А, бе то тук във форума може да те убедим, че трябва да бъдеш благодарен, че е само 600гр.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Знаехте ли, че бутилката Каменица от 2 литра била 2,6 литра?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеА на бирата каква е плътността? В кръга на шегата, разбира се.
Литрите са си литри. Бутилка от 2 литра трябва да събира 2 литра независимо каква течност.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеТова е проблема на 156. Повече от 3 не можеш да качиш.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
А бе момчета, колегата споделя за явен случай на търговска измама с около 30%, а някои от нас философствуват върху това какви права имаме/нямаме. И тая касиерка гузна вместо да се извини, да "благодари" за сигнала и веднага да спре колонката с последващи мерки и т.н. почва да вади вода от сто кладенеца, за да докаже, че клиента е престъпник, а те, разбираш ли, не са гадни хайдуци, а ангели небесни!
Апропо, бензин в пластмасови съдове се съхранява без проблем, тва да не е коресилин, та всички нови коли са с пластмасови резервоари /за икономия и олекотяване/, а в гаража ми от години стои една пълна пластмасова тубичка... Забраната е единствено заради противопожарните изисквания за безопасност /при пожар пластмасата се топи и бензинчето гори, а в метална туба е мнооооого по-защитен ..... направо гърми/
Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Comment
-
На един приятел му беше свършил бензина и трябваше да му занеса по някакъв начин . Умрях от срам , но добре , че бензинджията ми е приятел . Заредих в бутилка от Кока Кола за 4.43 лв . Цената беше 2.16-2.18 , а я напълни до гърлото . Тук не виждам 600 мл разлика
Пък за газовите бутилки да не говорим ... за там какви ли не истории имаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщениеИ аз не съм съгласен ,че бензина разяжда пластмасата -говорим за бутилки.Имам една 10 литрова туба (коята е 11.6 ) в момента - раздута е и е пълна от може би 4 месеца с бензин ,стои си на тавана и нищо и нямаСъгласен-несъгласен, разяжда-неразяжда има си правила и ограничения, които трябва да се спазват. А, за да ги наложат хората значи се има нещо в предвид.
Alfa Romeo 166 2.4JTD /// Lancia Delta 2.0 16V GT
ex Mercedes-Benz W124; ex Lancia Kappa
Comment
-
Имам големи съмнения, че колегата е използвал някоя промоционална бутилка от 2.5л и са му я напълнили до капачката, а ние тук си пишем. Между другото в една голяма верига бензиностанции един път се опитаха да ми откажат бензин в пластмасова туба 5л., че ми трябваше за косачката - наложи се да ги освиркам, защото беше взета с точки от тяхния каталог.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Аз с очите съм виждал, бензинджия, с фас в устата!!! Кво говорим за туби...
Контрола е занижен... да не говорим по селските бензиностанции.
А на мен ония от Лукойл... все ми викат "Ама т'раа да видим стиера на Газовата"
Ми Виж го бе... да не го крия.
Comment
-
Който каквото иска да говори, но бензиностанциите лъжат и в бензина и в газта. В бутилка 38л, на която е махнат ограничителя за 80% ми се сипва повече..., без коментар.
Няма другаде където всички горива да са с еднакви цени във всички видове бензиностанции... Когато това се промени ще съм малко по-доволен, че живея в България.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
Първоначално публикувано от raiders Покажи съобщениеКойто каквото иска да говори, но бензиностанциите лъжат и в бензина и в газта. В бутилка 38л, на която е махнат ограничителя за 80% ми се сипва повече..., без коментар._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment