If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Снимките на тея райски местенца са чудни, ама да не премълчавате случайно, че се бичи яко чалга там?
Моят апел към всички, които все още идват по Българското крайбрежие на мпочивка, е да се мятат към Гръцко. Хем и за местните тука ще има къде да ходим на нормален плаж, без да горим по една туба нафта. Гърция ни идва далече
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Ето едно ал6умче от Тасос, тази година о6аче жената иска да сменим курорта (може и пак там да си ходим де), т.е пак в Гърция но на друго място. Ако някой има идеи може да помага - търся спокойно селце, да има ху6ав плаж, о6що взето това е. http://photo-zona.net/index.php?APP_...ALBUM_ID=18476
п.с. тук почти навсякъде за детето ми (3,5г) искат 50% от цената за възрастен. В Гърция е 6езплатно за деца до средно 6г, че и повече на някой места.
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
Ex Fiat 126p
Ex Fiat Вravo 1.6
Alfa Romeo 147 1.6
тази година о6аче жената иска да сменим курорта (може и пак там да си ходим де), т.е пак в Гърция но на друго място. Ако някой има идеи може да помага - търся спокойно селце, да има ху6ав плаж, о6що взето това е.
Лично аз бих ти препоръчал Торони на Ситония - адски е спокойно, едно мижаво селце на широк 8-километров плаж.
Вурвуру също е приятно, Сарти е леко пренаселено за моя вкус.
А къде са хотелите?
Багерите и бетоновозите?
Строежите по време на сезона?
Мизерията?
Бетона?
Тъпите?
Фекала?
.......
Бре.....
Това и да го видя няма да го повярвам.
А къде са хотелите?
Багерите и бетоновозите?
Строежите по време на сезона?
Мизерията?
Бетона?
Тъпите?
Фекала?
.......
Бре.....
Това и да го видя няма да го повярвам.
У Българско,чалгата върви с бетон.
Като гледам мненията в темата,май се разбихме на 2 лагера,Приятни и спокойни места и Бъен див бетон в китайския квартал.
Аз лично съм се насочил към първия вариант и се чудя дали да не посетя някое от местата посочени от Пинко,но все пак нека разбием така 1 2 мнения със списъци с 2та типа места.
Comment