Известие

Collapse
No announcement yet.

Интересно сравнение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от forza_italia Покажи съобщение
    Въпросите при теб са повече на брой,отколкото при мен . А иначе отговорът ми е още в първия ми пост,Ами Алфа е ...точно затова. Като се има предвид че 8C е спряганата за най най ексклузивна и върховна Алфа към момента за какви висоти да говорим изобщо. Там други марки властват отдавна и Алфа не е между тях за съжаление.

Пич, пишеш във форума на Алфа Ромео и казваш, че най-големия недостатък на 8Ц е това, че е Алфа..... какво очакваш да постигнеш с това??!? Освен да ядосаш всички тук друго няма да постигнеш. Не защото сме сектанти, а защото е нагло да обиждаш домакина. 8Ц Е върховна Алфа. Тук обаче имаш една много голяма грешка. Това е върховната Алфа не защото е най-бързата или дава най-добро време - тя не е направена за това. Това е едни изключително екзотичен автомобил с много добри динамични характеристики. Целта на тази кола не е да я караш по писта, а просто да я притежаваш. Това е бижу - глезотийка.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от forza_italia Покажи съобщение
      Ами и ти не си врътнал нали ? Идеята не беше насочена точно към конските сили,ако мислиш че е толкова важно,макар че точно в този случай едва ли е изобщо необходимо да се обяснява очевадното.. Питаш къде е кусура на Алфата,сигурен съм че ако седнеш и помислиш по задълбочено ще се досетиш....В този ред на мисли,ти дали можеш да кажеш какви са предимствата и тогава пред мерца,щото нали за това говорим все пак... С какво е по добра ? Без лоши чувства,просто си говорим тука..... нали така .
      Колега, преди да седна в първата си алфа карах БМВ - доста мощно при това. В момента в който седнах в Алфа дупето ми залепна за седалката. Уникалното в Алфа е усещането. Уникалното е връзката между теб и колата.Кажи ми една кола без кусури!
      Иди и виж в БалканСтар колко коли има в сервиза заради дефекти. Поразходи се и в другитне фирмени сервизи и виж дали не са пълни с проблемни коли и тогава говори че само Алфа има кусури. Все повече се убеждавам че плюещите по Алфа са толкова много, заради зависта че някой може да е различен от сивата маса, защото Алфа показва индивидуалност, характер повечето хора не притежават и предпочитат да се сливат с околните.

Защо говорим за 8с , когато едва ли някой от нас ще притежава такава някога. Никой няма преки впечатления от нея освен външност и това което се пише. Като човек който кара в момента Алфа , която беше много плюта, мога да ти кажа че съм доволен че не четох преди това какво е мнението във форума за нея. Преките впечатления от карането са единственото което може да ти даде представа какво представлява една кола , какви са и предимствата и недостатъците. Писанията във вестници и списания са най често манипулативни и се позовават на много кратки тестове.
      Карал съм над 10 различвни модела на Алфа( не говоря за разновидности на двигателя) и мога да кажа че Следващата ми кола отново ще е Alfa Romeo. Нищо че роднините на Монтеки в моята къща и сега са доста))
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение

Защо говорим за 8с , когато едва ли някой от нас ще притежава такава някога.
        Цецо, не се знае знае ли се! Давам пример - преди повече от 15 години приятел на баща ми дойде на вилата с чисто ново пежо 605. Беше като космически кораб тогава и аз и брат ми останахме втрещени! Тогава си казахме, че сигурно никога няма да можем да караме такава кола. Имах 605-ца при това по-хубава от неговата и я карах 3 години до кончината й. После помня как с баща ми се движехме по улиците и ни изпревари едно ГТВ червено. Тогава баща ми каза "Гледай каква пинизчийска Алфа" и аз пак въздъхнах с нагласата, че никога няма да се кача в такава кола. а ей ме на сега къде съм
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
          Колкото и да сме фенове, неможем да си кривим душата, че SLR-а е уникална машина, аз бих избрал него..... ехххх мечтиии
          Уникална е, колкото са уникални камионите на ДИТЦ. Да не говорим, какво му се случи на такъв един мержан в Англия преди 3 години, след като се срещна с един 1600 джуниър

Мерцедеса е добър, но 8Ц е уникат. Е, в Милано беха повече от 145 КуВе, но кво да се прави.... явно и аз карам уникат
          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
            Пич, пишеш във форума на Алфа Ромео и казваш, че най-големия недостатък на 8Ц е това, че е Алфа..... какво очакваш да постигнеш с това??!? Освен да ядосаш всички тук друго няма да постигнеш. Не защото сме сектанти, а защото е нагло да обиждаш домакина. 8Ц Е върховна Алфа. Тук обаче имаш една много голяма грешка. Това е върховната Алфа не защото е най-бързата или дава най-добро време - тя не е направена за това. Това е едни изключително екзотичен автомобил с много добри динамични характеристики. Целта на тази кола не е да я караш по писта, а просто да я притежаваш. Това е бижу - глезотийка.
            Така е ,прав си колега. 8ц е бижу глезотийка,създадена е като най доброто което може да предложи Алфа. Пожелавам ти един ден наистина да имаш такава ,защото както сам каза целта на тази кола е да я притежаваш.Нищо повече. Извиненения към всички колеги които са се почувствали засегнати на тема 8ц в сравнението в този случай със СЛР-а.
            Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
            Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
            Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
            sigpic

Comment

Working...
            X