Това инфо от къде?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Защо плащме пътен данък, винетки и т.н такси???
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеТова инфо от къде?
Да ти бъркат в колата без заповед за обиск, е все едно да ти правят обиск вкъщи - нарушават ти личното пространство!
Доста отдавна съм ги питал, но не ми пречи да попитам пак, при удобен случай, дали все още е така!
P.S. Преди около година мисля беше, ме спират на бул.Васил Левски в София за проверка в 01:00 вечерта...
Бяхме 5 човека в колата. Изкараха ни всички навън, прегледаха ни документите и ме накараха да отворя багажника, а там......както никога една огромна бъркотия...
По принцип багажника ми винаги е празен, но точно тогава не беше...
Та, отворих аз багажника, оглеждаха го 5 мин. от всички страни, но не посмяха да пипнат нищо!!!Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщениеКазвали са ми го мои приятели полицаи!
Да ти бъркат в колата без заповед за обиск, е все едно да ти правят обиск вкъщи - нарушават ти личното пространство!
Доста отдавна съм ги питал, но не ми пречи да попитам пак, при удобен случай, дали все още е така!
P.S. Преди около година мисля беше, ме спират на бул.Васил Левски в София за проверка в 01:00 вечерта...
Бяхме 5 човека в колата. Изкараха ни всички навън, прегледаха ни документите и ме накараха да отворя багажника, а там......както никога една огромна бъркотия...
По принцип багажника ми винаги е празен, но точно тогава не беше...
Та, отворих аз багажника, оглеждаха го 5 мин. от всички страни, но не посмяха да пипнат нищо!!!Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеАми ако няма да те затрудни ги попитай да знаем какви права имаме.Също така и други неща ако споделят,сподели и ти с нас.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
На мен полицай (не катажия) ми каза, че май нямат.Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеЗа пореден път се замислям защо плащаме пътен данък, винетки и всичцките останали такси дето държавата е определила, че трябва да ни вземат. Наистина много ми е интересно дали и една стотинка от парите, които давам за пътен данък или за винетка, са отишли за ремонт на "лунните" ни пътища. В събота вечерта се прибирах към София и на любимото ми околовръстно, в уславията на дъжд и насрещно светещи коли пропаднах не в дупка а в ооогромен трап. Резултата беше две криви джанти и балон на едната гума. Само ми се искаше някой катаджия да ме спре да се заяжда за някоя глупост след това - просто щях да го набия на кучето в г..а. От другата година със зет ми (ще гледам да оргинизирам и още хора) - една винетка залепена на целофан от цигари и залепена с вазелин на стъклото, когато на някой от нас му се наложи.Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL
YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеа как стои въпроса с жандармерията ?
защото на два пъти са ме карали по тениска на -10 градуса да стоя супер много време и изтарашиха колата отвсякъде.... (беше далеч от населено място)Lexus IS200
Comment
Comment