Известие

Collapse
No announcement yet.

Купувате си от Макдоналдс Happy Meal напролет - без проблем си го ядете наесен!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Tо да почнем оттам, че са нечистоплътници дюнерджиите... останалото е просто без значение, на фона на това. Само като видиш как пипат още 1000 неща, докато ти пипат и съставките на дюнера с голи ръце, може да ти призлее, а някой инспектор от РИОКОЗ за по-малко от 5 мин сигурно 10 акта може да му състави...
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

вкусът е субективно нещо

понякога желая да хапна френска кухня, понякога бързотиите от макдоналдс

и за мен хората, които мразят черен шоколад са ненормалници, но това не ги прави ненормалници
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
        Не се и опитвайте да ги убеждавате.Казвайте как стоят нещата, не ги подценявайте, все някой ще разбере и сам ще си вземе решението
        Абсолютно съм съгласен, че на човек няма смисъл да втълпяваш/натрапваш мнение, достатътчно е да изразиш твоето и ако има кой да чуе...толкова по-добре за него. Друг е момента, с който ще успееш да го заинтригуваш с твоето мнение.
        Друг мега продукт, който тотално съм отказал, това е Кока Кола. Нескромничко, но намерих подход, с който има няколко потенциално отказали газираната напитка. Какъв е той? Съдържанието на захари в 200/250мл течност е около 30г/по спомен/. На пръв поглед, какво са 30г захар? Никакво количество. Но представяйки си, че в една чаша Кока Кола се съдържат 12 пакетчета захар за кафе от по 2,5г, картинката става грозна. Пием 2-ра чашка и вече сме погълнали 24 пакетчета захар.
        sigpic
        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Тук стана все едно ми обяснявате колко е хубава чалгата и как като болшинството я яде била страхотна или разбираш ли немските коли били много здрави и трябва да си купя такава, защото болшинството мислят, че по-убаво нема. Да всеки има право на избор, аз съм направил моят.

Comment

При всички случаи е по-добре да ядеш в М, отколкото да пушиш цигари и да пиеш ракия. На фона на мръсотията, в която живеем, боклуците дето ги ядем, пием и дишаме, цигарите, ракийката и др. лайнца ми се вижда смешно да разсъждавам колко е вредно да изям един пилешки бургер. То ако става въпрос само да живееш в голям град ти стига . .
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

А някои от тук здравословно-хранещите се може ли да даде определение що е то здравословната храна, и редовно ли я консумират в здравословния и вид. Примерно от колко години не са вкусвали сол и захар, като изобщо няма да засягам алкохола и цигарите (те неутрализират вредните съставки в чизбургера и макфиша), Кремиковци и Лукойл, старите автомобили и Трабантите. Та к'во викате- друго си е за закуска една мазна бългаска баничка с боза, или напоени в олио пържени мекици, а на обед става интересно ако трябва да се храниш на крак. Та в крайна сметка май МакДонълдс е виновен за лошото здравословно състояние и затлъстяването у подрастващите. Аз лично не се заблуждавам, че това което консумирам в настоящата атмосфера и среда от търговската мрежа и заведения е по-добро от МакДонълдс

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                А някои от тук здравословно-хранещите се може ли да даде определение що е то здравословната храна, и редовно ли я консумират в здравословния и вид. Примерно от колко години не са вкусвали сол и захар, като изобщо няма да засягам алкохола и цигарите (те неутрализират вредните съставки в чизбургера и макфиша), Кремиковци и Лукойл, старите автомобили и Трабантите. Та к'во викате- друго си е за закуска една мазна бългаска баничка с боза, или напоени в олио пържени мекици, а на обед става интересно ако трябва да се храниш на крак. Та в крайна сметка май МакДонълдс е виновен за лошото здравословно състояние и затлъстяването у подрастващите. Аз лично не се заблуждавам, че това което консумирам в настоящата атмосфера и среда от търговската мрежа и заведения е по-добро от МакДонълдс
                Не гарантирам, че се храня 100% здравословно, но не приемам и съвети относно хранене от хора, на които талията им е по-голяма от гръдната обиколка.

