Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за "Голяма семейна кола" с голям багажник

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз малко като Офтопик се явявам, но моето предложение е :
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...287&f1=details
    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

[QUOTE=RPWWD;759295]
      Първоначално публикувано от sheim Покажи съобщение

Първо, карал съм много пъти Мондеото на чиято платформа е построена и Мазда 6 (без ламарината, волана, и оформлението на централната конзола всичко им е еднакво, вкл. седалките и таблото), затова говоря за двете като за един и същ автомобил.

Второ, и двете коли не возят по-комфортно от 156-цата, нито са по-удобни като седалки и ергономия (при Мондео/Мазда 6 няма удължена средна част на седалката, която да оказва добра поддръжка на краката и в резултат се изморяваш по-лесно), единствено имат по-големи габарити и повечко пространство.

Трето, покривал съм сходни дистанции (1000 - 1200 км. дневно) с всяка от изброените 3 коли и от 156 слизам най-малко изморен
      Не мисля да споря с теб колега,всеки си има становище...и двете коли ми бяха в гаража(алфата до скоро)и то доста.Нямат база за сравнение,по простата причина че са ориентирани за съвсем различни категории хора и потребности..но да не осирам на колегата темата.
      Иначе съм с двете ръце за Вектрата
      Mercedes C 200 compressor

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
        Аз малко като Офтопик се явявам, но моето предложение е :
        http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...287&f1=details
        на тезиса интериора е разкошен, но екстериора (и по-точно предницата) е покъртително, ужасаващо и обидно грозен...

не бих возил детето си в толкова грозен автомобил за да не става обект на подигравки (това в кръга на шегата естествено)

и пак повтарям, невероятния интериор почти компенсира колко е грозна...
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
          на тезиса интериора е разкошен, но екстериора (и по-точно предницата) е покъртително, ужасаващо и обидно грозен...

не бих возил детето си в толкова грозен автомобил за да не става обект на подигравки (това в кръга на шегата естествено)

и пак повтарям, невероятния интериор почти компенсира колко е грозна...
          Освен Офтопика на Ичкин,
          И твоя, колата е чудна, наистина! Возил съм се в такъв Тезис, ама нЪл' не е комби, та за къв' Семеен автомобил става туй??
          Имам предвид - С голям багажник , за да поставя такава решетка зад облекалките на задните седалки, за да може Песа ми да си джавка отзад на воля, а не както сега - да ми се навира в краката при педалите и лоста и то по време на движение...как се навира между шамарите само...
          Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от Mapтo Покажи съобщение
            Освен Офтопика на Ичкин,
            И твоя, колата е чудна, наистина! Возил съм се в такъв Тезис, ама нЪл' не е комби, та за къв' Семеен автомобил става туй??
            Имам предвид - С голям багажник , за да поставя такава решетка зад облекалките на задните седалки, за да може Песа ми да си джавка отзад на воля, а не както сега - да ми се навира в краката при педалите и лоста и то по време на движение...как се навира между шамарите само...
            Взимай някой опелски караван и да не ти пука, тъкмо после лесно ще го развържеш в Майна таун, че на бай Ганьо като му покажеш задрасканата емблема и се подмокря
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Преди малко ми предложиха на много добра цена
              Нисан Примера травелер(комби)1,9 120к.с.
              Само на 102 000 Км. Първи собственик
              С всички възможни екстри , като климатроник, подгряващи
              седалки, камера за задно виждане и т.н.
              Та кажете ми как ви се струва тая кола, ако имате преки наблюдения върху тоя модел, каквито аз нямам.
              Благодаря ви
              Поздрави

Comment

Една моя клиентка го караше от чисто нов до към 100 000 км. само че 1.8 бензин .
                Доста поседя по сервизите тая кола ...
                Може да не е попаднала на кола , или може би щото е жена и всички дупки бяха нейни ...
                П.П.
                Ако не се лъжа това 1.9 е ДЦИ мотор и май е френски ( Ситроен ) .
                Last edited by tokata_pz_flex; d.m.y г., 17:55.
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Преди малко ми предложиха на много добра цена
                  Нисан Примера травелер(комби)1,9 120к.с.
                  Само на 102 000 Км. Първи собственик
                  С всички възможни екстри , като климатроник, подгряващи
                  седалки, камера за задно виждане и т.н.
                  Та кажете ми как ви се струва тая кола, ако имате преки наблюдения върху тоя модел, каквито аз нямам.
                  Благодаря ви
                  Поздрави
                  За последната Примера ли иде реч? Ако е за нея бягай далече! Не ти трябва тоя барангоч!
                  sigpic33201
                  930 Quattroporte

Comment

Е не е чак толкоз "последна"
                    - 2005 -та модел Дизел.
                    На Рено бил двигателя...
                    Доста икономичен - 5,0 литра на магистралата при 120 км/ч
                    а при 130 км/ч 5,8 литра

Comment

Е не е чак толкоз "последна"
                      - 2005 -та модел Дизел.
                      На Рено бил двигателя...
                      Доста икономичен - 5,0 литра на магистралата при 120 км/ч
                      а при 130 км/ч 5,8 литра

Бягай колкото се може по-бързо - тоя модел не струва, дори и без пари да ти го дават.

Не, по-скоро и пари кеш а ти дават с Примерата, пак не си струва. Те затова и доста преждевременно спряха производството през 2007 г., щото тоя модел нанесе щесток удар по реномето на Нисан. Обикновено жизнения цикъл на една кола е 8-9 години, Примерата е спряха още след 5. И името Примера беше толкова компрометирано, че даже не извадиха и наследник.
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Рено двигател е .
                        Last edited by BaiJedi; d.m.y г., 18:17. Основание: Правопис
                        sigpic33201
                        930 Quattroporte

Comment

Момчета, ще ви послушам! Благодаря ви за точните и достатъчно-говорещите мнения.
                          А и като бях в автокъщата получих като друго предложение, след като отпадна това с Нисана .. Следното -
                          http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=4

Абсолютно същия цвят и технически параметри и пак на отлична цена..
                          Нека да ви чуя , вече ще умувам
                          Мерси за пореден път...

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
                            Една моя клиентка го караше от чисто нов до към 100 000 км. само че 1.8 бензин .
                            Доста поседя по сервизите тая кола ...
                            Може да не е попаднала на кола , или може би щото е жена и всички дупки бяха нейни ...
                            П.П.
                            Ако не се лъжа това 1.9 е ДЦИ мотор и май е френски ( Ситроен ) .
                            Рено е колега. С нисан са дупе и гащи .

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                              Рено е колега. С нисан са дупе и гащи .
                              Помня , че беше някакъв френски ...
                              145 1.6 ТС '97 ех.
                              145 1.9 JTD '00
                              307 CC 2.0 '04

Comment

Много е трудно да си избираш измежду грозни автомобили.
                                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X