Известие

Collapse
No announcement yet.

Купувате си от Макдоналдс Happy Meal напролет - без проблем си го ядете наесен!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Оф, американци

Направо ги съжалявам, горкичките. Системата за контрол над масите в тая държава е изключително ефективна. Промиват им мозъците чрез медиите, тровят ги с гадни храни. Американската мечта е абсолютното средство за контрол - седиш си вкъщи след работа, тъпчеш се пред телевизора и скандираш заедно с идиота по новините - "гадни талибани!!" Тва е същото като изборите в България - цигани и кебабчета -> мандата е сигурен.

Списък с най-дебелите хора на планетата:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...eaviest_people

Всички са американци, само един е мексиканец. Познайте къде е живял - да в САЩ. Ето какво е казал самия той:

"Life in the US is like that. You just go from your desk to your car. I used to drive my car to and from work, so I didn't get any exercise"
    Last edited by sa6o_roman; d.m.y г., 05:01.
    по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
      Това чудо макдоналдс няма събаряне ,тва е империя !!! Квото и да ги приказват и тестове да правят пак ще им ядат гадостите на поразия. Нямам наблюдения в БГ колко се яде в макдоналдса ,но тука в Англията е просто някакво чууудо. Няма макдоналдс пред ,който да няма опашка поне от 30 човека и това в не пиковете часове ,а и на това отгоре макдоналдси на всяка крачка тука. От известно време на Англичаните (или това което е останало от тях) им викам Макдоналдс Поколението. В БГ срещичките се правят по кафенета ,паркове и градинки ,а тука в макдоналдс и събуей. А за другите заведения за бързо хранене като Фейвърит Чикен ,КФС и всичките китайски ,индийски ,арабски и др. тейк-ауей местенца да не отварям дума.
      Пазете си здравето и не яжте боклуци ежедневно.
      Да не забравиш класиката - Burger King

Кофти е наистина... някви затлъстели момиченца... чакат на опашка за 5 шейка и 10 бургера...

Явно при тях това е начина на живот. Тук се свежда до бутилка Jаck + 5 RedBull-a на промоция....

Comment

А, то ние пък сме много умни тука, като гледам какви тикви ходят по улиците, как се кара, как живее масовият българин, каква музика слуша и т.н., честно казано си мисля, че сме най тъпата нация, то ясно, че не сме, ама нещо почнах да се съмннявам.
        А за затлъстелите-ми и ние сме тръгнали натам
        Last edited by fred; d.m.y г., 10:14.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Е направих опит да перефразирам.... с "промоцията"
          Гомно да е - на промоция да е

Българите сме изключително тъпо племе..... ( яд ме е много!!!! )

Comment

Всеки сам избира какво да слага в устата си.
            На някой му харесва на друг не затова има и различни видове заведения.
            Точно това клипче с експеримента съм го гледала и не ме е отказало от картофките
            Last edited by Mirela; d.m.y г., 10:08.
            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Ето още една причина, поради която да ме кефят италианците:
              2004-та година в Беневенто изтипосаха един единствен Макдоналдс, при което се очаровах от реакцията на местните-там влизаха не повече от 2,3-ма човека на ден(които дори не бяха италианци).
              Самите италианци са доста негативно настроени към Америка и нейния манипулативно-промивателен апарат, а още повече към извращенията, които натресоха в хранителната индустрия и които заринаха цял свят.
              Та поработи въпросния Макдоналдс месец-два и го закриха
              Ама хич не са глупави жабарите

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
              Втора национална среща на 155

Comment

Никой не може да убеди хората,които сами не искат да бъдат убедени.
                Те сами си решават в какво да вярват. Не се и опитвайте да ги убеждавате.Казвайте как стоят нещата, не ги подценявайте, все някой ще разбере и сам ще си вземе решението
                Което е напълно достатъчно, един човек - един, не е малко
                Ясно, че не можем съвсем да спрем да пазаруваме, да се откажем от всички удобства . Въпросът е да изберем най-малкото зло от всички предлагани злини. Трябва да се информираме, разсъждаваме и правим обмислени покупки и т.н
                С много хора съм говорила по въпроса за "боклуците", досега не съм срещнала някой, който за един ден да си е избил навиците, трудно е да не посегнеш към нещо, на което от дете си се "наслаждавал"...
                Просто няма мигновена промяна, градено с години съзнание ,се променя с години.Но веднъж възпитано в принципите на промяната, всяка следваща отнема все по-малко време
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                  Ето още една причина, поради която да ме кефят италианците:
                  2004-та година в Беневенто изтипосаха един единствен Макдоналдс, при което се очаровах от реакцията на местните-там влизаха не повече от 2,3-ма човека на ден(които дори не бяха италианци).
                  Самите италианци са доста негативно настроени към Америка и нейния манипулативно-промивателен апарат, а още повече към извращенията, които натресоха в хранителната индустрия и които заринаха цял свят.
                  Та поработи въпросния Макдоналдс месец-два и го закриха
                  Ама хич не са глупави жабарите

А сега така ли ?
                  Защото аз познавам доста италианци и определено не е така...
                  .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Специално за макдонълдс... посещавам го един път на 1-2 месеца... за разнообразие малко. Харесва ми, но 1-во не се наяждам, 2-ро ми е ясно каква храна продават там.

Това не значи, обаче, че ям кой зне колко здравословна храна....
                    Принципно даже не смятам, че Българската кухня не е от най здравословните.

Comment

нещо се дублира....

Comment

Аз тези закусвални не ги харесвам въобще, а любимата ми храна е хамбургери и др. такива сухоежбини(пица,дюнер,хот-дог).Здравословно и да искаш да живееш , неможеш.Жена ми завърши екология и от нея знам , че дори да се посадиш в земята и да караш само на дъжд няма да живееш здравословно.До такава степен сме замърсили земята , че и това не е здравословния начин на живот.
                        Един ден заведох каката в макдоналдс и когато и подадоха детското меню (шарена кутия с играчка) тя засия.Добре , че хапна два пъти от хамбургера и го остави, защото когато го разтворих вътре имаше едно пакетче майонеза.За голямо съжаление наблюдавам, че е станала нова мода и то не отскоро:спира кола до детската площадка , от нея слиза дете и майката гордо излиза с плик на макдоналдс.
                        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

съжалявам
                          Last edited by renyx; d.m.y г., 11:55.

Comment

стана фал
                            Last edited by renyx; d.m.y г., 11:54.

Comment

Най-малко ведъж седмично си хапвам в Макдоналдс с дъщеря ми, храната си е ок, някои хора по цял ден се занимават с глупости . . Големите винаги ги мразят и плюят, така е с Макдоналдс, Метро, Майкрософт и т.н. Не се връзвайте, няма нищо случайно
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Говорим за здравословна храна... а не дали са големи и дали ги мразят...
                                Дюнерджийте не са големи, но не са и здраволсовни храните им, нали ?

Comment

Working...
                                X