Comment

Аааа, тамън го рекна бат Доко, баш тъй . .
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Не знам дали дюнерджиите са нечистоплътни или не, но от дюнер и китайско никога не съм се натравял, докато от скъпи и префурцунени ресторанти да.А в Париж такива ресторанти съм виждал, френски,не арабски или индийски например, че се чудя кой би влязъл вътре, в София подобни не съм виждал, говоря за външен вид и обстановка.
                    А Макдоналдса, че е нездравословен не, е, но това важи за вафлите, ядките и много други неща, да не забравяме, че реакциите срещу МАк Доналдса са и на базата на антиамериканските настроения.
                    Last edited by fred; d.m.y г., 14:28.
                    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                    Нагоре по стълбата, която води надолу
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                      Не гарантирам, че се храня 100% здравословно, но не приемам и съвети относно хранене от хора, на които талията им е по-голяма от гръдната обиколка.
                      Аз съвети не давам, мисля различаваш лично независимо мнение
                      Интересно как позна, че имам проблем с талията, я кажи и числата за джакпота, че не ми достигат към 350000....

Comment

Аз съвети не давам, мисля различаваш лично независимо мнение
                        Интересно как позна, че имам проблем с талията, я кажи и числата за джакпота, че не ми достигат към 350000....
                        6,14,24,37,48,49 - лошото е, че го удариха онзи ден.

Не съм казал, че точно теб визирам! Но тезата да се защитава фаст фудс и полуфабрикатите и да се изтъкват като не по-малко отровни/нездравослобно от сготвена и подбрана храна е меко казано неприемлива за мен. Да не говорим за споменатите от теб сол и захар. Много е тънка границата между здравословно и отровно, но няма разлика между отровно и отровно.
                        Last edited by MrX; d.m.y г., 14:45.

Comment

6,14,24,37,48,49 - лошото е, че го удариха онзи ден.
                          Шегувам се, вече намерих..

Не съм казал, че точно теб визирам! Но тезата да се защитава фаст фудс и полуфабрикатите и да се изтъкват като не по-малко отровни/нездравослобно от сготвена и подбрана храна е меко казано неприемлива за мен. Да не говорим за споменатите от теб сол и захар. Много е тънка границата между здравословно и отровно, но няма разлика между отровно и отровно.
                          А имаме ли избор ? Аз не защитавам МакДонълдс, но не виждам от къде мога да си доставя някаква що-годе нормална храна ! Или да почвам да купувам прасета и да си ги пакетирам във фризера ! Ами ако са хранени с МакДонълдс ? После трябва и на пържоли да ги правя ! А за здравословното хранене не е нужно някой да убеждава друг, просто няма смисъл, работата е малко - "Не ще мляко с ориз, иска ориз с мляко". Явно не различаваш иронията още от първия ми пост
                          Last edited by Доко; d.m.y г., 15:16.

Comment

E без да си маняк, това, което ти си купиш и приготвиш винаги е по здравословно от вече обработеното и готово.Та просто малко почеве време за готвене.не че е възможно само това да се яде, но просто може да се намалят доказано вреди храни.
                            Last edited by fred; d.m.y г., 16:12.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Това с готвенето едно на ръка, и второ - ако имаш някаква рода или близки, от които можеш здравословни неща да добараш - още по-хубаво. Аз от средата на юли до сега - домати, чушки, люти чушки, краставици, ябълки, круши, не съм купил и половин кг от магазина или пазара. Последният път дори имаше и малко смокини. Зеленчукът от двора на родителите на жената, плодовете от вилата на родители ми и... само малко диня и пъпеш си позволих да купувам, наред с месото, млечните продукти и хляба. Че дори и последното сирене, което купих, беше директно от мандра, и то от сигурни хора - разликата във вкуса е огромна, сравение с тия "сирена", дето красят хладилниците на суперите...

И като знам разликата между домашно приготвеното, при това със суровина, която е домашна-чиста-проверена, и готовото в заведения - нека всеки, който ми обяснява, че това по Макдоналдс и ресторантите не било вредно, да дойде да ми го обясни отново, ще го слушам/чета с крайно голям интерес...
                              Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                                ако имаш някаква рода или близки, от които можеш здравословни неща да добараш - още по-хубаво. ...
                                Ами ако нямаш рода или близки от които можеш здравословни неща да добараш, к'во пра'им ?

Comment

Working...
                                X