Известие

Collapse
No announcement yet.

айде да видим сега резултатите от кандидат-студентските :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
    Абе видях, че темата е яко мерене на п.шки, та викам си- "О, тук работа нямам".
    Но туй аксцесий много ме заинАтригува .
    Уж за просФетена се смятам, ама явно не ми е толкова сФетло щом не я знам таз дума, а доста сериозо звучи
    Айде обясни я плийс за по-оскъдно знающите от тебе

Г-жа или г-ца не знам ,но като сте толкова разговорлива и имате толкова приятен хумор,защо не ми казахте дори здрасти на 100 години Алфа,в кръчмата в Панчерево,а само кимвахте и се въртяхте ????
    Както и да е ...

та за АКСЦЕС мога да кажа ,че това е дума ,която изказва - буйност,крайност,ненужност,невъздържаност,неубозда ност,излишество и т.н....

Капиш ?
    Last edited by AlfaFen145; d.m.y г., 02:41.
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Comment

Колеги има ли някой да е кандидатствал в някой от техническите университети пак и да е приет. Питам от чисто любопитство тъй като по мои спомени вече трябва да са приключили кандидат-студентските кампании.
      Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
      sigpic
      http://vbox7.com/play:884c5234
      http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Моля,модераторите да изтрият темата..Писна ми ,ама наистина ми писна адски много ...........

Изгорел ми е Ку*а хора,чесно ви казвам ..... пффффффф

Аз кво се занимавам дори да отговарям на някви Фънни пипъл,що не си живея живота ...хахаххахахаха
        ИЗГОРЕЛ - ИЗГОРЕЛ - ИЗГОРЕЛ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        155 96' 1.6 16v 1++hp???
        Mazda 626 84'
        Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
        ex' 145 97' 16V TS

Comment

Първоначално публикувано от DSlavev Покажи съобщение
          Колеги има ли някой да е кандидатствал в някой от техническите университети пак и да е приет. Питам от чисто любопитство тъй като по мои спомени вече трябва да са приключили кандидат-студентските кампании.
          ТУ - София
          Приет съм и вече се записах.
          Специалността е Електроинженерство.
          1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
          и делта

Comment

Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
            ТУ - София
            Браво, колега! Честито!
            Пожелавам ти късмет и успех в покоряването на върховете в науката!

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
              Браво, колега! Честито!
              Пожелавам ти късмет и успех в покоряването на върховете в науката!
              Благодаря!
              Дотук добре...следва трудното!
              Купих си едно дърто ECU като на Ланчата от подписа, да загрявам за зимния семестър
              и делта

Comment

Благодаря!
                Дотук добре...следва трудното!
                Купих си едно дърто ECU като на Ланчата от подписа, да загрявам за зимния семестър
                Честито!

П.П С това ECU направо си загряваш за 3 курс.Първи и втори курс са голяма боза и не се преподава това,което трябва.Като почне годината трябва да се съберем Алфистите в ТУ на една среща.
                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Днес излезе и класирането в СУ и съм приет Право/редовно/. Не че т'ва ми беше детската мечта, но в отдел "Авиационен", за съжаление, не приемат за пилоти дългучи с бегли познания по математика
                  '02 Alfa Romeo 156 1.9 JTD 8v

Comment

ТУ - София
                    Първоначално публикувано от Thunder Покажи съобщение
                    Днес излезе и класирането в СУ и съм приет Право/редовно/. Не че т'ва ми беше детската мечта, но в отдел "Авиационен", за съжаление, не приемат за пилоти дългучи с бегли познания по математика
                    Честито колеги, много успехи. И да се похвалите с първата успешна сесия.
                    Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
                    sigpic
                    http://vbox7.com/play:884c5234
                    http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Пожелавам Ви да учите нещо от което се интересувате и Ви е хоби - иначе няма да стане и после се чудя, като ми се явяват на интервюта отличници, а познания и мислене, съчетаване на изучавани дисциплини с елементарен практически въпрос казус няма.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Благодаря на всички за пожеланията!
                        Днес излезна първото класиране и на УАСГ.
                        Приет съм по второ желание Хидротехническо стрителство, но вече се записах в ТУ и не мисля да се отписвам.
                        Честито и от мен на всички приети!
                        и делта

Comment

И аз да се похваля, приет редовно в УХТ Пловдив с икономика на хран. индустрия, това исках , това ме приеха
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

[QUOTE=digitalundgrd;728287]
                            Първоначално публикувано от AR147
                            Толкова сте горди ,че чак се и хвалите
                            По същото това време с оценка 5,5 неможеш да влезеш където искаш.В моята специалност влязах с 5,70 ,което беше минимума за 1во класиране . [/QUOTE ]

Мии дай да се похваля щом казваш

Завърших въпросното 15-то СОУ с ОТЛИЧЕН успех От първия път ме Приеха в Медицинска Академия СОФИЯ на ПЪРВО класиране...и имах достатъчен БАЛ за всяка една от специалностите, които са : Медицина, Стоматология, Фармация
                            Предполагам знаеш и колко са кандидат-студентите за МУ (по мое време бяха над 2200 човека за 300 места) и какви са изискванията към тях (доста по-високи в сравнение с останалите ВУЗ-ове)

Кандидатствах също така и в НБУ (90% от явилите се имаха по-малко точки от мен- пазя си разпечатката), ХТМУ, Софийски Университет - На всякъде бях приет по първо желание - също си пазя разпечатките от класиранията

А имам и Кеймбридж сертификат на ниво C1, което е 1 степен под Proficiency (С2 последното ниво) + куп други сертификати за завършени курсове по С+, С++, Pascal и тн

Таа с оглед на всичко това мисля, че имам повод да съм горд със себе си
                            Остави ги, простаци! И аз в Хенри Форд си гледах кефа 5 години, ма после в НБУ 96% бяха под мене Уча в ТУ - приеха ме от първо класиране. Казвам ги тия неща не за да се хваля, а защото и аз съм на мнение, че който иска научава - ако ще и в най-пропадналото училище да е! Тъпото е, че има и хора които нищо не знаят, но пак завършват....
                            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                            BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от AlfaFen145 Покажи съобщение
                              . . . . . . . . . . . . . . .
                              та за АКСЦЕС мога да кажа ,че това е дума ,която изказва - буйност,крайност,ненужност,невъздържаност,неубозда ност,излишество и т.н....

Капиш ?
                              Колежката, и не само тя, ами всички, които го прочетохме, е не само "Капиши", ами сигурно направо е "Капут". С тая дума и обяснението й директно си я , достойно е за кандидат-студентски бисер, заедно с неУбОздаността...

Извън майтапа - най-вероятно имаш предвид "Ексцес, ексцесии", чуждица в българския език, ама това се учи в възраст.
                              Боже, пази България от такива кандидат-студенти!
                              Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
                              Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp

Comment

И аз да кажа,приета съм Информационна сигурност в СВУБИТ.

Comment

Working...
                                X