Известие

Collapse
No announcement yet.

Нема такава държава (ала Слави)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
    И Слави е една фурнаджийска лопата Като му нарушат интересите и започва да вади песнички и популизъм бетер другите
    Мен пък би ми се искало всички да сме като него - когато някой (най-често държавата) ни наруши интересите и спокойствието, да вадим популизма, доматите, яйцата, сопите... ама не би, мишките са водещия % в стадото...

Аз лично защо съм се отказал да повеждам хора със себе в битка за нещо - ами на едно място, което си е държава в държавата (разбирайте - абсолютно олицетворение на държавата ни в умален вариант), място наречено УНСС, постоянно подтиквах колеги да не се оставяме да ни тъпчат и да си търсим правата.
    И накрая какво се оказва - ректора разлепил из целия университет след ремонтите забрана за пушене в сградата, цели плакати размер А3 бяха, а често го разминавахме във фоайето с цигара в ръка, на 2-3 уискита (тоя човек трезвен не съм го виждал); преподавателите с положение вътре и извън университета се имаха за недосегаеми и правеха каквото си поискат, което включваше безобразно отношение със студенти, които далеч не са лигльовци и мързеливци, висящи по кафета и кръчми, връзкарите с пари никой не ги закачеше и на поправки не можеше да ги види човек никога, а тия дето надигахме вой, накрая брахме и ядове, при това "културно" - просто ни късаха на изпити колкото и да сме учили, и не можеш и комисия да свикаш, защото те къса преподавателя, който в такава комисия ще е председател...
    И ако онези, дето си мълчаха и повтаряха "нищо няма да стане, що се занимавате", се бяха включили и те в този вид "протест" срещу системата и не бяхме само една шепа хора, щеше да има отзвук. В един момент аз някои колеги ги и наругах и им дадох за пример френските студенти по онова време, които бяха направили невероятно мазало, когато Саркози обяви, че ще им реже със закон времето, в което имат право да работят и да си докарват допълнителни пари. Ама йок - там разбрах, че и държавата ни е 1:1 като ситуацията вътре - горе по върховете и всеки приближен до върховете (дали с шуробаджанащина или вид интереси) е недосегаем, долу масата мълчи и гледа "да си няма проблеми и да завърши", а тия дето измрънкат - жална им майка после...

ПС - И не говоря за някоя от леките специалности в УНСС, щото повечето се завършват ей така малко на майтап. Има няколко 4-5 специалности обаче, в които тормоза е голям - от гледна точка учащите се иска доста учене, от гледна точка връзкарите се искат доста пари.

ПС2 - От тогава съм теглил една на всеки, който тръгне да ми говори за надигане на вой срещу системата. Почнах да се оправям сам за себе си и най-близките си. Сори, ама докато е пълно по тия земи с хора дето си траят "за да нямат проблеми и да могат да завършат", няма аз да съм тоя, дето ще си го слага сам без вазелин. Буйният ми характер, дразнещ се на несправедливостите, би могъл да вирее при нация подобна на френската, но не и тук.

ПС3 - Тоя данък върху ГО, нов акциз върху горивата и тия разбити пътища на фона на милиардите, дето се събират, ако това беше във Франция, знаете ли какво щеше да се случи? Национална икономическа катастрофа, заради повсеместните блокажи и протести из цялата страна. Но у нас само мрънкаме тихичко в ъгъла...
    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
      Мен пък би ми се искало всички да сме като него - когато някой (най-често държавата) ни наруши интересите и спокойствието, да вадим популизма, доматите, яйцата, сопите... ама не би, мишките са водещия % в стадото...
      На Славчо са му нарушени личните интереси и за тва църка
      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

пичове славчо не ви е проблема гледате в грешната посока влака идва от другата страна

Браво за клипа! Циромахов е идиот и плагиат, но клипа е добър!
        Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Всеки, който роптае срещу нещо, са му нарушени личните интереси. Въпросът е, когато те съвпадат при отделни хора, да има обединение и натиск срещу тези, които им нарушават интереса. А точно това у нас не се прави, от мнения като това в тази тема личи ясно.

И се потвърждава само това дългото и подробно, дето го написах по-горе...
          Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

Слави е същия мишок като управляващите, гони си само своя интерес. Що се скараха с Гойко, щото и двамата обичат да е тяхното и да дърпат конците. Слави е мутра, обслужва интересите на комунягите да сте го чули нещо за сТанишев да каже. Едно време започна като обслужваше мутрите, затова и колегите му го зарязаха. И трафиканта е прав абсолютна фурнаджииска лопата говори едно а прави съвсем друго например кара по цариградско с над 140 на слалом докато светка и свири на всички естествено с G-klass и т.н.а после обяснява как в БГ не се спазвало нищо. Незнам как има хора които още го гледат и му се връзват на простотиите.
            Иначе да клипа е ясен тука е така ама него не го е грижа за това а по скоро още го е яд че Гойко го резна.

Comment

Слави се е доказал като платен манипулатор... не го гледам и не искам и клиповете да му виждам.
              Я се запитайте колко пъти сте го чули да плюе по Доган, на фона на плюнките по всички други.
              Има няма 10 - 20 ПЪТИ разлика в количествата и качествата, а Доган е във всяка власт изключая тази на Костов.
              Веднага се набива на очи, кой поръчва музиката
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
                Слави е един от малкото хора, които с действията и поведението си е успял да ме накара тотално да си променя първото впечатление за него. Изобщо целия им екип много ми допада, хубаво е, че има такива хора, които вместо да си правят скечовете и да забавляват хората отделят доста време за обществена позиция.
                Много добре, ама не знам дали знаеш че всичките му фирми са регистрарини в чужбина в разни офшорки и не плаща една стотинка данъци у нас..
                Та си припомни стихотворението Патриот, на Ботев
                А наистина е платен манипулатор, близък с ДПС, мултаците по времето на Илия Павлов и т.н.Но той наистина не е причината за това което сме си ние, просто е един като нас, ярък представител на болшинството българи, имам предвид манталитет, (не като парично състояние)
                Last edited by fred; d.m.y г., 11:45.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

Дам българска работа....Започна се с глупостите...Карал с нам си колко, личните интереси си гледал, ми може гледа ги..Трифонов и сие може са секакви ама какво са ВИ НАПРАВИЛИ НА ВАС, НА НАС??

С.Т. ли е виновен за положението в което сме??? Или сценаристите или другите работеще за него? Тези хора ли прецакват народа? Те ли са проблема на държавата. Щом това ви успокоява мислете така. Той си е намерил начина, намерете го и вие.Ама е по готино да се примирявате и да махате с ръка. Жалка картинка българска..

---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:51 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                  Много добре, ама не знам дали знаеш че всичките му фирми са регистрарини в чужбина в разни офшорки и не плаща една стотинка данъци у нас..
                  А наистина е платен манипулатор, близък с ДПС, мултаците по времето на Илия Павлов и т.н.Но той наистина не е причината за това което сме си ние, просто е един като нас, ярък представител на болшинството българи, имам предвид манталитет, (не като парично състояние)

И какво от това, ама ги харчи тука парите си нали? Знаеш ли, че когато не го искаха никъде и нямаше предаване той плащаше редовно заплатите на целият екип, от оепратори до чистачи??
                  И аз съм така нищо в България нямам регистрирано, всичко е по офшорки е и?? Да пълня гушите на тея тука ли, а не мерси..
                  Range Rover Vogue 4.4
                  Rexton 270 cdi
                  Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                  Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Мерси от такива водачи на народното недоволство.
                    Я си спомнете думите на В. Левски ... преди да ми коленопреклонничите пред слави.
                    Платен манипулатор и използвач, да ме води и да ми дава насока - не приемам!

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Казваш, че има значение кой ти казва истината..С.Т. нема право да го прави викаш..пффф. Лайното си е лайно, няма значение от кой е излязло..То си мирише.

Не харесвам особено С.Т. но когато казва неща дето са верни не ми дреме какъв е, човека е прав.
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi
                      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщение
                        Ние неможем да си го позволим, защото когато стана протеста миналата година миризливите подобия на полиция се събраха от цяла България в София и смелиха от бой голяма част от протестиращите.
                        А да бъдем като Трифонов неможем, защото неможем да си го позволим. А той е на доста високо ниво сред тия по които плюе. Още преди доста години стана ясно че се занимава с разни неща. А колегата който каза че г-н Доган стои зад Тифонов, ми да то е ясно, комунистите се подкрепят.
                        И все пак им правя евала на Слави и екипа му за клипа и песента, много е истинска и описва цялото положение в Страната. Няма и думичка с която аз лично да не съм съгласен
                        In God we trust, all others pay cash.
                        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
                        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                          Казваш, че има значение кой ти казва истината..С.Т. нема право да го прави викаш..пффф. Лайното си е лайно, няма значение от кой е излязло..То си мирише.

Не харесвам особено С.Т. но когато казва неща дето са верни не ми дреме какъв е, човека е прав.
                          Има право да си говори каквото си иска... аз имам правото да го игнорирам колкото си искам.
                          И да говоря за неговото говорене и него самия каквото сметна за нужно, докато не прекрачвам определени рамки.

И смятам, че за мен би било обидно, да чакам слави да ми каже, че положението се е нас*ало без надежда за почистване.

---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:43 ----------

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
                          Ние неможем да си го позволим, защото когато стана протеста миналата година миризливите подобия на полиция се събраха от цяла България в София и смелиха от бой голяма част от протестиращите.
                          А да бъдем като Трифонов неможем, защото неможем да си го позволим. А той е на доста високо ниво сред тия по които плюе. Още преди доста години стана ясно че се занимава с разни неща. А колегата който каза че г-н Доган стои зад Тифонов, ми да то е ясно, комунистите се подкрепят.
                          И все пак им правя евала на Слави и екипа му за клипа и песента, много е истинска и описва цялото положение в Страната. Няма и думичка с която аз лично да не съм съгласен
                          Тоя номер с полиция от провинцията насъскана да бие - столичните келешчета - не е от миналата година.
                          Виновни сме си, че вместо да се покрием на другия ден не бяхме 10 или 100 пъти повече.
                          На третия нямаше да посмеят...
                          Тук много хора не знаят, но онова дето всъщност взриви ситуацията сред студентите в София 97 не беше политиката или курса на долара... беше същия побой над студенти и студентки по тъмна доба, докато се разотиваха от митинг... и последващото им посещение на университетите направо от Пирогов.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                            Честно казано, изобщо не ме интересува къде са му фирмите, а и непроверени информации не ме интересуват. Аз също при определени обстоятелства бих си регистрирал фирма в чужбина, това си е личен избор. Но е факт, че в шоуто му се казват много неща, които на друго място не се споменават!
                            За Доган изобщо не съм съгласен. Всички търсят дявола у него, и вероятно е така, но виновен е не който яде баницата, а който му я дава!
                            Все пак, висчко си е лично мнение, аз споделям мойто, много се кефя на Слави не убеждавам никой да прави същото
                            Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

прочетено в един форум пак по темата за тази песен

"Време е да изчистм нашата сган.и всички малцинства да си седат в техните Гета.Стига сме допуска ли Цигани и Турци в нашата политическа система .Те си направиха Харема.Доган 20години ни шиба и после с куфарче пари в Турция си замина.А Костов с Неговата Луда политика си купи 2-3 Джипа и Къща в Бояна и сега е на топло под юргана.
                              За какво да говорим за протест? Като още не съм го видял и до днес. Всеки се Оплаква и псува ,а никои излиза ,Кой така ни чува.Време да се изхвърли пак боклука а по принцип на Кой му пука?Айде да се съберем и да бутнем този Председател и Президент.и да извикаме дружно в Глас Атака ти си пак с Нас.Волен Президент на тази държава може и България да получи нужната слава.
                              Време е цялата власт да си отиде от нас.Лапнахте милиони и си правите купони,но според мене народа умира а ви случайно направихте и тази криза.Вървете си от Нас и Бойко и Костов стига ви толкова власт.Махнете се оставете държавата да диша ,време е да ви направим и вас на киша.
                              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

Аз пък не мога да разбера защо българина отколе си търси някой да му е виновен за всичко ... Тоя бил с не-знам-колко фирми, оня бил карал не-знам-как, третия пък бил еди-къв-си ...

АМИ НИЕ ? КАКВИ СМЕ НИЕ ?
                                Жалки дребни душици, гледащи кой как да се покрие, за да не му резнат зелката (и в прекия, и в преносния смисъл).

Преди време и аз изпаднах в ситуацията "водач на слепци" - трябваше да се преборим за наши законови права, но от всичките ми колеги ме подкрепиха само двама !!! Останалите се измъкваха с редовните две реплики, присъщи на стадото :
                                "Ма кво искате сега, нали знаете, че нищо няма да стане" или "Ми хубаво, трошете си главите, па ако стане - ша е добре за всички ни" ... Не сеч трябва за такъв народ, а огън - всеизгарящ и прочистващ !

Защо се стигна до там да не смеем да си кажем мнението и да си потърсим правата ??? Защо ни е страх, че ако се обадим не където трябва и не за каквото трябва, ще ни посекат ???

Ами ще ни секат, как няма ... И не само с нови измислени данъци, не само с яко скубане от гърба ни ... Ние сами сме допуснали да е така, ние сами си го правим като не сме задружни като нация и хора, ние сами си го правим като чакаме някой друг да свърши нашата работа ... а този някой все не идва ...
                                Свята му памет на Левски, кой знае колко пъти се е обърнал в гроба си заради овчедушните си и безхарактерни сънародници ...
                                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                                X