Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за "Голяма семейна кола" с голям багажник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
    Определено Маздата,може да и е по-скъпа поддръжката,но пък са здрави,красиви,удобни,аз въобще нямаше да се замислям за другите ако мога да си взема Мазда.

п.с.А ръждата в Австрия не подминава и с класите сигурно,щом видях 166-ца от Австрия,яко ръждясала.
    Не са удобни, седалките са много къси (като на Мондеото) и при дълъг път се уморяваш много лесно.

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
    Еми това са опциите,на мен Астрата не ми харесва,Шкодата също,Мондеото горе долу,та от изброените Маздата ми допада няй-много,само не знам какви са цените на частите,тук и в Австрия.
    Бях писал в една друга тема, но пак ще го спомена - един приятел има Мазда 6, комби, дизел, 2004-та година, и се наложи да сменя съединител и маховик срещу скромната сума от 2750 лева
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Никой нищо не спомена за Либра. Мисля си, че за около 10000 лв. ще се намери запазен екземпляр. Като кола е на светлинни години пред конкуренцията. малко грозничка от пред, но за сметка на това оборудването в салона компенсира.
      Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първата не бих я пипнал даже, че като знам в коя страна такситата са бели и дизелови
        Giulietta 1,6 JTDm 2013
        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

A Марто замислял ли се за Фиат Крома
          http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...968&f1=details
          No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
          Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
          e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Първоначално публикувано от siniqtzmey Покажи съобщение
            A Марто замислял ли се за Фиат Крома
            http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...968&f1=details
            Да!
            И това го имаше, като вариант, ама
            отпадна, понеже надвишава финансовите ми възможности...
            Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
              Да!
              И това го имаше, като вариант, ама
              отпадна, понеже надвишава финансовите ми възможности...
              Изчакай до догодина, ще можеш да вземеш два броя!

---------- Post added at 13:51 ---------- Previous post was at 13:48 ----------

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Не са удобни, седалките са много къси (като на Мондеото) и при дълъг път се уморяваш много лесно.

Бях писал в една друга тема, но пак ще го спомена - един приятел има Мазда 6, комби, дизел, 2004-та година, и се наложи да сменя съединител и маховик срещу скромната сума от 2750 лева
              Стандартните седалки на маздите наистина са зле, но ако си намери със спортния кожен салон ...
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

[QUOTE=RPWWD;759089]Не са удобни, седалките са много къси (като на Мондеото) и при дълъг път се уморяваш много лесно.

Колега,седалките на мондеото са в пъти по конфортни,от твойте,возията също ...изморяват ако минеш 3 пъти по дълъг път..от този с алфата.Поздрави.Незнам защо визираш Мондео като говориш за Мазда
                Mercedes C 200 compressor

Comment

Като чета заглавието на темата, като че ли става въпрос за голямата ми кола - 166-та.
                  Сори, но това са ми асоциациите.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Приятелю,вземи си една Темпра комби 2.0 16винтила и си ти...или примерно Алфа 33 комби...какво им е на тия коли(това сериозно)!

А на майтап-ВЗЕМИ Орела и тва е...
                    Аз лично не бих взел никоя,защото нямам нужда от такава кола,макар че и аз имам семейство,но седана Алфа Ромео 155 ми върши работа...

А сега съвсем сериозно,понеже все пак търсиш съвет-Аз бих взел Маздата от изброените коли(не съм им фен, ама просто съм по-малко фен на останалите).
                    Всеки знае за себе си какво търси.Едни търсят комфорт,други визия,трети возия,четвърти издръжливост,пети мощност,а шестите съвкупност от първите 5...
                    Така че,ако ти знаеш какво търсиш-ще го намериш!
                    sigpic155 1.9 TD,Lancia Lybra 1.9 jtd
                    Ex...
                    Alfa Romeo 155 2.0 8V TS,Alfa Romeo 1.8 8V TS,Fiat tempra

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Като чета заглавието на темата, като че ли става въпрос за голямата ми кола - 166-та.
                      Сори, но това са ми асоциациите.
                      Ама няма комби .
                      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

алфа 33 за семейна кола... и ако недай си боже стане белята да станат на пастет... по-добре не

за семейна кола се взима голямо, с нисък разход и най-вече максимално сигурно !
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Ама няма комби .
                          Ха няма АР 166 комби???
                          Ми тва какво е тогава?????

Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Ами да, защо пък някой от форума да не направи проект 166 SW
                            Иначе и аз съм за вектрата
                            Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

[QUOTE=sheim;759180]
                              Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                              Колега,седалките на мондеото са в пъти по конфортни,от твойте,возията също ...изморяват ако минеш 3 пъти по дълъг път..от този с алфата.Поздрави.Незнам защо визираш Мондео като говориш за Мазда
                              Първо, карал съм много пъти Мондеото на чиято платформа е построена и Мазда 6 (без ламарината, волана, и оформлението на централната конзола всичко им е еднакво, вкл. седалките и таблото), затова говоря за двете като за един и същ автомобил.

Второ, и двете коли не возят по-комфортно от 156-цата, нито са по-удобни като седалки и ергономия (при Мондео/Мазда 6 няма удължена средна част на седалката, която да оказва добра поддръжка на краката и в резултат се изморяваш по-лесно), единствено имат по-големи габарити и повечко пространство.

Трето, покривал съм сходни дистанции (1000 - 1200 км. дневно) с всяка от изброените 3 коли и от 156 слизам най-малко изморен
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
                                Ха няма АР 166 комби???
                                Ми тва какво е тогава?
                                E, Марто откъде го извади туй чудо - като го гледам няма и 1м3 повече от оригинала.
                                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                                sigpic

Comment

Working...
                                X