Известие

Collapse
No announcement yet.

Един апел ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз им казах одеве по телефона , че с потрошена броня ... казаха да ходя в понеделник да я снимат и да я правят .
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

дано да не ти се правят...
      иначе от малоумници с летни парцали по снежни пътища спасение няма...
      да правят М+S задължителни от Ноември до Март....
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Братче що неписахте един протокол между двамата,по експертна оценка дават малко пари а ако се навият те да ти я правят най-добре в случея.Добре че сте се разминали леко!
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
          Аз им казах одеве по телефона , че с потрошена броня ... казаха да ходя в понеделник да я снимат и да я правят .
          сичко ще се оправи майко добре ,че вие сте добре
          155 осем хиляди клапана 16 вериги
          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Момчето което ме блъсна е от Пазарджик и ако има нужда ще направим протокол между двамата
            А иначе колата искам да се прави в техен сервиз ... аз и в договора за каско така съм писал .
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

Важното е, че всички са добре, ламарините се правят.
              Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
              Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Аз малко по-смешна ситуация днес ... виждам отпред кола, спряла да чака тези с предимство ... има 30-40 метра ... аз се движа с 20, макс 30 ... спирам ... ама не е баш да спирам ... помпам спирачката, 1ва, вдигам съединителя ... няма ... и го натресох ... слизам, гледам 3 пръста лед отдоло ... и това става в Лагера ...
                Сега пак мойта любима комбинация ... фарове, капак, броня и горна греда ...
                И ... към trustworthy - В случая, трябва ли да се чувствам виновен ?
                „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

или не са били 40 метра, или не са били 20км/ч
                  156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

След това с крачки ги мерих ... айде да не съм почнал от 40 да спирам, но 30 със сигурност ...
                    В момента в който слязох, един човек дет' работи там се обади и каза, че за днес е 6тата катастрофа там ...
                    „За мен най-лошото в България, е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“ (13.12.1881) - Константин Йосфи Иречек

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                      Ако си бил с летни гуми, да

Иначе се случват такива работи и затова е важно в такава обстановка да се следи по какъв път се движиш и дали спазваш съобразена безопасна дистанция
                      Last edited by trustworthy; d.m.y г., 20:46.
                      _______
                      146 JTD - ex
                      Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от Ichkin Покажи съобщение
                        Аз малко по-смешна ситуация днес ... виждам отпред кола, спряла да чака тези с предимство ... има 30-40 метра ... аз се движа с 20, макс 30 ... спирам ... ама не е баш да спирам ... помпам спирачката, 1ва, вдигам съединителя ... няма ... и го натресох ... слизам, гледам 3 пръста лед отдоло ... и това става в Лагера ...
                        Сега пак мойта любима комбинация ... фарове, капак, броня и горна греда ...
                        Споко, мен също в Лагера вчера ме изтресе една хондичка, а колегата VFTI е уцелен огледално на мен пак от хонда. И двете сребърни сивици хахах
                        Arena Coast Customs

Comment

Гумите ми са зимни, дот средата на 2009 година с ... не знам с колко, но с много грайфер ... и въпреки това, не помогнаха ...

---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:50 ----------

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                          Споко, мен също в Лагера вчера ме изтресе една хондичка, а колегата VFTI е уцелен огледално на мен пак от хонда. И двете сребърни сивици хахах
                          Къде т'ва ?

Comment

Да,в нашия квартал е някакъв ад,аз също от 20 спирам сигурно 40метра...сичко е лед освен гуми със шипове друго няма да помогне
                            Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
                            BMW F13 M6
                            BMW X6 3.5d
                            Mini cooper r56 lci
                            Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

http://vbox7.com/play:bbf0de30 по темата
                              аз неска зарад един такъв който му било мръсно огледалото и не ме видял си видях живота на лента ..... незнам как успях да овладея колата и да спра ... колеги спокойно и в надежда не е цвете за мерисане карам си аз с няма и 20км/ч решавам да завия ама не завивам ... добре че беше някъв много нисък бордюр та само малко джантата oдрасках
                              Last edited by Galof; d.m.y г., 23:28.
                              Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                              Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

по проблема е писано много и още толкова ще се напише поне... в закона пише 2мм протектор, не пише летни или зимни. Аз със зимни гуми карам заради собствената си безопасност и на тези около мен, защото знам какво става зимата в хубавата ни държавица!
                                ОБАЧЕ щом в закона пише 2мм следва пътните условия да позволяват пълен контрол на автомобила при наличие на 2 и повече мм протектор! Поддръжката на пътя е грижа на този който е поел това и получава пари за това!!!
                                По радиото слушам пропаганда - Карайте с подходящи гуми. Ами то подходящи са или както е писано по-горе с метални шипове по тях или с верижна машина в тези условия! Ама те са забранени от закона, разбираш ли!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                                Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                                Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                                X