If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги разговорите с производители на фенски артикули напреднаха. Ето един каталог с идеи на някой неща. В понеделник 9.януари ще ни пуснат за изработка мостри за да можем да ги видим и на живо. Реално можем да имаме тези артикули до края на януари.Очакваме да имаме и още артикули в близко време
Честно да си кажа не знам от какво е километража, взех първия от гугъл който ми пасваше по цвят.
Имах от 2-3 месеца механизъм за часовника(има ги на Илиянци по 2 лева) и като си смених принтера вчера реших да видя какво ще стане.
Определено ще си направя още няколко варианта като имам време.
Няма да пускам производство, но при интерес ще кача файловете с циферблата. Лепи се на някакъв по дебел картон или плексиглас, прави се една дупка и готово, мераклии може да си го ламинират и т.н.
Ако някой има файла с триъгълния стикер на клуба, ще направя и клубна версия
Браво, колега. С риск да прозвуча малко нахално мога ли и аз да се сдобия с такъв??? Страхотен е! Уникален направо!
.............или поне файла да ми пратиш???
Много се радвам на хора с такова въображение като твоето и пълни с идеи. Още веднъж, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!
Alfa Romeo 155, 1.7
Comment