Първоначално публикувано от Kuku
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Жените и Алфа Ромео
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеЛеле, като чета направо ме разнищихте . Аз просто исказах случилото се и ми беше чудно, дали има хора с моята сътба . Ако исках чрез колата да си намирам момичета нямаше да взема този гроб (става вапрос за моята) . Аз обичам марката , нямам кой знае какви възможности и взех колата , за да осъществя една моя мечта . Вярно очукана е , капака ми е двуцветен , работи като косачка , но това е моята алфа и си я обичам. Живот и здраве ще я оправя (още малко и остана ). Следващата ми приятелка ще гледам да не е толкова претенциозна
, но ако наистина ме обича , колата няма да е проблем . Може пък раздялата да е за добро ,даже вече съм щастлив , тъкмо сега имам време за себе си. Поздрави колеги и да ви слушат колите и жените .
Първоначално публикувано от ReLeFNIQ Покажи съобщениеПроблемът не се състои в колата, а във вниманието..Естествено че ако обръщаш внимание на друга своя страст и я поставиш над своето момиче ще се отчуждиш и ще я отблъснеш. Или тя ще е на 1 -во място или някой друг ще я кара да се чувства там... Цялото разбирателство е един огромен двустранен компромис.
Мен също ме заряза заради колата или по-точно, защото предпочитах да си правя нещо по колата, отколкото да се видя с нея... Когато нямате една и съща страст е трудно да не кажа невъзможно... жените обичат да са на първо място
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
Ако разбирам правилно де...
Мен също ме заряза заради колата или по-точно, защото предпочитах да си правя нещо по колата, отколкото да се видя с нея... Когато нямате една и съща страст е трудно да не кажа невъзможно... жените обичат да са на първо място
Май един от вариантите да се примирят, че ще делят първото място с алфата е ако и жената я има същата страст)
При мен поне е така и проблеми не съществуват
Приела съм, че на "почетната стълбичка" не съм само аз, но и в моята "почетна стълбичка" не е само той, там някви алфи се пречкат, ама нека)
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеВярно е, жените задължително обичат да са на първо място.
Май един от вариантите да се примирят, че ще делят първото място с алфата е ако и жената я има същата страст)
При мен поне е така и проблеми не съществуват
Приела съм, че на "почетната стълбичка" не съм само аз, но и в моята "почетна стълбичка" не е само той, там някви алфи се пречкат, ама нека)
Много ме радват хора, които са се намерили, като вас, а останалите - продължаваме да се оглеждаме
Comment
-
Колеги , да се похваля . Малко пооправих колата ( почти е готова , остава пакак , врата и носач) и изведнъж стана чудо
. Както онзи ден ми беше криво за жената , а сега не знам какво да правя .Какво има стана на тия момичета изведнъж почват да ми се ляпят. Най-накрая колелото се обърна в моя полза , само да чукам на дърво както се е обърнало да не ме захлупи
Comment
-
Първоначално публикувано от hunter1989 Покажи съобщениеКолеги , да се похваля . Малко пооправих колата ( почти е готова , остава пакак , врата и носач) и изведнъж стана чудо
. Както онзи ден ми беше криво за жената , а сега не знам какво да правя .Какво има стана на тия момичета изведнъж почват да ми се ляпят. Най-накрая колелото се обърна в моя полза , само да чукам на дърво както се е обърнало да не ме захлупи
sigpic
Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
BMW E30
BMW E36
Comment
-
Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщениеКолега, викаш - колата, колата.... Ти какво взе?Не съм те засичал по Елин Пелин скоро.
Comment
-
Да повдигнем темата от прахта
На мене въпрос ми задаваха кажи колко обичаш мен и колко алфата и казах 51% тебе 49% алфата еее така съм доволнаеее после като заключвах гаража тайно и казах спокооо базиках се ти единствена и неповторима, aко беше жива щеше целувка да ми даде сигурно хахахахаха
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
И понеже сме във фаза: очевидно афектирана от насладата в колата, ми беше зададен въпрос:
"Винаги съм се чудила щом един мъж се грижи така за колата си - това значи ли че ще се грижи и за жена си така след време?
Отговор на глас: Да разбира се това е все пак една кола...
Отговор на ум: Мечтай си, нея никога не я боли глава...
Comment
-
Те проблемите произхождат според мене от няколко фактора,а именно първо Алфа ромео не е скъпа и престижна кола ,после се троши често ,и понеже ние кадето караме алфа сме болни и не практични мозъци понеже ги караме и поддържаме с цената на много проблеми време и пари,та няма нищо чудно ,че некое младо момиче би се загледало по БМВ понеже само единия му фар надвишава цената на много от колите в този форум.И нищо чудно ако утре избяга жена ти то тя ще има пълно право понеже ние алфистите наливаме хиляди левове в някоя кочина вместо да ги даваме за семеиството децата или жената.Моята жена сега иска Айфон каква ще и е реакцията според вас ако и кажа .че немога да и го купя понеже съм купил вариатор и спортни валове или турбо гарет за кочината.И накрая ако решиш да продаваш колата която ти струва няколко хиляди лева установяваш че може да реализираш 500 лева понеже е Алфа Ромео ако беше голфче струва 3000 лева ма понеже е Алфа 1000 лева нямат взимане.Last edited by nicola 59; d.m.y г., 19:14.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщениеТе проблемите произхождат според мене от няколко фактора,а именно първо Алфа ромео не е скъпа и престижна кола ,после се троши често ,и понеже ние кадето караме алфа сме болни и не практични мозъци понеже ги караме и поддържаме с цената на много проблеми време и пари,та няма нищо чудно ,че некое младо момиче би се загледало по БМВ понеже само единия му фар надвишава цената на много от колите в този форум.И нищо чудно ако утре избяга жена ти то тя ще има пълно право понеже ние алфистите наливаме хиляди левове в някоя кочина вместо да ги даваме за семеиството децата или жената.Моята жена сега иска Айфон каква ще и е реакцията според вас ако и кажа .че немога да и го купя понеже съм купил вариатор и спортни валове или турбо гарет за кочината.И накрая ако решиш да продаваш колата която ти струва няколко хиляди лева установяваш че може да реализираш 500 лева понеже е Алфа Ромео ако беше голфче струва 3000 лева ма понеже е Алфа 1000 лева нямат взимане.
Comment
-
Този следобед си пастирах и полирах колата и в изневиделица една пчела се опита да кацне на предния капак, но за жалост се хлъзна, падна по гръб, разкикери се безпомощно и благодарение на разперените си крила се обърна - ако някоя дама беше седнала на капака щеше да се случи същото и предполагам, че щеше да бъде по-доволна, отколкото на някоя мръсна и кална скъпоструваща кола.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеМи като жена ти иска фйешън айфон, да работи и да си купи! От кога стана задължително мъжете да купуват телефони на жените си? Твоето хоби е колата, имаш пълното право да си даваш СОБСТВЕНИТЕ пари за каквото решиш. Ако жена ти не е съгласна с това, проблема си е неин. Ако аудиторията която търсите са момичета, които се впечатляват от пари и коли, проблема по-скоро е в самите вас...155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment