Първоначално публикувано от Ramsezsh
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
86 години от смъртта на Тодор Александров
Collapse
X
-
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНикой не агитира за примиряване, но реалностите са едно, а това какво трябва или какво е трябвало да бъде - друго. Давайте да видим какво ще направим ако се разпищовим - най много да разбуним кошера и какво ще постигнем.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеНикой не казва и че трябва да се "разпищовим"!!! Просто на черното трябва да се казва черно, на бялото-бяло.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Тоест според теб реалностите са да се съобразяваме с чуждато бяло (което не е точно бяло), с бялото - на сръбската пропаганда ли? Не съм съгласен!Ден без бира е загубен ден!
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеТоест според теб реалностите са да се съобразяваме с чуждато бяло (което не е точно бяло), с бялото - на сръбската пропаганда ли? Не съм съгласен!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСпоред мен трябва да правим това, което правим в момента - казваме нашата версия, поддържаме добри междусъседски отношения и даваме подслон на нашите хора.Ден без бира е загубен ден!
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСпоред мен трябва да правим това, което правим в момента - казваме нашата версия, поддържаме добри междусъседски отношения и даваме подслон на нашите хора.
Трябва да имаме официална версия на историята на тези земи и да я отстояваме!
Не можем да се правим че не забелязваме отношението на македонските власти към Българите!
Наричани сме всякак от тях - татари, монголи и какви ли не!
Ама май трябва да започнем от там, да кажем официално какви сме ние самите!
И да го кажем ясно и еднозначно!
Пък те после нека се имат за наследници на Александър, хахаха!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеКъде официално сме казали нашата версия, за разлика от версията на "македонците", разтръбявана с невероятна лъжлива пропаганда?
Трябва да имаме официална версия на историята на тези земи и да я отстояваме!
Не можем да се правим че не забелязваме отношението на македонските власти към Българите!
Наричани сме всякак от тях - татари, монголи и какви ли не!
Ама май трябва да започнем от там, да кажем официално какви сме ние самите!
И да го кажем ясно и еднозначно!
Пък те после нека се имат за наследници на Александър, хахаха!Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеГ-н Багер, не ми се иска да се връщаме пак в началото на темата - оставям ви да си се пищовите.
А пищовенето не е това което беше, не ми вменявай думи и действия, които не са мои!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеФреди, наистина много години е владяна от нас и сме оставили трайни следи, но в тази обърана ситуация в тази тъй наречена държава ние можем да бъдем само неми свидетели - всяка активна намеса от наша страна е безмислена. Ние може да кажем мнението си и да покажем желанието си и толкова - ако има нещо да става, то трябва да си стане там.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
А, бе ние като, че ли сме оправили положениено у нас в смесените райони, та сме тръгнали да оправяме и в Македония.Last edited by old alfist; d.m.y г., 14:54.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
Comment