Известие

Collapse
No announcement yet.

Купувате си от Макдоналдс Happy Meal напролет - без проблем си го ядете наесен!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Може и бобец със наденичка вътре. По-добре тропс къща. Пак толкова пари, но поне е храна за разлика от лайната в МакДоналдс. Жалко е, че заприличваме на ограничените и прости американци, за които скапаните бургери са връх в кулинарното изкуство.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
      Може и бобец със наденичка вътре. По-добре тропс къща. Пак толкова пари, но поне е храна за разлика от лайната в МакДоналдс. Жалко е, че заприличваме на ограничените и прости американци, за които скапаните бургери са връх в кулинарното изкуство.
      Е, Макдоналдс е марка която е известна и се рекламира, а в съвременното общество май най-добро е това, което се рекламира.
      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
        Е, Макдоналдс е марка която е известна и се рекламира, а в съвременното общество май най-добро е това, което се рекламира.

Абсолютно. И това също е доказателство, че заприличваме на глупавите американци.......

Comment

А да засмучеш парче сланина с кожата къф кеф, малиии...

п.с. Нали не си мислите, че ядете по-здравословни храни купени от кварталния супермаркет???
          Last edited by Доко; d.m.y г., 00:28.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение

п.с. Нали не си мислите, че ядете по-здравословни храни купени от кварталния супермаркет???
            Естествено, затова да е жива и здрава баба на село....

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение

Определено са по-малко вредни от Макдоналдс,
              Не говоря за кренвиршите от 2 лева.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Абе вредно-невредно,ям каквото ми се яде,за къде да се пазя?!Пък и 2012 идва така че се в г*з-хахаха
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

Абе ако тръгнем да мислим и ядем здравословно трябва само трева да пасем... Мак Доналдс е ясно че не е полезно, мисля че няма човек който да яде от там и да не го знае, но на хората им е вкусно и се консумира стабилно- факт затова е и толкова развито. А и както каза Стоян е удобно, не се сещам за друг фаст фууд от който може да си пазариш в движение. На мен не ми е любимо, но веднъж дваж в месеца си го позволявам, най-вече когато пътувам към Бургас или София на магистралата винаги отбивам ако не за хапване то поне за един шейк или сладолед- те са ми най-любими.

п.с. Вива ла ГМО ала Стара Планина
                  Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                    Абе вредно-невредно,ям каквото ми се яде,за къде да се пазя?!Пък и 2012 идва така че се в г*з-хахаха
                    Хващаш за Хималаите да се вредиш за ноевия ковчег. Аз другия месец тръгвам

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Определено са по-малко вредни от Макдоналдс,
                      Не говоря за кренвиршите от 2 лева.
                      А щото в луканката за 3лв има месо ли ?

Изобщо ако знаете какво има в месните продукти - няма и да ги погледнете на щанда - дори и привидно чистото месо .

Както каза Bobi_33 - да е жива и здрава баба на село да гледа добичета , че да знаем ,че хапваме прасешко натурално .
                      Иначе всички тъпчем дюнери и джобове ама Макдоналд нееее - анататема нали ?
                      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                        Хващаш за Хималаите да се вредиш за ноевия ковчег. Аз другия месец тръгвам
                        Дам,аз ся ще и правя тест драйв на 155-цата до Хасково,и после почвам полека да се стягам за път
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

Абе болна тема ми е, щот' не съм се заженил и няма кой да ми готви ...
                          Та ... и аз си хапвам, удобно е, ама си предпочитам манджата ... Писна ми от сухо ... било то пици, сандвичи, макдоналдси или квото и да е там ...
                          А ми е интересно другото ... някой пробвал ли е да яде вчерашен сандвич от макдоналдс ?
                          Не знам колко дълго се запазва, ама 1 ден е достатъчен да стане отвратителен ...
                          „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Да,аз съм пробвал да ям снощен чийзбургер-кюфтето беше станало на камък-направо го хвърлих
                            Alfa 155 1.7,1.8 ex
                            Alfa 166 2.4 3 ex
                            155 1.8 MY 95 sport

Comment

Аз не си правя тия експерименти. Зъболекарите поскъпнаха много в последно време.

Няма по-хубаво от готвеното. А в нашата кухня (българската) си имаме толкова богат избор на хубави манджи, че викам "да го духат Хамериканците". Не ние от тях трябва да копираме, а обратно - те да научат нещо от нас.

Comment

Това чудо макдоналдс няма събаряне ,тва е империя !!! Квото и да ги приказват и тестове да правят пак ще им ядат гадостите на поразия. Нямам наблюдения в БГ колко се яде в макдоналдса ,но тука в Англията е просто някакво чууудо. Няма макдоналдс пред ,който да няма опашка поне от 30 човека и това в не пиковете часове ,а и на това отгоре макдоналдси на всяка крачка тука. От известно време на Англичаните (или това което е останало от тях) им викам Макдоналдс Поколението. В БГ срещичките се правят по кафенета ,паркове и градинки ,а тука в макдоналдс и събуей. А за другите заведения за бързо хранене като Фейвърит Чикен ,КФС и всичките китайски ,индийски ,арабски и др. тейк-ауей местенца да не отварям дума.
                                Пазете си здравето и не яжте боклуци ежедневно.
                                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                                sigpic
                                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Working...
                                X