A kak ще коментирате това -сутринта някакъв кретен се зесегна, че го изпреварвам и зави рязко волана наляво и това при насрещно движение??!! Ако нямах добри спирачки и гуми сега щях да съм в новините с една камара други невинни хора.Да не забравяме и лошото обучение на шофьорските курсове -аз се научих да карам на собствената си кола (след курса разбира се),вероятно и мнозина от вас.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги, спрете да бъдете опасни за себе си и за околните!
Collapse
X
-
Какво да му коментирам, идиоти всякакви...
Лично аз за пореден път се убеждавам, че да спреш на пешеходна пътека у нас е предизвикателство за всички кретени наоколо да си покажат идиотията.
Може ли на такова време да изпреварваш през насрещното (при налични коли отсреща) кола спираща на пешеходна пътека се чудя?!?
Как не отнесе пешеходците говедото просто не знам... и познайте какво, след 2 преки спря и паркира.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеКакво да му коментирам, идиоти всякакви...
Лично аз за пореден път се убеждавам, че да спреш на пешеходна пътека у нас е предизвикателство за всички кретени наоколо да си покажат идиотията.
Може ли на такова време да изпреварваш през насрещното (при налични коли отсреща) кола спираща на пешеходна пътека се чудя?!?
Как не отнесе пешеходците говедото просто не знам... и познайте какво, след 2 преки спря и паркира.Last edited by soldier; d.m.y г., 16:09.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеТова с пешаходните пътеки е много гадно. Спираш уж да мине пешаходеца и тоя в съседната лента газ да те изпревари, без грам да се замисли. И ако стане белята с пешаходеца?? На лично ще ми е гадно, ако съм направил път на някой и го ударят в съседната лентаLast edited by lordliness; d.m.y г., 11:20.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Колеги, незнам дали ви се е случвало, но на мен вече няколко пъти ми се случи като спра на пешеходнаха пътека и хората ме гледат едни такива плахи, плахи....сякаш се чустват несигурни да минат, а аз съм спрял на пешеходната и им правя знак с ръката да минат....
От това си правя извода всъщност колко малко водачи правят път на пешеходните пътеки
А това което колегата казва за изтрите гуми на по 4-5 години, които се купуват и се слагат по колите....еми това според мен е като да си купиш масло втора употреба...ще запали двигателя, ама не е ясно кога точно ще стане на лютеница...та така и с гумите, върви колата, ама незнаеш точно в кой момент може да пометеш някоя спирка...недай си Боже и децка площадкаIn God we trust, all others pay cash.
Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance
Comment
-
Да така е, когато спра на пешеходна и понеже колата е готинапешеходците само където не падат на колене да ми благодарят ,че съм спрял -вероятно са чакали поне 10 мин някой да им спре -старая се винаги да спирам на пътеките.И същевременно се терзая дали, като спирам не им застрашавам живота ,сещайки се за горния описан от мен случай.
Last edited by lordliness; d.m.y г., 11:38.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщениеКолеги, незнам дали ви се е случвало, но на мен вече няколко пъти ми се случи като спра на пешеходнаха пътека и хората ме гледат едни такива плахи, плахи....сякаш се чустват несигурни да минат, а аз съм спрял на пешеходната и им правя знак с ръката да минат....
От това си правя извода всъщност колко малко водачи правят път на пешеходните пътеки
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеТочно това е истината. На мен ми се случва да спра и човека да ми махне да мина. Даже като съм спрял ги е страх да пресичат. Чакат да няма абсолютно никакви коли и чак тогава минават.
Аз като съм пешеходец също ме е доста страх да пресичам.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Супер много ми дожалява, когато вида отсрани на пешеходната да чакат сумати време възрастни хора, майки с дечурлига или майки с децка количка и никой да не го е еня и никой да не спре на пешеходната, а същевременно като застане нЕкоя наточена кака с късата пола и голямото деколте и всички да се избиват кой първи да спре и после кой да й подсвирне
Не ме разбирайте погрешно, аз също харесвам наточените жени, но това не значи че трябва да има дискриминация.In God we trust, all others pay cash.
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеТова не се случва само на теб , а на всички ни постоянно,а е много жалко.
Аз като съм пешеходец също ме е доста страх да пресичам.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеТа на въпроса-да, един шофьор трябва да си усеща спирачния път и поведението на колата.Аз съм карал кола и с галоши, ама не съм бутал никой, нито съм катастрофирал, не е на алфата, на друга-да уточня.
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеИма едно упражнение, слагаш на пътя клонче, празна пластмасова бутилка или нещо лекичко, след това се засилваш с 90 км/ч към обекта. Целта е да спреш максимално близко.
Карал съм и чисто нови возила, разлика в това поведение не трябва да има, разликите се усещат с акъл, който го няма е друг въпрос.И с мазерати няма да му дойде
Eстествено, не призовавам да карате с криви гуми, различни амтортисьори, пукнати спирачни маркучи или без накладки, дискове, и т.н. дажа наабарот-требе да са у нормаLast edited by fred; d.m.y г., 20:42.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
И понеже открих деня с кретен, да завърша с друг... с типичното возило Голф 1.
Пред мен една маршрутка наби аварийки и спря както само те си могат, избягах леко в ляво но в лентата си, а селяндура с гоуфа който уж беше на дистанция зад мен се опита да ме прескочи през насрещното и се изнерви, че не се набутах в маршрутката само и само да му освободя пътя.
3 преки след това шари наляво надясно зад мен, чудейки се как да ме изпревари и да ми докаже, че е по по най... и накрая го направи по най-малоумния начин, срещу колите в насрещното, едва не направи челен удар изпреварвайки мен и колата пред мен.
Човечеца пред мен изтръпна от голфаджийския устрем и скочи на спирачките, при което говедото доволно от себе си и незабелязващо светкавиците на колата която щеше да удари се намести в колоната пред нас.
Само за да спре 20 метра по-надолу и да паркира...
Нямам думи простоWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеИ понеже открих деня с кретен, да завърша с друг... с типичното возило Голф 1.
Пред мен една маршрутка наби аварийки и спря както само те си могат, избягах леко в ляво но в лентата си, а селяндура с гоуфа който уж беше на дистанция зад мен се опита да ме прескочи през насрещното и се изнерви, че не се набутах в маршрутката само и само да му освободя пътя.
3 преки след това шари наляво надясно зад мен, чудейки се как да ме изпревари и да ми докаже, че е по по най... и накрая го направи по най-малоумния начин, срещу колите в насрещното, едва не направи челен удар изпреварвайки мен и колата пред мен.
Човечеца пред мен изтръпна от голфаджийския устрем и скочи на спирачките, при което говедото доволно от себе си и незабелязващо светкавиците на колата която щеше да удари се намести в колоната пред нас.
Само за да спре 20 метра по-надолу и да паркира...
Нямам думи простоАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеВ такива случаи малко саморазправа не е излишна. Поне месец ще му държи влага, а и ти ще избиеш малко отрицателна енергия.
При положение, че ние сме двама лонгури по 2 метра, а ония сигурно беше 1.60...
Според мен най-правилното беше това което направихме по нататък...а именно да си тръгнем. Гоуфаджия и акъл....съвместимост точно колкото кекс и кисели краставичкиIn God we trust, all others pay cash.
Comment
Comment