If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Първо, карал съм много пъти Мондеото на чиято платформа е построена и Мазда 6 (без ламарината, волана, и оформлението на централната конзола всичко им е еднакво, вкл. седалките и таблото), затова говоря за двете като за един и същ автомобил.
Второ, и двете коли не возят по-комфортно от 156-цата, нито са по-удобни като седалки и ергономия (при Мондео/Мазда 6 няма удължена средна част на седалката, която да оказва добра поддръжка на краката и в резултат се изморяваш по-лесно), единствено имат по-големи габарити и повечко пространство.
Трето, покривал съм сходни дистанции (1000 - 1200 км. дневно) с всяка от изброените 3 коли и от 156 слизам най-малко изморен
Не мисля да споря с теб колега,всеки си има становище...и двете коли ми бяха в гаража(алфата до скоро)и то доста.Нямат база за сравнение,по простата причина че са ориентирани за съвсем различни категории хора и потребности..но да не осирам на колегата темата.
Иначе съм с двете ръце за Вектрата
на тезиса интериора е разкошен, но екстериора (и по-точно предницата) е покъртително, ужасаващо и обидно грозен...
не бих возил детето си в толкова грозен автомобил за да не става обект на подигравки (това в кръга на шегата естествено)
и пак повтарям, невероятния интериор почти компенсира колко е грозна...
Освен Офтопика на Ичкин,
И твоя, колата е чудна, наистина! Возил съм се в такъв Тезис, ама нЪл' не е комби, та за къв' Семеен автомобил става туй??
Имам предвид - С голям багажник , за да поставя такава решетка зад облекалките на задните седалки, за да може Песа ми да си джавка отзад на воля, а не както сега - да ми се навира в краката при педалите и лоста и то по време на движение...как се навира между шамарите само...
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Освен Офтопика на Ичкин,
И твоя, колата е чудна, наистина! Возил съм се в такъв Тезис, ама нЪл' не е комби, та за къв' Семеен автомобил става туй??
Имам предвид - С голям багажник , за да поставя такава решетка зад облекалките на задните седалки, за да може Песа ми да си джавка отзад на воля, а не както сега - да ми се навира в краката при педалите и лоста и то по време на движение...как се навира между шамарите само...
Взимай някой опелски караван и да не ти пука, тъкмо после лесно ще го развържеш в Майна таун, че на бай Ганьо като му покажеш задрасканата емблема и се подмокря
Преди малко ми предложиха на много добра цена Нисан Примера травелер(комби)1,9 120к.с.
Само на 102 000 Км. Първи собственик
С всички възможни екстри , като климатроник, подгряващи
седалки, камера за задно виждане и т.н.
Та кажете ми как ви се струва тая кола, ако имате преки наблюдения върху тоя модел, каквито аз нямам.
Благодаря ви
Поздрави
Една моя клиентка го караше от чисто нов до към 100 000 км. само че 1.8 бензин .
Доста поседя по сервизите тая кола ...
Може да не е попаднала на кола , или може би щото е жена и всички дупки бяха нейни ...
П.П.
Ако не се лъжа това 1.9 е ДЦИ мотор и май е френски ( Ситроен ) .
Преди малко ми предложиха на много добра цена Нисан Примера травелер(комби)1,9 120к.с.
Само на 102 000 Км. Първи собственик
С всички възможни екстри , като климатроник, подгряващи
седалки, камера за задно виждане и т.н.
Та кажете ми как ви се струва тая кола, ако имате преки наблюдения върху тоя модел, каквито аз нямам.
Благодаря ви
Поздрави
За последната Примера ли иде реч? Ако е за нея бягай далече! Не ти трябва тоя барангоч!
Е не е чак толкоз "последна"
- 2005 -та модел Дизел.
На Рено бил двигателя...
Доста икономичен - 5,0 литра на магистралата при 120 км/ч
а при 130 км/ч 5,8 литра
Е не е чак толкоз "последна"
- 2005 -та модел Дизел.
На Рено бил двигателя...
Доста икономичен - 5,0 литра на магистралата при 120 км/ч
а при 130 км/ч 5,8 литра
Бягай колкото се може по-бързо - тоя модел не струва, дори и без пари да ти го дават.
Не, по-скоро и пари кеш а ти дават с Примерата, пак не си струва. Те затова и доста преждевременно спряха производството през 2007 г., щото тоя модел нанесе щесток удар по реномето на Нисан. Обикновено жизнения цикъл на една кола е 8-9 години, Примерата е спряха още след 5. И името Примера беше толкова компрометирано, че даже не извадиха и наследник.
Момчета, ще ви послушам! Благодаря ви за точните и достатъчно-говорещите мнения.
А и като бях в автокъщата получих като друго предложение, след като отпадна това с Нисана .. Следното - http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=4
Абсолютно същия цвят и технически параметри и пак на отлична цена..
Нека да ви чуя , вече ще умувам
Мерси за пореден път...
Една моя клиентка го караше от чисто нов до към 100 000 км. само че 1.8 бензин .
Доста поседя по сервизите тая кола ...
Може да не е попаднала на кола , или може би щото е жена и всички дупки бяха нейни ...
П.П.
Ако не се лъжа това 1.9 е ДЦИ мотор и май е френски ( Ситроен ) .
Много е трудно да си избираш измежду грозни автомобили.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment