Първоначално публикувано от Mind_Control
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Lexus IS200- мнения
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеКой набор е?
Човекът си го е написал - 2002-ра е.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНима това е най-важното?
Човекът си го е написал - 2002-ра е.обаче има екстри, които доста нови коли по- висок клас нямат, като например ел. прибиране на страничните огледала. Но не е това най- важното. Качеството на материалите и сглобката са на много добро ниво. На практика колата е туко що разработена- на 40 000 км. и мога да се обзаложа, че са реални. Никой не ми вярва, като го казвам така, но който я е видял се е убедил, че е възможно.
Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 10:58.Lexus IS200
Comment
-
С реалните километри на горубляне е малко....
Там има хора който обикалят и само с това се занимават и аз определени модели става точно за 20сек
Моя го купих от концесионария в Италия на 3год. започнал 4та на 97000км.Вярно е че бензина се кара по малко от дизела ама 40к за 2002год
Иначе със здраве да си я караш!
смени си ремъците и ролките!стария ремък ще ти даде представа дали е на 40к.Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеС реалните километри на горубляне е малко....
Там има хора който обикалят и само с това се занимават и аз определени модели става точно за 20сек
Моя го купих от концесионария в Италия на 3год. започнал 4та на 97000км.Вярно е че бензина се кара по малко от дизела ама 40к за 2002год
Иначе със здраве да си я караш!
смени си ремъците и ролките!стария ремък ще ти даде представа дали е на 40к.важното е, че ме изпълва на максимул машината, пък на колко км. е- божа работа в крайна сметка.
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеРемъците и ролките ще ги сменя задължително, макар да изглеждат доста добре. Аз лично също не вярвах, че е на 40 000 преди да огледам колата добре и да видя всичката документация. Или с колата се е заел някой много добър фалшификатор на километри или найстина е на толкова. Това, което ме кара да мисля, че е второто е, че гумите са фабричните гуми (ДОТ 2002) на колата- еднакви с резервната, която е чисто нова (ДОТ 2002), а грайфера им е запазен, но самата гума е остаряла, което ме навежда на мисълта, че тази кола е прекарала доста време на едно място. Отделно, че по салона няма една забележка.. Но както и да еважното е, че ме изпълва на максимул машината, пък на колко км. е- божа работа в крайна сметка.
Защото май наистина ще е на 40 000км...Честита да ти е още веднъж Новата кола, която всъщност е наистина нова
Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 12:25.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Най- после дойде моментът да я пробвам на магистралата. Много ми хареса като поведение и шумоизолация. Най- много вдигнах до 180, че беше тъмно и не исках да експериментирам, но със тази скорост колата си се чувстваше съвсем добре на пътя.
Също така се оказа, че имам екстри като променливо спирачно усилие на 4-те колела и усилване на спирачното усили при екствемно спиране.
Колата ме изненадва само приятно
Разбира се не закъсня и първата мизериянякой ми е жулнал задната броня и липсва парче от боята.
Lexus IS200
Comment
-
Браво за лексусчето, важното е на теб да ти прави кефа.
Стояне аз ти казах, меткай се на едно Х5 хич не му мисли.Дори да е преди фейс лифта пак нема да сгрешиш.Хубав чист в8 с уникална трансмисия и още по уникален разходRange Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеБраво за лексусчето, важното е на теб да ти прави кефа.
Стояне аз ти казах, меткай се на едно Х5 хич не му мисли.Дори да е преди фейс лифта пак нема да сгрешиш.Хубав чист в8 с уникална трансмисия и още по уникален разходАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение4.4 не лапа ли кат змей?
Аз лично ти вярвам за километрите...Сигурен съм, че си личи...а и колкото и да са опитни джамбазите има неща, които няма как да променят или не си заслужава да го правят....Наскоро гледах 155ца на 40хил км. 97г. на колега от форума...Както и да е...многооо км. да и врътнеш и още повече кеф да ти доставяAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеБраво за лексусчето, важното е на теб да ти прави кефа.
Стояне аз ти казах, меткай се на едно Х5 хич не му мисли.Дори да е преди фейс лифта пак нема да сгрешиш.Хубав чист в8 с уникална трансмисия и още по уникален разходsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениерадвам се, че тази кола ти хареса, на мен ми е като евентуална следваща покупка на автомобил... ис-ка(ама с някой от големите двиг.) или стара х5 4.4 (разлика от земята до небето, но и двете коли са просто завършени на макс - една недомислица няма)Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеАз това лято се возих точно на такава Х5-ца. Уникално е усещането за масивност и мощност. Обаче найстина харчи като змей. Шофьора каза, че харчела 20-25 извънградско, но според мен е преувеличил малко. Но си струва всеки изхарчен литър определено.Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеАз това лято се возих точно на такава Х5-ца. Уникално е усещането за масивност и мощност. Обаче найстина харчи като змей. Шофьора каза, че харчела 20-25 извънградско, но според мен е преувеличил малко. Но си струва всеки изхарчен литър определено.Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеЛанд ровъра ми е със същия мотор и ако се настъпва баш толкова си харчи, все пак зависи от много неща.При мен харчи 20-25 грачдско и 16-18 извънградско.Моето каране е по-агресивно. Иначе съм я смъквал до 18 градско и 13 извънградско ама...Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment