Известие

Collapse
No announcement yet.

Новите винетки - на стари цени, санкциите обаче - тройни

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако част от данъците, винетките, акцизите на горивата и т.н. отиваха по предназначение улиците щяха да са ни меко казано СЛЪНЦЕ но уви не е така тука всеки гледа да краде кога къде и каквото може да докопа
    Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
    Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Ще си зема пак годишна, и ще си я менкам и много много няма да се притеснявам.....
      Вижте нещо интересно.....http://www.bgzakoni.com/index.php?op...8-36&Itemid=82
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

А сегашните за 2010-та до кога важът? Май винетката ще мине като коледен подарък за колата
        Lexus IS200

Comment

Не виждам никакъв проблем да дам 67 лв. за винетка. Имам проблем само с карането по разбити пътища.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Минет ка!

Винетка...разбирам пътят да е ОК! За пътища с дупки да ми издадат или направят минетка! Десния носач ми се е разхлопал от техните дупки ...Много минет ки им се пише!
            Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
              И са кво с Мариянката трябва да си купим 2 отделни винетки

Ей окачването ми неъздържа и 20к,изправям джанти през 2 седмици,сменям гуми който немогат да се ремонтират от балони или са много сцепени,преди 2 седмици чупих картер(пак бързите 300лв с маслото и труда) та закакво да им плащам на мръшляците като знам че пак ще си троша колата...
              И не да ми каже сега някой че сме на тоя хал понеже има такива като мене,защото преди си плащах и след като видях че ефекта е нулев спрях,и 5 години да неси плащам винетна такса и данък,пак немогат да ми върнат парите за щетите от примерно 2010 година да ги ева!
              Много си прав нищо не заслужават тия гадове и никакви данъци и такси няма да им плащаме.Дано само не го направят това с номерата на колите,но и да го направят имам друга идея.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Пишете, пишете. След 1 месец ще ви гледам как ще ги налепите като коледни играчки по предния джам!
                Last edited by detelazurno; d.m.y г., 23:00.
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

То с не-налепяне нищо няма да се промени.
                  Ще ни дигнат още акциза примерно... и пак ще се нагушат на наш гръб.

Андрешковските номера минават до време... после трябва друг подход.
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    Пишете, пишете. След 1 месец ще ви гледам как ще ги налепите като коледни играчки по предния джам!
                    Защо ти няма ли да си лепнеш или на теб не ти трябва ти не пътувяш извън наше Село.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      Защо ти няма ли да си лепнеш или на теб не ти трябва ти не пътувяш извън наше Село.
                      Пътувам, но не казвам, че няма да плащам.
                      Ако не си забелязал всеки декември месец се пуска тая тема и всеки път едни и същи коментари, а накрая резултата все един и същ!

Comment

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                        Пътувам, но не казвам, че няма да плащам.
                        Ако не си забелязал всеки декември месец се пуска тая тема и всеки път едни и същи коментари, а накрая резултата все един и същ!
                        Визирам данъка за неплащането.
                        Новото в темата е ,че ще се записват номерата на колете на винетката,другото си е същата бира всяка година.

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                          Визирам данъка за неплащането.
                          Новото в темата е ,че ще се записват номерата на колете на винетката,другото си е същата бира всяка година.
                          Аз нямах предвид конкретно теб. Нямах предвид конкретно някой. Говоря общо за всички.

Comment

В момента се намирам в абсурдната ситуация и на трите си коли да имам винетки - годишна, месечна и седмична - е да де ама аз не мога едновременно да карам и трите ( много тъпо) . Тъкмо мислех новата да не я лепя както до сега (по правилата) а да мога да я менкам и то кво - на винетката щял да се записва номера на колата
                            само да вметна , че след като тази събота си закупих винетка за 155-цата , чинно си изправих джантите за 45 лева , след 520 км в неделя вечерта бяха за изпрявяне отново - еб*м ти и винетките и чудото - по едно време ми идеше да спра и да отлепя винетката , а ако ме спрат да им тегля една ..и да пишат квото си искат
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

до колкото знам има химикалки които пишеш и триеш,по добре химикалка за 20 лв отколкото 2 или 3 винетки
                              алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                              алфа ромео 164 2.0тс -на части
                              нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                                до колкото знам има химикалки които пишеш и триеш,по добре химикалка за 20 лв отколкото 2 или 3 винетки
                                Да има такава химикалка и не е 20 лева
                                Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                                Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Working...
                                X