Tо да почнем оттам, че са нечистоплътници дюнерджиите... останалото е просто без значение, на фона на това. Само като видиш как пипат още 1000 неща, докато ти пипат и съставките на дюнера с голи ръце, може да ти призлее, а някой инспектор от РИОКОЗ за по-малко от 5 мин сигурно 10 акта може да му състави...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купувате си от Макдоналдс Happy Meal напролет - без проблем си го ядете наесен!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеНе се и опитвайте да ги убеждавате.Казвайте как стоят нещата, не ги подценявайте, все някой ще разбере и сам ще си вземе решението
Друг мега продукт, който тотално съм отказал, това е Кока Кола. Нескромничко, но намерих подход, с който има няколко потенциално отказали газираната напитка. Какъв е той? Съдържанието на захари в 200/250мл течност е около 30г/по спомен/. На пръв поглед, какво са 30г захар? Никакво количество. Но представяйки си, че в една чаша Кока Кола се съдържат 12 пакетчета захар за кафе от по 2,5г, картинката става грозна. Пием 2-ра чашка и вече сме погълнали 24 пакетчета захар.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
-
Тук стана все едно ми обяснявате колко е хубава чалгата и как като болшинството я яде била страхотна или разбираш ли немските коли били много здрави и трябва да си купя такава, защото болшинството мислят, че по-убаво нема. Да всеки има право на избор, аз съм направил моят.
Comment
-
При всички случаи е по-добре да ядеш в М, отколкото да пушиш цигари и да пиеш ракия. На фона на мръсотията, в която живеем, боклуците дето ги ядем, пием и дишаме, цигарите, ракийката и др. лайнца ми се вижда смешно да разсъждавам колко е вредно да изям един пилешки бургер. То ако става въпрос само да живееш в голям град ти стига . .sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
А някои от тук здравословно-хранещите се може ли да даде определение що е то здравословната храна, и редовно ли я консумират в здравословния и вид. Примерно от колко години не са вкусвали сол и захар, като изобщо няма да засягам алкохола и цигарите (те неутрализират вредните съставки в чизбургера и макфиша), Кремиковци и Лукойл, старите автомобили и Трабантите. Та к'во викате- друго си е за закуска една мазна бългаска баничка с боза, или напоени в олио пържени мекици, а на обед става интересно ако трябва да се храниш на крак. Та в крайна сметка май МакДонълдс е виновен за лошото здравословно състояние и затлъстяването у подрастващите. Аз лично не се заблуждавам, че това което консумирам в настоящата атмосфера и среда от търговската мрежа и заведения е по-добро от МакДонълдс
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА някои от тук здравословно-хранещите се може ли да даде определение що е то здравословната храна, и редовно ли я консумират в здравословния и вид. Примерно от колко години не са вкусвали сол и захар, като изобщо няма да засягам алкохола и цигарите (те неутрализират вредните съставки в чизбургера и макфиша), Кремиковци и Лукойл, старите автомобили и Трабантите. Та к'во викате- друго си е за закуска една мазна бългаска баничка с боза, или напоени в олио пържени мекици, а на обед става интересно ако трябва да се храниш на крак. Та в крайна сметка май МакДонълдс е виновен за лошото здравословно състояние и затлъстяването у подрастващите. Аз лично не се заблуждавам, че това което консумирам в настоящата атмосфера и среда от търговската мрежа и заведения е по-добро от МакДонълдс
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА някои от тук здравословно-хранещите се може ли да даде определение що е то здравословната храна, и редовно ли я консумират в здравословния и вид. Примерно от колко години не са вкусвали сол и захар, като изобщо няма да засягам алкохола и цигарите (те неутрализират вредните съставки в чизбургера и макфиша), Кремиковци и Лукойл, старите автомобили и Трабантите. Та к'во викате- друго си е за закуска една мазна бългаска баничка с боза, или напоени в олио пържени мекици, а на обед става интересно ако трябва да се храниш на крак. Та в крайна сметка май МакДонълдс е виновен за лошото здравословно състояние и затлъстяването у подрастващите. Аз лично не се заблуждавам, че това което консумирам в настоящата атмосфера и среда от търговската мрежа и заведения е по-добро от МакДонълдсsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Не знам дали дюнерджиите са нечистоплътни или не, но от дюнер и китайско никога не съм се натравял, докато от скъпи и префурцунени ресторанти да.А в Париж такива ресторанти съм виждал, френски,не арабски или индийски например, че се чудя кой би влязъл вътре, в София подобни не съм виждал, говоря за външен вид и обстановка.
А Макдоналдса, че е нездравословен не, е, но това важи за вафлите, ядките и много други неща, да не забравяме, че реакциите срещу МАк Доналдса са и на базата на антиамериканските настроения.Last edited by fred; d.m.y г., 14:28.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеНе гарантирам, че се храня 100% здравословно, но не приемам и съвети относно хранене от хора, на които талията им е по-голяма от гръдната обиколка.
Интересно как позна, че имам проблем с талията, я кажи и числата за джакпота, че не ми достигат към 350000....
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеАз съвети не давам, мисля различаваш лично независимо мнение
Интересно как позна, че имам проблем с талията, я кажи и числата за джакпота, че не ми достигат към 350000....
Не съм казал, че точно теб визирам! Но тезата да се защитава фаст фудс и полуфабрикатите и да се изтъкват като не по-малко отровни/нездравослобно от сготвена и подбрана храна е меко казано неприемлива за мен. Да не говорим за споменатите от теб сол и захар. Много е тънка границата между здравословно и отровно, но няма разлика между отровно и отровно.Last edited by MrX; d.m.y г., 14:45.
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение6,14,24,37,48,49 - лошото е, че го удариха онзи ден.
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеНе съм казал, че точно теб визирам! Но тезата да се защитава фаст фудс и полуфабрикатите и да се изтъкват като не по-малко отровни/нездравослобно от сготвена и подбрана храна е меко казано неприемлива за мен. Да не говорим за споменатите от теб сол и захар. Много е тънка границата между здравословно и отровно, но няма разлика между отровно и отровно.Last edited by Доко; d.m.y г., 15:16.
Comment
-
E без да си маняк, това, което ти си купиш и приготвиш винаги е по здравословно от вече обработеното и готово.Та просто малко почеве време за готвене.не че е възможно само това да се яде, но просто може да се намалят доказано вреди храни.Last edited by fred; d.m.y г., 16:12.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Това с готвенето едно на ръка, и второ - ако имаш някаква рода или близки, от които можеш здравословни неща да добараш - още по-хубаво. Аз от средата на юли до сега - домати, чушки, люти чушки, краставици, ябълки, круши, не съм купил и половин кг от магазина или пазара. Последният път дори имаше и малко смокини. Зеленчукът от двора на родителите на жената, плодовете от вилата на родители ми и... само малко диня и пъпеш си позволих да купувам, наред с месото, млечните продукти и хляба. Че дори и последното сирене, което купих, беше директно от мандра, и то от сигурни хора - разликата във вкуса е огромна, сравение с тия "сирена", дето красят хладилниците на суперите...
И като знам разликата между домашно приготвеното, при това със суровина, която е домашна-чиста-проверена, и готовото в заведения - нека всеки, който ми обяснява, че това по Макдоналдс и ресторантите не било вредно, да дойде да ми го обясни отново, ще го слушам/чета с крайно голям интерес...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеако имаш някаква рода или близки, от които можеш здравословни неща да добараш - още по-хубаво. ...
Comment
Comment