Известие

Collapse
No announcement yet.

Измамата Мтел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги, при мен нещата се оправиха. Обадиха ми се от Мтел с извинения и с обещанието, че нещата ще са така, както трябва да са. Специални благодарности и на човека, който ми помогна нещата да станат по-бързо, той си знае кой е! Няма да прекъсвам договора си, така реших аз.
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
      Абе аз нали имам и гръцки номер, щото кисна по близо два месеца годишно на Тасос - та операторът WIND засича разговорите на секкунда (дори и цените на разговорите са обявени в секунди, а не в минути). Тоест говориш 4 секунди - плащаш 4 секунди. Говориш 23 секунди - плащаш 23 секунди. Говориш 347 секунди - плащаш 347 секунди.

П.П. Ето и цените - http://www.wind.com.gr/Images/Kartok...celist-en.aspx

Забележете кво пише отдолу: Prices per second without minimum charge.

Страшно изгодно е, защото повечето ми разговори са по десетина секунди. Да не говорим колко изгодно е да говориш с България по мобилния - от WIND към Мтел цената е само 25 цента на минута - ама се плаща на изговорени секунди, а не на всяка започната минута.
      mtel също отчита на секунда след първите 15. Поне на моя план е така.
      Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
      sprint tropheo
      155/1.8
      156/2.0 Selespeed

Comment

Последните ми 2 фактури на Мтел ми бяха малко завишени(според мен)........ т.е. откакто имат проблем........
        Едната 48лв. другата 52лв. като до сега повече от 35-40лв. не сме плащали.... по спомен ма тамнякъде +-.......
        Обаче, вчера ми идва съобщение с ноемврийската семетка и тя съответно набъбнала........ 58лв.
        Тъй като бях чел темата в която има полезни съвети за което
        Та днес отивам и им казвам, че искам да преизчислят и още там на място ми сметнаха, че от семейство и приятели не са ми извадили част от сумата.........
        Та сметката ми спадна от 58лв. на 43лв.
        И това само за 2мин.
        Още веднъж благодаря за полезната тема
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
          Последните ми 2 фактури на Мтел ми бяха малко завишени(според мен)........ т.е. откакто имат проблем........
          Едната 48лв. другата 52лв. като до сега повече от 35-40лв. не сме плащали.... по спомен ма тамнякъде +-.......
          Обаче, вчера ми идва съобщение с ноемврийската семетка и тя съответно набъбнала........ 58лв.
          Тъй като бях чел темата в която има полезни съвети за което
          Та днес отивам и им казвам, че искам да преизчислят и още там на място ми сметнаха, че от семейство и приятели не са ми извадили част от сумата.........
          Та сметката ми спадна от 58лв. на 43лв.
          И това само за 2мин.
          Още веднъж благодаря за полезната тема
          Браво! Явно проблема вече се знае и се работи по него бързо! Евала все пак.
          Мтел ми остава фаворит, засега...
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
            Браво! Явно проблема вече се знае и се работи по него бързо! Евала все пак.
            Мтел ми остава фаворит, засега...
            Близо ама не точно. Майка ми вече 4 път ходи в офис на Мтел и ги кара да преизчислят фактурата и все още нищо,дори следващите фактури са грешни.
            Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
            Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
            Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
              Близо ама не точно. Майка ми вече 4 път ходи в офис на Мтел и ги кара да преизчислят фактурата и все още нищо,дори следващите фактури са грешни.
              Подала ли е молба за преизчисляване?
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

Днес ходих да има кажа че се отказвам от тях и от другия месец няма да съм им абонат вече. Мацката вика ама защо се отказваш, казах и ти как мислиш и това беше разговора. От 4 човека в офиса 3ма искаха да ги убиват само аз бех кроткия. Дори си зех некви безмислени дрънкулки за да си изразходвам точките които от 4 месеца не са актуализирани. Ето един спомен от Мтел и да се опраааят. Като са некадърни не е мой проблем.
                Attached Files
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Аз имам друг проблем с тях , относно проверката на оставащите минути от "Семейство и приятели" . Цял ноември месец се опитвах да ги проверя... и с неуспех , така сега на фактурата ми за НОЕМВРИ , се вижда превишаване от 150 минути... Какво да правя , да отида и да кажа "Вие сте виновни , че не ви работи тази услуга" а те да отговорят "Много говориш" ..... Ха сега де ???
                  Alfa Romeo 145 JTD 105+ HP BY sigpic
                  Alfa Romeo GT 1.9JTD 150+ HP BY DAGI

Comment

А дали си ги изговорил тия 150 минути или не е сработило приспадането на отстъпките?
                    Има такъв проблем с новия им билинг, иди в някой офис да поискаш преизчисление, ако се съмняваш в тия минути.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                      Подала ли е молба за преизчисляване?
                      Не е,но техен служител и се обади преди месец и й каза,че има грешни фактури,който ще бъдат преизчислени и приспаднати във фактури за бъдещи периоди. Е как за тоя един месец не можаха една елементарна сметка да направят?
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Малко се съмнявам да съм ги изприказвал ..... но ще се пробвам да поискам преизчисляване , но знам че ще си ги платя

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                          Не е,но техен служител и се обади преди месец и й каза,че има грешни фактури,който ще бъдат преизчислени и приспаднати във фактури за бъдещи периоди. Е как за тоя един месец не можаха една елементарна сметка да направят?
                          Кажи и, да отиде до офис на Мтел и да си пусне молба с входящ номер. До 10 дни трябва да и се обадят.

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:30 ----------

Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщение
                          Малко се съмнявам да съм ги изприказвал ..... но ще се пробвам да поискам преизчисляване , но знам че ще си ги платя
                          Пробвай се. Както се видя, най-големия проблем се оказаха отстъпките от "семейсво и приятели". Пусни си една молба и ще видиш, че ще има резултат.
                          Съветвам всички колеги, които са и ще бъдат абонати на Мтел, да си направят регистарция в сайта им и там да си следят фактурите, отстъпки и т.н.
                          Last edited by Bonev; d.m.y г., 19:33.
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

Много правилно, отделно се откажете от хартията- освен че наистина се хаби сумати дървесина нахалост/аз се интересявам от това все пак/ има вероятност да ти използват ЕГН то, ако някой реши да злоупотреби, има такива случаи у нас, ама да не отварям очите на тия дето се интересуват от това
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Явно проблемите са много
                              http://dnes.dir.bg/news/proverka-mte...e-7757975?nt=4
                              0888515205

Comment

Вчера ходих до М-тел и ми дадоха да попълня едно искане. Взех си го и сега си излях всичко в 13те реда с които разполагах. Отивам да го нося и да видим развръзката ...

Comment

Working...
                                X