджиклия и да те убеждавам в каквото и да е ,е безмислено,ма хобитата и то свързани с автомобили ,са превилегия само на много богатите хора и ние сме хора дето се мъчим да живеем живота на генерала ма с воинишка заплата.Ако съм милионер или ако ти си милионер със сигурност няма да имаш грижи около подобни хобита,ма при положение ,че вадиш кинти от семеиния бюджет ,който е краино не достатъчен за нормален живот а ти трее да задоволяваш хобито си е кофти.
Казваш, че бюджета е недостатъчен за нормален живот, но в същото време си съгласен да купиш на жена си айфон за 1000лв? Прощавай, ама нещо не те разбирам. А това от къде съм не виждам каква връзка има с темата. Казвали са ми, че съм нърд с малка пишка, но на пазарджиклия не са ме обиждали до момента.
Казваш, че бюджета е недостатъчен за нормален живот, но в същото време си съгласен да купиш на жена си айфон за 1000лв? Прощавай, ама нещо не те разбирам. А това от къде съм не виждам каква връзка има с темата. Казвали са ми, че съм нърд с малка пишка, но на пазарджиклия не са ме обиждали до момента.
То не беше обида колега просто подчертах ,че е трудно да убедиш някои от пазарджик в нещо в което не е убеден ,аз също съм от Пазарджик и просто ако тръгнеш да ме убеждаваш в нещо в което се съмнявам ще имаш слаб успех Пазарджиклии не сме лоши хора ма сме много инат,това е лошото.
По темата ,сигурно аз съм превел не точен пример ще опитаме с друг.Представи си ,че сервираш на гаджето или жена си ,че тази година няма да ходите на море,а ще отидете за 2 или 3 дни на звъничевския гьол понеже трее да тунинговаш Алфата или понеже им е слабо място на тези коли трее да се отваря мотора.за едно от поредните му отварания което по твоя преценка трее струва около 600 лева ма винаги до сега е струвало 1000 лева понеже така и така го бяхме отворили и просто нямаше как да не сменим и еди какво си още.Всяко нормално момиче ще ти отговори ,че с предишното си гадже са ходили на море всяка година и не е имало проблеми разликата е само че тои е имал голфче или кадетче или корсичка и тн и според нея харчиш много пари по тази кола,и не би го възприела като хоби.
Нямам думи.....морският направи едно от най добрите си попадения...евала Капитане...тия на Клептуза, не могат да плуват......Олди това е само хумор...нне се засягай))
То не беше обида колега просто подчертах ,че е трудно да убедиш някои от пазарджик в нещо в което не е убеден ,аз също съм от Пазарджик и просто ако тръгнеш да ме убеждаваш в нещо в което се съмнявам ще имаш слаб успех Пазарджиклии не сме лоши хора ма сме много инат,това е лошото.
По темата ,сигурно аз съм превел не точен пример ще опитаме с друг.Представи си ,че сервираш на гаджето или жена си ,че тази година няма да ходите на море,а ще отидете за 2 или 3 дни на звъничевския гьол понеже трее да тунинговаш Алфата или понеже им е слабо място на тези коли трее да се отваря мотора.за едно от поредните му отварания което по твоя преценка трее струва около 600 лева ма винаги до сега е струвало 1000 лева понеже така и така го бяхме отворили и просто нямаше как да не сменим и еди какво си още.Всяко нормално момиче ще ти отговори ,че с предишното си гадже са ходили на море всяка година и не е имало проблеми разликата е само че тои е имал голфче или кадетче или корсичка и тн и според нея харчиш много пари по тази кола,и не би го възприела като хоби.
FORZA Звъничево ебем ти и морето...да се изпружиш под тополите...
Ми стой си на Звъничевиския гьол, тука пием бира докато жените фанат кефала.
Attached Files
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Тази тема е уникална, направо не знам откъде да започна.
Първо, за алфите и жените. Това е като за бирата и жената, препратки няма да правя, намират се навсякъде, не съм ги измислил аз. Да оставим несериозните разговори настрана - любов, щастие, не знам си какво, все пак БГ rules. Порастнете.
Алфата е номер едно и в това няма две мнения. Швабите да го духат, джапанките същото, но под вода, за американците въобще не ми се говори.
Второ, какво все ви е в устата Пазарджик? Е, центъра на Вселената сме, повече от ясно е и е научно доказано, в нищо никой не може да но убеди, защото винаги сме прави, много се пие, малко се работи, но ние пак сме тук и така ще бъде за в бъдеще. Едва колегата Doomguy е пуснал пост и всички атака върху него, считам това за изключително неправилно, да не говорим, че няма абсолютно нищо общо с темата.
Та, Alfa Forever и на колегата, който започна темата, моите поздравления, рядко се случва да събереш толкова много индивиди с различни мнения в кратки срокове, да пишат и да блъскат по клавишите.
За теб специално, удари някоя лотария, вземи една жулиета турбобензин над 200 к.с, а ако удариш правилно, взимай 4С и да видим кой къде ще го зареже патица. Поздрави, момък, бъди жив и здрав и пусни още някоя зарибяваща тема скоро.
Здравейте колеги . Искам да попитам нещо. Та вие имате ли проблеми със жените, откакто имате алфи. Не знам дали е от колата , но след като я взех и нещата се обърнаха . Жената ме заряза , върна се при стария си (първо малко ревнуваще , после мрънкаше , след това искаше да я потроши , а накрая ме остави ) , а това да ме загледа момиче докато карам е невъзможно. Добре че ми потраква колата та се обръщат от любопитство, да видят каква косачка минава покрай тях . А като мине ГоУфО и направо се разтапят , пък за БМВ да не говорим .
Земи си 8C и мноу моми шъ клъвнат......по колата де не по теб...
FORZA Звъничево ебем ти и морето...да се изпружиш под тополите...
А бе на теб, майка ти е хвърлила пъпната връв у някой гъол след като ге е родила.....
Румба, гледай на Митака как му кълве в интернет....наслагал ги е за всеки вкус......дърт пезевенин.....
Абе в тая тема отново (както е практика и в много други теми в нашия форум) възникнаха разни полемики и спорове, та и леки отклонения от темата, ма аз тая тема я разбирам горе-долу по този начин: http://www.simonbolz.com/series/drive-my-body/
Абе в тая тема отново (както е практика и в много други теми в нашия форум) възникнаха разни полемики и спорове, та и леки отклонения от темата, ма аз тая тема я разбирам горе-долу по този начин: http://www.simonbolz.com/series/drive-my-body/
Comment