Известие

Collapse
No announcement yet.

Сбирка за почитателите на "твърда" музика.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Вече съм сигурна,че на сбирката ще загряваш за БИАД
    Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
    Ако е така - на сбирката ще му "загреем" врата!
    Мислих да ползвам друго оправдание защо за момента клоня към пропуск, но и това ще свърши работа. Мммм...как да го кажа. Отправят ми оферта точно за БИАД
    Хехе...ебавките настрана. Оферта за БИАД наистина ми беше подхвърлена, но не е това причината. Колкото и да не ми се иска поне за момента се очертава да пропусна. Все още нищо не е сигурно, но най-вероятно ще пътувам уикенда така че......
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Както е тръгнало, май ще направим организирано посещение на биад. Носят се слухове, че Вики ще бъде в София по това време.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщение
        .... Носят се слухове, че Вики ще бъде в София по това време.
        Га викаш е това време? Ще я разходим из уличката с дискотеките в студентски Там ще видим каква е всъщност. Има само 2 възможности (1 цяла и 2 половинки) да уцели нещо различно от чалгичка

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
          Aми не я избирам аз - каквото ни пуснат.
          Досега не са ме разочаровали.
          Сорка по делафт ли мислех за Делфинчето, иначе в Спорко няма пуснкане на музика, квото има по радиото. Понякога вадят много вехти неща, но понякога и къртят с яка музика и немоаг ни изгонят от там
          145 1.7 16V Boxer

Comment

• Стели,всички свършват в БИАД
            Ще бъда в София,но служебно и само за няколко часаНяма да успея да се включа в купона,а знам че ще бъде страхотно
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
              Сорка по делафт ли мислех за Делфинчето, иначе в Спорко няма пуснкане на музика, квото има по радиото. Понякога вадят много вехти неща, но понякога и къртят с яка музика и немоаг ни изгонят от там
              Как бре, обикновено пускат разни DVD концерти.
              Няма радио, поне аз не съм чувал такова там.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
                Миналия път музиката беше перфектна. Колкото до гоненето - бая трудно стана . Мисля, че и тоя път така ще стане.
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Аз тоя път съм в София и се очертава да нямам други ангажименти за събота привечер, така че ме бройте
                  Само като решите кажете финално в Спорко ли ше бъде и в колко часа

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                  ...Ще я разходим из уличката с дискотеките в студентски Там ще видим каква е всъщност. Има само 2 възможности (1 цяла и 2 половинки) да уцели нещо различно от чалгичка
                  Аз в студентски знам един клуб, малко встрани от уличката с дискотеките, дето са скарани с поп-фолка... Предполагам се сещате за кой клуб говоря
                  Ама пък като гледам как тръгна дискусията май ше свършим в БИАД, така че кво да го мислим предварително
                  Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                  Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
                    Аз тоя път съм в София и се очертава да нямам други ангажименти за събота привечер, така че ме бройте
                    Само като решите кажете финално в Спорко ли ше бъде и в колко часа

Аз в студентски знам един клуб, малко встрани от уличката с дискотеките, дето са скарани с поп-фолка... Предполагам се сещате за кой клуб говоря
                    Ама пък като гледам как тръгна дискусията май ше свършим в БИАД, така че кво да го мислим предварително
                    Ами да, към СПОРКО се ориентират нещата.
                    Иначе то не е само един такъв клуб. Много са, но уличката с дискотеките е станала...... Ама важното е купон да има

Comment

• Заявявам 2 места, ако нямате нищо против драги агресивни типове))). След всичките леле мале дето се изписаха, аз леко се притеснявам да дойда)))))
                      sigpic
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

• ххахахах, какво пак се уговаряте тука без мене...хихиххи, шегичка? Та последно решение има ли, кога къде, как и т.н. ? ъъъ и ако идвам на гоненето не искам да присъствам, че мене мнооооооо мЪ Ъ срам ...Миналия път голямо гонене беше вярно...опасявам, се че ако пак им се изтресеме там такава група ще се изприщят още на вратата като ни видят...
                        Влюбена в Alfa Romeo GTV
                        GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

• Първоначално публикувано от Transvaal Premier Покажи съобщение
                          ...
                          Споко, ние ще идваме на малки групички...

Taка, дотук съм преброил шестима, заедно с моя милост.
                          Други ще има ли или ще се излагаме?
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• ъъъ, таковата...нещо съм в дълбок сдух и не знам още със сигурност ще идвам ли...
                            Влюбена в Alfa Romeo GTV
                            GTV- психопатска кола само за психопати!!!

Comment

• Удължавам ви срока за записване до утре, 12:00ч.
                              В 12:00 звъня и запазвам места, който сварил ще пие бира, другите - не!
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Дайте малко по-сериозно! За бира става въпро все пак!
                                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Working...
                                X