Известие

Collapse
No announcement yet.

86 години от смъртта на Тодор Александров

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
    Невероятно добре казано. Това е това, което исках да кажа и аз. Не може и не трябва да се примиряваме с изопачаването на историята ни.
    Никой не агитира за примиряване, но реалностите са едно, а това какво трябва или какво е трябвало да бъде - друго. Давайте да видим какво ще направим ако се разпищовим - най много да разбуним кошера и какво ще постигнем.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Никой не агитира за примиряване, но реалностите са едно, а това какво трябва или какво е трябвало да бъде - друго. Давайте да видим какво ще направим ако се разпищовим - най много да разбуним кошера и какво ще постигнем.
      Никой не казва и че трябва да се "разпищовим"!!! Просто на черното трябва да се казва черно, на бялото-бяло.
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Никой не казва и че трябва да се "разпищовим"!!! Просто на черното трябва да се казва черно, на бялото-бяло.
        Няма лошо да го кажем - казвано е на много места, но и другите държави имат тяхното си бяло.
        sigpic

Comment

Тоест според теб реалностите са да се съобразяваме с чуждато бяло (което не е точно бяло), с бялото - на сръбската пропаганда ли? Не съм съгласен!

Comment

Тоест според теб реалностите са да се съобразяваме с чуждато бяло (което не е точно бяло), с бялото - на сръбската пропаганда ли? Не съм съгласен!
            Според мен трябва да правим това, което правим в момента - казваме нашата версия, поддържаме добри междусъседски отношения и даваме подслон на нашите хора.
            sigpic

Comment

Според мен трябва да правим това, което правим в момента - казваме нашата версия, поддържаме добри междусъседски отношения и даваме подслон на нашите хора.
              Тук съм абсолютно съгласен с теб с малко корекция в казването на нашата верисия - правилната дума е отстояване.

Comment

Къде официално сме казали нашата версия, за разлика от версията на "македонците", разтръбявана с невероятна лъжлива пропаганда?
                Трябва да имаме официална версия на историята на тези земи и да я отстояваме!
                Не можем да се правим че не забелязваме отношението на македонските власти към Българите!
                Наричани сме всякак от тях - татари, монголи и какви ли не!
                Ама май трябва да започнем от там, да кажем официално какви сме ние самите!
                И да го кажем ясно и еднозначно!
                Пък те после нека се имат за наследници на Александър, хахаха!
                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                  Къде официално сме казали нашата версия, за разлика от версията на "македонците", разтръбявана с невероятна лъжлива пропаганда?
                  Трябва да имаме официална версия на историята на тези земи и да я отстояваме!
                  Не можем да се правим че не забелязваме отношението на македонските власти към Българите!
                  Наричани сме всякак от тях - татари, монголи и какви ли не!
                  Ама май трябва да започнем от там, да кажем официално какви сме ние самите!
                  И да го кажем ясно и еднозначно!
                  Пък те после нека се имат за наследници на Александър, хахаха!
                  Г-н Багер, не ми се иска да се връщаме пак в началото на темата - оставям ви да си се пищовите.
                  sigpic

Comment

Г-н Багер, не ми се иска да се връщаме пак в началото на темата - оставям ви да си се пищовите.
                    Мда, като си затвориш очите не виждаш проблема, но проблем има! Отиди в македония, ама не на екскурзийка с туроператор, а се разходи с колата по градчетата и селцата им. Поговори с тях, с различни поколения хора, ще ти е интересно.
                    А пищовенето не е това което беше, не ми вменявай думи и действия, които не са мои!
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Фреди, наистина много години е владяна от нас и сме оставили трайни следи, но в тази обърана ситуация в тази тъй наречена държава ние можем да бъдем само неми свидетели - всяка активна намеса от наша страна е безмислена. Ние може да кажем мнението си и да покажем желанието си и толкова - ако има нещо да става, то трябва да си стане там.
                      Принципно и аз съм съгласен с теб, естествено, че не трябва да водим войни и т.н.Но точно, ние, които сме най коректни с Македония, търпим най големи последствия, като държава, за разлика от Гърция примерно.Може в тая насока, просто да имаме една по-твърда политика и да устояваме правата си и правата на тези, които се чувстват българи там.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

А, бе ние като, че ли сме оправили положениено у нас в смесените райони, та сме тръгнали да оправяме и в Македония.
                        Last edited by old alfist; d.m.y г., 14:54.
                        sigpic

Comment

Working...
                        X