Може и бобец със наденичка вътре. По-добре тропс къща. Пак толкова пари, но поне е храна за разлика от лайната в МакДоналдс. Жалко е, че заприличваме на ограничените и прости американци, за които скапаните бургери са връх в кулинарното изкуство.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купувате си от Макдоналдс Happy Meal напролет - без проблем си го ядете наесен!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеМоже и бобец със наденичка вътре. По-добре тропс къща. Пак толкова пари, но поне е храна за разлика от лайната в МакДоналдс. Жалко е, че заприличваме на ограничените и прости американци, за които скапаните бургери са връх в кулинарното изкуство.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
-
Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщениеЕ, Макдоналдс е марка която е известна и се рекламира, а в съвременното общество май най-добро е това, което се рекламира.
Абсолютно. И това също е доказателство, че заприличваме на глупавите американци.......Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА да засмучеш парче сланина с кожата къф кеф, малиии...
п.с. Нали не си мислите, че ядете по-здравословни храни купени от кварталния супермаркет???Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА да засмучеш парче сланина с кожата къф кеф, малиии...
п.с. Нали не си мислите, че ядете по-здравословни храни купени от кварталния супермаркет???
Не говоря за кренвиршите от 2 лева.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Абе ако тръгнем да мислим и ядем здравословно трябва само трева да пасем... Мак Доналдс е ясно че не е полезно, мисля че няма човек който да яде от там и да не го знае, но на хората им е вкусно и се консумира стабилно- факт затова е и толкова развито. А и както каза Стоян е удобно, не се сещам за друг фаст фууд от който може да си пазариш в движение. На мен не ми е любимо, но веднъж дваж в месеца си го позволявам, най-вече когато пътувам към Бургас или София на магистралата винаги отбивам ако не за хапване то поне за един шейк или сладолед- те са ми най-любими.
п.с. Вива ла ГМО ала Стара ПланинаAlfa Romeo 147 "Selespeed"
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеАбе вредно-невредно,ям каквото ми се яде,за къде да се пазя?!Пък и 2012 идва така че се в г*з-хахахаAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеОпределено са по-малко вредни от Макдоналдс,
Не говоря за кренвиршите от 2 лева.
Изобщо ако знаете какво има в месните продукти - няма и да ги погледнете на щанда - дори и привидно чистото месо .
Както каза Bobi_33 - да е жива и здрава баба на село да гледа добичета , че да знаем ,че хапваме прасешко натурално .
Иначе всички тъпчем дюнери и джобове ама Макдоналд нееее - анататема нали ?
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеХващаш за Хималаите да се вредиш за ноевия ковчег. Аз другия месец тръгвамAlfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Абе болна тема ми е, щот' не съм се заженил и няма кой да ми готви ...
Та ... и аз си хапвам, удобно е, ама си предпочитам манджата ... Писна ми от сухо ... било то пици, сандвичи, макдоналдси или квото и да е там ...
А ми е интересно другото ... някой пробвал ли е да яде вчерашен сандвич от макдоналдс ?
Не знам колко дълго се запазва, ама 1 ден е достатъчен да стане отвратителен ...„За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек
Comment
-
Аз не си правя тия експерименти. Зъболекарите поскъпнаха много в последно време.
Няма по-хубаво от готвеното. А в нашата кухня (българската) си имаме толкова богат избор на хубави манджи, че викам "да го духат Хамериканците". Не ние от тях трябва да копираме, а обратно - те да научат нещо от нас.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Това чудо макдоналдс няма събаряне ,тва е империя !!! Квото и да ги приказват и тестове да правят пак ще им ядат гадостите на поразия. Нямам наблюдения в БГ колко се яде в макдоналдса ,но тука в Англията е просто някакво чууудо. Няма макдоналдс пред ,който да няма опашка поне от 30 човека и това в не пиковете часове ,а и на това отгоре макдоналдси на всяка крачка тука. От известно време на Англичаните (или това което е останало от тях) им викам Макдоналдс Поколението. В БГ срещичките се правят по кафенета ,паркове и градинки ,а тука в макдоналдс и събуей. А за другите заведения за бързо хранене като Фейвърит Чикен ,КФС и всичките китайски ,индийски ,арабски и др. тейк-ауей местенца да не отварям дума.
Пазете си здравето и не яжте боклуци ежедневно.Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
Comment