Известие

Collapse
No announcement yet.

Спускане в тъмнината

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, още Алфи искаме на 24ти!!

Аз съм се решил, че ще дойда! Просто не ми се иска Алфичката само мен да вози, все пак, като ще се ходи, поне още един да дойде. Така, че събота неделя ще потвърдя бройката.
    Та айде де колеги, знаем, че е време за море … но е и време за планина! Морето няма да избяга!! Има Август, Септември :P ИСКАМЕ ОЩЕ АЛФИ!

Май виждам VFTI , че е решил да дойде! Ако дойдеш може направим едно дърпане по магистралата ха-ха-ха
    Поздрави.

Едит: Виждам и Милена с бялата красавица се е запътила! :P

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
    AR 155 2.0 16v SUPER
    Toyota Corolla 2014 S Premium
    Moskvich 2140

Comment

След утрешният ден ще се знае кой, какво е решил....но от сега си мисля, че сме към 10 човека...а има още време.
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
      Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
      Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

С удоволствие ама съм зает на тази дата..още напред в темата казах..Имах огромно желание да дойда, ама уви....

А ако искаш гонка, утре съм си в Севлиево...Пални алфичката и ела
        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
        by RUBIG service

Comment

Днес от сутринта званя, и не мога да се свържа с телефона на г-н. Тодоров ... че три пъти ме хвана тъпата гласова поща!

Та така, както бях казал миналата седмица, че ще идвам, но няма да съм сам! :P Ще сме двама с един приятел с любимата ми Алфа

Та колега "JAMAL" на този номер ли си се обаждал? 0888 519 981 ( Тодор Тодоров ) ? И не знам, трябва ли да се обадя да му кажа, че искам за 24ти, или ти като си запазил час вече не е нужно?

Благодаря предварително,
          Поздрави.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
          AR 155 2.0 16v SUPER
          Toyota Corolla 2014 S Premium
          Moskvich 2140

Comment

Първоначално публикувано от tonimeer Покажи съобщение
            Днес цял ден не мога се свържа с телефона на хората ... че три пъти ме хвана тъпата гласова поща!

Та така, както бях казал миналата седмица, че ще идвам, но няма да съм сам! :P Ще сме двама с един приятел с любимата ми Алфа

Та колега "JAMAL" на този номер ли си се обаждал? 0888 519 981 ( Тодор Тодоров ) ? И не знам, трябва ли да се обадя да му кажа, че искам за 24ти, или ти като запазил час вече не е нужно?

Благодаря предварително,
            Поздрави.
            Няма причина да се обаждаш, запазил съм места за цялата група, която може да варива от 10 до 15 човека. Тъкмо мислех днес, да пусна официално запитване в темата, за потвърждение, че време не остана.
            Моля да получа, потвърждение от хората, които се чувстват сигурни, че ще участват във въпросното мероприятие.
            Благодаря предварително!
            sigpic

Comment

Хайде колеги,
              има още шанс да размислите, а има и места...мисля, че за всички ни ще бъде незабравим спомен.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Бате шефе, оно температурата в пещерите целогодишно е практически еднаква
                e тъй де, все си е студено
                Аз говорех, за един тур в пещерите край Карлуково, по туристическите.Но прехода между тях по напеченото плато и самата разходка из това дефиле ли е, каньон ли, в който се намират една част, е в един горещ августовски ден ни беше докарал до воден глад
                Last edited by fred; d.m.y г., 22:38.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Оказа се, че в началото на "Ягодинската" пещера, температурата е окло 6 гр., като в средата на пещерата достига 14-16гр. Съвсем не е малка разликата.
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    e тъй де, все си е студено
                    Аз говорех, за един тур в пещерите край Карлуково, по туристическите.Но прехода между тях по напеченото плато и самата разходка из това дефиле ли е, каньон ли, в който се намират една част, е в един горещ августвски ден ни беше докарал до воден глад

На "Очите" определено е невероятно приятно, но жегата - наистина може да предизвика глад - за бира.
                    На всички, които ще отидат в Ягодинската пожелавам приятно изкарване! За съжаление не мога да се включа, а пък толкова ми се искаше. Дано има следващ път.
                    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

С tonimeer сме живи и здрави, и доста екзалтирани от това, което ни се случи. Преживяването беше, според очакванията, че дори и в повече. Първоначалната тръпка, от тясното пространство е трудно описуема. Всеки трябва да я изпита, за себе си. В първата си част, пещерата се състои от тесни коридори, тунели, дупки, гьолчета...все моменти за прескачане, спускане, пълзене, завиране...и като цяло...мнооого окалване. Докато в един хубав момент, попадаш в галерия, в която единствения изход е ......дупка. Дълбока около
                      30м /според твърденията/, разширявайки своя диаметър и завършваща в огромна галерия. Момента, в който застанеш на ръба, с гръб към дупката, а надолу виждаш...нищо, е както каза един от приятелите....изтръпна ми само единия крак, а не знам защо.
                      След това спускане, което продължи около 3ч, докато се изредим всички 16човека + 3-та водачи, тесните тунели са заместени от просторни галерии, с широки коридори между тях. Оттук започнаха и красотите, най-различни образувания, които определено надминаха очакванията ми. Уникално!!! Апаратчето ми стана цялото в глина, но не ме предаде до последно и взаимно успяхме да запаметим, част от всичко.
                      Кратко представяне...

Повече снимки
                      http://www.facebook.com/?ref=home#!/...6382284&ref=mf
                      Attached Files
                      Last edited by JAMAL; d.m.y г., 12:30.
                      sigpic

Comment

Невероятно красиво е! Най-искренно ви завиждам за изживяването.
                        Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                        Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Working...
                        X