Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за "Голяма семейна кола" с голям багажник
Collapse
X
-
Извинявай , да не си бот ?
А колкото до Стоян , той кара ЗАЗ-ка ... не 159 и не разбира от големи седалки ...
Марто към какво клониш в избора си ?Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 02:21.145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от jamesdavidso Покажи съобщениеПризнай си, че тайничко мечтаеш да слезеш от тесничката седалка и да се качиш в истинска лимузина...
---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:40 ----------
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеКато сметнеш, че има доволно Е39-ки 2002-ра и 2003та година, чак много дърти е малко пресилено
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...150&f1=details - това съвсем семейно.
Comment
-
Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщениеКато сметнеш, че има доволно Е39-ки 2002-ра и 2003та година, чак много дърти е малко пресиленоGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Според мен няма смисъл да питаш каква кола да вземеш. Всички са еднакви таратайки. Въпрос на късмет. Затова отиваш харесваш си и пробваш, ако ти пасва на карането е твойта. Например на мен японските не са ми удобни, патих си доста с една от най здравите им машини и повече не искам да чуя за джапанки, обаче има хора който не искат пък да чуят за други коли освен за японски.
Братовчет ми си купи опел астра комби на 1 година, вече 2г не е пипнал нищо, колата харчи малко 1.7 дизел е и като цяло е супер доволен от потдръжка и разходи по нея, обаче я продава защото още на 2-рата седмица почна да мрънка колко била дървена, не му е удобна и т.н. все нещо я псува и вече се реши маха я и иска БМВ макар и по старо.
Тъй че от питане смисъл никакъв отивай пробвай и КЪСМЕТ.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеhttp://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...150&f1=details - това съвсем семейно.Last edited by jamesdavidso; d.m.y г., 15:24.
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеМарто към какво клониш в избора си ?
или в краен случай - Астра(лен) модел
Начетох се на какви ли не статии и разни други романи за
всичките японски, скандинавски, и т.н. коли.
Но сега в това състояние (не на духа), в което съм финансово де ,не мога да си позволя да се метна на автомобил носещ бадж на който е изобразено нещо кръстосано със смоци, поглъждащи човеци.
Че те НАИСТИНА гълтат хора, по тукашните подалпийски земи...
Та такаТова, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеНещо Вектра - мектра ще е май...
или в краен случай - Астра(лен) модел
Начетох се на какви ли не статии и разни други романи за
всичките японски, скандинавски, и т.н. коли.
Но сега в това състояние (не на духа), в което съм финансово де ,не мога да си позволя да се метна на автомобил носещ бадж на който е изобразено нещо кръстосано със смоци, поглъждащи човеци.
Че те НАИСТИНА гълтат хора, по тукашните подалпийски земи...
Та такаLast edited by qpwo; d.m.y г., 23:34.sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
От вчера съм собственик на това...
След дълго, досадно, отвращаващо и изнервящо обикаляне по автокъщи, частни собственици, шоурумове и т.н.
На нищо читаво не попаднах , нагледах се на какво ли не... и наслушах се на какви ли не цени и др.
Вчера сутринта, съвсем случайно попаднах на това моторно превозно средство и то е -
Мазда 6 2,0 Цди Спорт Комби
121 конски сили , 2005 година производство. Със всичките екстри, само без кожени седалки.
1-ви собственик на 91113 хил .КМ има съвсем леки козметично-епилационни забележки, които ще бъдат премахнати в БГ!
С една дума, точно това ми отговаряше на критерийте: като - семейни, багажни, така и джобни...
Ха да ми е честитоТова, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от jamesdavidso Покажи съобщениеПризнай си, че тайничко мечтаеш да слезеш от тесничката седалка и да се качиш в истинска лимузина...мислиш ли ?
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеСлед дълго, досадно, .......
Поздрави .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеДа ти е честита Колега . Дано предния собственик да се е отнасял с нея така ти ще се отнасяш и да те радва дълги години и много хиляди безаварийни километри .
Поздрави .
Абе отнасял се е що годе - добре човека,
някакъв професор по математика бил във Виенския
Университет
Естествено ще се грижа добре за колата!Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщениеБлагодаря ти за пожеланието колега!
Абе отнасял се е що годе - добре човека,
някакъв професор по математика бил във Виенския
Университет
Естествено ще се грижа добре за колата!
Интелигентен човек е бил , значи трябва да е ОК автомобила.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment