Аз на Крушунските водопади после не знам къде,вероятно някъде в Родопите, пък вий са мъчете на плажа със студена бира.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Почивка на море
Collapse
X
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Втората седмица на Септември - на Корфу - ако има други в района, да звънкат, пишат и т.н., за гръцка бира.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Аз на 13-ти август отивам на Троян, после към 18-19 на Влас до края на месеца и после средата на септември изчезвам към гръцко за около седмица (или докато свършат парите по скоро) Мисля да се рамажа от мързел тва лято.
Сега като го написах осъзнавам колко нямам търпение вече...
Comment
-
Колеги предложете нещо (студио, апартамент) като за нас с 2 деца (бебе и 3г дете). Много се чудим къде да отидем тази година. Става въпрос за септември месец от 1.08 до 6.09.14 . Предпочитаме спокойствието и да има какво да се види, като омръзне плажа. Ако има и места за риболов, добре дошло за мен пък и за малката
Comment
-
колега лично аз бих ти препоръчал Ахтопол като дестинация,септември месец остават предимно чужденци и нормални българи,има страхотна станция на пощтите виж в нета,условията са добри бих казал прекрасни станцията е хладна с охрана и подземен гараж,на реални 70 метра си от морето от кея,има голяма тераса на 3 етаж можеш вечер да си седиш на маса на въздух да гледаш морето,за риба си мяташ от кея от Гръцкото Училище може също или скалите на фара,не ти трябва кола,и река Велека ти е на 5 км с чудна природа и има риби в реката,става за разходки като ти омръзне жегата.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеAз бях вече на Доспат,с палатката за една седмица..................на 9-и август отлитам към морето-Якото място,до къмпинг Юг.................който е в района от 9 до 25 август,е добре дошъл на студена бира,хладилник има не се притеснявайте да донесете някоя каса с биричка......
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеВ Созапол е страхотно, пускайте се смело...от една седмица само мързелувам...Last edited by stu; d.m.y г., 02:23.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
Comment