Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо плащме пътен данък, винетки и т.н такси???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това инфо от къде?
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Това инфо от къде?
      Казвали са ми го мои приятели полицаи!
      Да ти бъркат в колата без заповед за обиск, е все едно да ти правят обиск вкъщи - нарушават ти личното пространство!
      Доста отдавна съм ги питал, но не ми пречи да попитам пак, при удобен случай, дали все още е така!
      P.S. Преди около година мисля беше, ме спират на бул.Васил Левски в София за проверка в 01:00 вечерта...
      Бяхме 5 човека в колата. Изкараха ни всички навън, прегледаха ни документите и ме накараха да отворя багажника, а там......както никога една огромна бъркотия...
      По принцип багажника ми винаги е празен, но точно тогава не беше...
      Та, отворих аз багажника, оглеждаха го 5 мин. от всички страни, но не посмяха да пипнат нищо!!!
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
      Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
      Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
      Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
        Казвали са ми го мои приятели полицаи!
        Да ти бъркат в колата без заповед за обиск, е все едно да ти правят обиск вкъщи - нарушават ти личното пространство!
        Доста отдавна съм ги питал, но не ми пречи да попитам пак, при удобен случай, дали все още е така!
        P.S. Преди около година мисля беше, ме спират на бул.Васил Левски в София за проверка в 01:00 вечерта...
        Бяхме 5 човека в колата. Изкараха ни всички навън, прегледаха ни документите и ме накараха да отворя багажника, а там......както никога една огромна бъркотия...
        По принцип багажника ми винаги е празен, но точно тогава не беше...
        Та, отворих аз багажника, оглеждаха го 5 мин. от всички страни, но не посмяха да пипнат нищо!!!
        Ами ако няма да те затрудни ги попитай да знаем какви права имаме.Също така и други неща ако споделят,сподели и ти с нас.
        Mercedes W202 - 200kompressor 99'
        Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
        Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
          Ами ако няма да те затрудни ги попитай да знаем какви права имаме.Също така и други неща ако споделят,сподели и ти с нас.
          Няма проблем, ще попитам при първия удобен случай!
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
          Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
          Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
          Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

На мен полицай (не катажия) ми каза, че май нямат.
            Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
            Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
              За пореден път се замислям защо плащаме пътен данък, винетки и всичцките останали такси дето държавата е определила, че трябва да ни вземат. Наистина много ми е интересно дали и една стотинка от парите, които давам за пътен данък или за винетка, са отишли за ремонт на "лунните" ни пътища. В събота вечерта се прибирах към София и на любимото ми околовръстно, в уславията на дъжд и насрещно светещи коли пропаднах не в дупка а в ооогромен трап. Резултата беше две криви джанти и балон на едната гума. Само ми се искаше някой катаджия да ме спре да се заяжда за някоя глупост след това - просто щях да го набия на кучето в г..а. От другата година със зет ми (ще гледам да оргинизирам и още хора) - една винетка залепена на целофан от цигари и залепена с вазелин на стъклото, когато на някой от нас му се наложи.
              Ако ми се случи това нещо мисля да викам КАТ и после да си взема парите от застрохователя,а те по техен път да съдят общината.
              Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
              ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

а как стои въпроса с жандармерията ?

защото на два пъти са ме карали по тениска на -10 градуса да стоя супер много време и изтарашиха колата отвсякъде.... (беше далеч от населено място)
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                  а как стои въпроса с жандармерията ?

защото на два пъти са ме карали по тениска на -10 градуса да стоя супер много време и изтарашиха колата отвсякъде.... (беше далеч от населено място)
                  Ами.. не мисля, че си имал голям избор. Дори да нямат право, като си сам на майната си, незнам какво можеш да им кажеш, без да ти теглят два шута. В жандармерията 90% са олигофрени.
                  Lexus IS200

Comment

И те като костенурките нинджа,появят ли се и праиш квот ти кажат иначе става страшно...
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

Working...
                    X