Първоначално публикувано от Ichkin
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
айде да видим сега резултатите от кандидат-студентските :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеШо бре ,на теби трудну ли ти се виде 10 върпросното изпит.
Comment
-
Първоначално публикувано от Memento Покажи съобщениеНа мене ми се видя трудно...Проблем?
Лесни работи няма,труда е други нещо.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеШо бре ,на теби трудну ли ти се виде 10 върпросното изпит.
Предните дават някакви мижави точки, защото имаше 2 години подред, в които имаше 80 % под 3ка ... и просто добавиха задачи за 3ка ... а дори да решиш последните 4, не ти трябват предните за отличен ...
Ама пък ... то лесен викаш ... сигурно ...„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщениеМи ... ако беша малко по-запознат, щеше да знаеш, че към предните 4 задачи, са добавени просто 6 по-лесни и трудните си истават 7,8 и особено 9 и 10 ...
Предните дават някакви мижави точки, защото имаше 2 години подред, в които имаше 80 % под 3ка ... и просто добавиха задачи за 3ка ... а дори да решиш последните 4, не ти трябват предните за отличен ...
Ама пък ... то лесен викаш ... сигурно ...
Всъщност явно ти не си много запознат с по-старите формати на изпита за да ги сравняваш по трудност
Виж какво си написъл и ще видиш каква е идеята на този формат ,решаваш лесните и изкарваш някаква 3 4 с която все ще влезнеш някаква специалност и ще плащаш от новите завишени такси по 300+ на семестър.Абе бизнес.......При стария формат с тея знания оценката ще клони под 3.Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеИначе наистина можеш да се гордееш със себе си,интересно ми е само с какво в момента се занимава човек който е минал през CPP та чак до Медицина.
А иначе компютрите са ми 2-ра природаЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
На матурите имам 3,53 по БЕЛ и 4,04 по география. Като за моето училище съм с втората най-висока оценка по този предмет, а и имаме най-много скъсани - 17 човека. Дипломата ми е 4,78, въпреки че мислех, ще бъде малко по-висока, но съм доволен. Сега от 12 до 17 юли съм на изпити във Варна и Свищов.VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Comment
-
Колега,писал си темата ,с желание за спорове и аксцесий!
Може да не съм прав ,но по нотката на писането ти ,така си мисля.
51 точки в НБУ,а за МВБУ имам изпит на 10.
Колегата дето е ходил в МВБУ ,как е изпита ,добре ли е?
Аз имам някакви примерни решени ,формата не ми изглежда труден ,пък ще видим ...Разбрах ,че за Задочниците' е по-висок бала,така ли е? И ако е така с колко ?
Мерси.155 96' 1.6 16v 1++hp???
Mazda 626 84'
Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
ex' 145 97' 16V TS
Comment
-
би то и изреченията били почвали уж с Главна буква, ама подробности нъл тъй ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениетая дума с а.. акцесий ли какво е...156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеби то и изреченията били почвали уж с Главна буква, ама подробности нъл тъй ?sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщениеКолега,писал си темата ,с желание за спорове и АксцесиЙ!
Но туй аксцесий много ме заинАтригува .
Уж за просФетена се смятам, ама явно не ми е толкова сФетло щом не я знам таз дума, а доста сериозо звучи
Айде обясни я плийс за по-оскъдно знающите от тебе
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
Comment